App ontwikkelaar Haarlem

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen App laten ontwikkelen bij DTT

 

Innovatie is niet iets nieuws bij DTT, het is iets waarop je kunt rekenen. Als ervaren app ontwikkelaar (in de omstreken van Haarlem), is kennis en creativiteit in het jonge team DTT'ers een gewoontegoed. We eten het. We drinken het. We ademen het. En uiteindelijk geeft het leven aan een app. Ons portfolio liegt er niet om. Onze referenties trouwens ook niet. Wat gold voor onze voorgaande klanten, zullen we ook voor jouw in orde brengen via onze transparante, servicegerichte aanpak. 

Jij houdt de controle over jouw app idee. De kennis, vaardigheden en kwaliteiten van DTT helpen jou om je doelen te bereiken of eventueel om je verwachtingspatroon bij te stellen.

Onze flexibiliteit, waar we het in de intro over hebben gehad, komt tot uitdrukking via drie stadia welke DTT onderscheidt tijdens de ontwikkeling van de app. De stadia zijn gevormd enerzijds om jouw app idee te verrijken met functionaliteit en/of innovatieve ideeen en anderzijds om bij tijds de koers bij te stellen mocht dat noodzakelijk zijn. De drie stadia zijn: het marktonderzoek, het concept en de realisatie.

In de onderzoeksfase kijken we samen met jou onder andere naar de mogelijkheden, het budget en de doelstellingen. Daarnaast worden de concurrenten en de branche onderzocht. Het onderzoek geeft inzicht en ideeen in de marktpositie die de app ten opzichten van de eventuele concurrentie zou moeten bekleden. De doelgroepskenmerken worden ook in kaart gebracht en vertaald naar functionaliteiten die belangrijk zijn voor de app. 

In de tweede fase, de conceptontwikkeling, komt het app idee al meer tot leven via de inzet van het designteam. Het marktonderzoek, van de eerste fase, in combinatie met brainstormsessies, leiden zodoende tot de ‘aankleding’ van het idee. Want, stel je eens voor dat jouw app idee over de Grote Markt in Haarlem zou wandelen. Het idee is eigenlijk nog een geest. Nauwelijks tastbaar. Niet waarneembaar. Na het bezoeken van een modewinkel groeit het idee al iets meer uit naar een blikvanger, vanwege de vorm die een designer aan het idee heeft gegeven. Een andere winkel bezorgt het idee een kleur. Weer een andere Haarlemse winkel geeft diepgang in ‘het verhaal’ van de app. Zodoende wordt het concept bedacht, geschetst en beetje bij beetje verder aangekleed totdat het idee uitgewerkt is tot een volwaardig concept. Hierna breekt de de realisatiefase aan; de app wordt tot leven gebracht.

In de realisatiefase gaan de programmeurs van start. Omdat jij hebt gezocht op ‘app ontwikkelaar Haarlem’, of een variant daarvan, is het misschien leuk om te weten dat we ook techneuten uit Haarlem in ons midden hebben. Sterker nog, in ons midden vind je een mengelmoes aan personages met verschillende kwaliteiten en vaardigheden. Of het nu gaat om PHP, CSS, Java Objective-C of Swift, de programmeurs spreken de talen om te komen tot een iOS, Android of HTML5 app.

Na een uitvoerige testperiode zal de app af zijn en worden toegevoegd aan de app store(s) van Apple en of Google. Maar dat ligt momenteel nog ergens in de toekomst. Eerst zullen er knopen doorgehakt moeten worden. Weet je bijvoorbeeld al of jouw app idee het best past bij een native app of een hybride app? We geven je uitgebreid advies

 

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken bij DTT

 

Jouw partner in het ontwikkelen van een app vind je in de buurt van Haarlem; DTT. Hier staat de deur voor je open om te bespreken wat voor soort app je wil gaan maken. Een eenvoudige app? Of een complexe app? Qua moeilijkheidsgraad hebben we het allemaal op ons portfolio staan. We weten zeker, als jij een prachtige opdracht hebt, dan willen we ook graag jouw app eren in ons portfolio. Zie het als een trots die we kunnen delen.

Wil je meer weten over het maken van een app via DTT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onder een kop koffie bespreken we de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van jouw app idee - bij ons op kantoor of in Haarlem.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.