App ontwikkelaar gezocht

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkelen bij DTT

 

Voor het maken van een app ben je bij DTT aan het juiste adres. Wij weten met vrijwel elk idee wel raad en zijn gedurende het gehele ontwikkelproces bezig met het optimaliseren van jouw concept. Wij staan altijd open voor aanvullingen en dragen vaak ook zelf een steentje bij aan jouw project. In de afgelopen jaren is DTT uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met kennis van verschillende branches. Ben jij niet zeker of DTT jou kan helpen aarzel dan niet meer en neem contact op of kom langs op ons kantoor.

Kennismaking

Onder het genot van een heerlijke kop koffie maken wij kennis met elkaar en luisteren wij naar jouw plan betreffende de ontwikkeling van een nieuwe-, of uitbreiding van een bestaande app. Vervolgens geven wij eventueel advies en bekijken we de kansen voor het project. Zo kijken wij naar de goede aspecten en de aspecten waar verbetering in zit. Is dit alles helder, dan zetten we dit zwart op wit en gaan wij bij akkoord vol passie aan de slag met jouw concept.

Ervaren app ontwikkelaar

Wij hebben al een enorm aantal opdrachten met succes afgerond wat als resultaat een hoop tevreden klanten meebracht. Dit heeft natuurlijk gezorgd voor de groei van het bedrijf maar ook voor de groei in ervaring en expertise. Het DTT team komt op deze manier in aanraking met klanten uit veel verschillende sectoren wat weer zorgt voor een ervaring van verschillende branches. Wij weten daarom nu vrijwel altijd meteen raad wanneer er een nieuw concept of idee wordt gepresenteerd.

DTT als fullservice bureau

DTT is een fullservice mediabureau wat wil zeggen dat de volledige ontwikkeling van jouw app bij ons op de werkvloer gerealiseerd zal worden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw uitgedachte concept na voorziening van onze ingevingen beschikbaar wordt op het door jou gekozen platform. Jouw app is na ontwikkeling direct beschikbaar in de App-stores. Apps van DTT worden gemaakt voor de meest populaire devices waaronder Android devices en iOS devices.

Fris en vernieuwend bedrijf

Naast het feit dat DTT uitsluitend apps van topkwaliteit maakt is het ook nog eens een fris en kleurrijk bedrijf. Met een jong team zijn wij dag in dag uit bezig met bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen rondom de app wereld. Op deze manier weten wij waar ontwikkelingskansen liggen en hoe wij die toe kunnen passen in de praktijk. Ons team bekijkt elk project met een frisse blik waardoor de leukste en meest creatieve ingevingen ontstaan. Zo maken wij van elk project een waar kunstwerk!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App ontwikkelen bij DTT

 

Een app kan vele uitkomsten bieden voor zowel bedrijven als particulieren. Het kan een bedrijf bijvoorbeeld voorzien van een vlottere communicatie of een versnelling van een werkproces. Wij hebben al vele bedrijven voorzien van succesvolle apps. Voorbeelden hiervan zijn: Doula de bevallingscoach, RIVM tekenbeet app en KPMG Fine app ll. Ook voor particulieren kan het ontwikkelen van een app een slimme keuze zijn. Denk jij hét idee te hebben voor een app die van pas kan komen in het dagelijks leven of een app die voor een hoge dosis entertainment zorgt? Maak er werk van! Er zijn al verschillende succesverhalen bij DTT ontstaan en misschien is jouw verhaal de volgende. De mogelijkheden voor een succesvolle app zitten soms waar je ze niet verwacht. Het kan dus geen kwaad om vrijblijvend met een van onze medewerkers in gesprek te gaan om de mogelijkheden door te nemen. DTT ontwikkeld apps beschikbaar voor diverse native platformen, zoals iOS, Android, en HTML5. Zo wordt jouw app beschikbaar voor jouw doelgroep. Sta jij te popelen om jouw idee voor een nieuwe app de wereld in te blazen? Neem contact op met DTT en maak er werk van!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.