App ontwikkelaar Haarlem

App ontwikkelaar Haarlem
App ontwikkelaar Haarlem

Je zoekt een app ontwikkelaar in Haarlem of omgeving? Mooi, want dan is het juiste (web)adres nu op je scherm verschenen. Wij zijn DTT en ontwikkelen iOSAndroid en Hybride apps. Aangenaam. Weet van ons dat flexibiliteit in het DNA zit. Wanneer we het hebben over flexibiliteit, dan bedoelen we jouw vrijheid om te kiezen. Onze ervaring in het app bouwen verreikt namelijk elk app idee met vondsten die belangrijk kunnen zijn voor jouw doelgroep en dus voor jouw doelen. Bij DTT valt er altijd wat te kiezen.

Daarnaast bekijken we de haalbaarheid van de app. Is het budget toereikend? Wat zegt het marktonderzoek? Is de app levensvatbaar? Nee? Dan melden we dit gewoon. Nog zo'n kwaliteit van DTT; haar eerlijkheid. Meer weten? Je kunt ons altijd een belletje geven. DTT is een full service app ontwikkelaar in de omgeving van Haarlem, klaar om jouw ambities te vertalen in een welgemaakt product. 

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen App laten ontwikkelen bij DTT

 

Innovatie is niet iets nieuws bij DTT, het is iets waarop je kunt rekenen. Als ervaren app ontwikkelaar (in de omstreken van Haarlem), is kennis en creativiteit in het jonge team DTT'ers een gewoontegoed. We eten het. We drinken het. We ademen het. En uiteindelijk geeft het leven aan een app. Ons portfolio liegt er niet om. Onze referenties trouwens ook niet. Wat gold voor onze voorgaande klanten, zullen we ook voor jouw in orde brengen via onze transparante, servicegerichte aanpak. 

Jij houdt de controle over jouw app idee. De kennis, vaardigheden en kwaliteiten van DTT helpen jou om je doelen te bereiken of eventueel om je verwachtingspatroon bij te stellen.

Onze flexibiliteit, waar we het in de intro over hebben gehad, komt tot uitdrukking via drie stadia welke DTT onderscheidt tijdens de ontwikkeling van de app. De stadia zijn gevormd enerzijds om jouw app idee te verrijken met functionaliteit en/of innovatieve ideeen en anderzijds om bij tijds de koers bij te stellen mocht dat noodzakelijk zijn. De drie stadia zijn: het marktonderzoek, het concept en de realisatie.

In de onderzoeksfase kijken we samen met jou onder andere naar de mogelijkheden, het budget en de doelstellingen. Daarnaast worden de concurrenten en de branche onderzocht. Het onderzoek geeft inzicht en ideeen in de marktpositie die de app ten opzichten van de eventuele concurrentie zou moeten bekleden. De doelgroepskenmerken worden ook in kaart gebracht en vertaald naar functionaliteiten die belangrijk zijn voor de app. 

In de tweede fase, de conceptontwikkeling, komt het app idee al meer tot leven via de inzet van het designteam. Het marktonderzoek, van de eerste fase, in combinatie met brainstormsessies, leiden zodoende tot de ‘aankleding’ van het idee. Want, stel je eens voor dat jouw app idee over de Grote Markt in Haarlem zou wandelen. Het idee is eigenlijk nog een geest. Nauwelijks tastbaar. Niet waarneembaar. Na het bezoeken van een modewinkel groeit het idee al iets meer uit naar een blikvanger, vanwege de vorm die een designer aan het idee heeft gegeven. Een andere winkel bezorgt het idee een kleur. Weer een andere Haarlemse winkel geeft diepgang in ‘het verhaal’ van de app. Zodoende wordt het concept bedacht, geschetst en beetje bij beetje verder aangekleed totdat het idee uitgewerkt is tot een volwaardig concept. Hierna breekt de de realisatiefase aan; de app wordt tot leven gebracht.

In de realisatiefase gaan de programmeurs van start. Omdat jij hebt gezocht op ‘app ontwikkelaar Haarlem’, of een variant daarvan, is het misschien leuk om te weten dat we ook techneuten uit Haarlem in ons midden hebben. Sterker nog, in ons midden vind je een mengelmoes aan personages met verschillende kwaliteiten en vaardigheden. Of het nu gaat om PHP, CSS, Java Objective-C of Swift, de programmeurs spreken de talen om te komen tot een iOS, Android of HTML5 app.

Na een uitvoerige testperiode zal de app af zijn en worden toegevoegd aan de app store(s) van Apple en of Google. Maar dat ligt momenteel nog ergens in de toekomst. Eerst zullen er knopen doorgehakt moeten worden. Weet je bijvoorbeeld al of jouw app idee het best past bij een native app of een hybride app? We geven je uitgebreid advies

 

 
apps apps

Referenties van onze opdrachtgevers

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Marlies P. Schijven, CMIO ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

''DTT heeft voor VWS de ‘ziekenhuisbedchecker’ gebouwd, waarmee wij iedere zorgverlener gratis zicht kunnen geven op de beschikbare bedden, IC en niet-IC, COVID-19 en niet-COVID-19 in Nederland vanuit bestaande registratiesystemen. De ziekenhuisbedchecker is recent uitgebreid, zodat nu ook de beschikbaarheid op de spoedeisende hulp zichtbaar is.

Dit gaat ons enorm helpen ook voor ná de corona-crisis. Immers, ambulancediensten weten of het zin heeft aan te rijden op een ziekenhuis of niet, en huisartsen kunnen zien of er een bed beschikbaar is op de SEH voordat ze rondjes moeten gaan rondbellen als ze een patiënt willen gaan insturen. DTT heeft dit werkelijk in recordtijd gedaan, ik ben enorm onder de indruk van het commitment en meedenken in roerige tijden. Zeer professionele, goed afstemmende partij. Absoluut de juiste keuze!''

Bekijk ons project voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: ziekenhuisbedchecker

Randstad referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Randstad

Joost Schriever, Global Director Marketing

''DTT heeft voor ons een applicatie gebouwd waarmee wij elke Randstad vestiging in de wereld digitaal kunnen nabouwen en inrichten. Dit gaat ons geweldig helpen bij de mondiale uitrol van onze nieuwe positionering Human Forward. In de tool kunnen meubilair, vloerbedekking, wand decoratie en overige elementen in de ruimte gesleept worden. Tegelijkertijd wordt er berekend welke investering daarmee samenhangt.
Wij hebben DTT leren kennen als zeer professioneel, creatief, correct en buitengewoon plezierig.''

Bekijk ons project voor Randstad: Randstad Office Configurator

Greenpeace Nederland referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Bekijk ons project voor Greenpeace Nederland: Koning Pinguïn - Greenpeace AR

Het Voedingscentrum referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Het Voedingscentrum

Irma Evenhuis, Projectcoördinator

''De Kantinescan, een online tool die aanbieders helpt om hun eet- en drinkgelegenheid gezonder te maken, was toe aan een vernieuwing. Wij hebben een 'dreamscan' op papier gezet met al onze wensen en die van onze gebruikers. Samen met DTT hebben we dit vertaald naar een ontwerp, dat vervolgens is gebouwd.

Met meerdere gebruikersrollen, verschillende wensen per omgeving waar eten en drinken te koop is (school, sport, werk) en de koppeling met een bestaande levensmiddelen database is de Kantinescan geen eenvoudige tool. Maar het is DTT gelukt om onze wensen te vertalen naar een mooie tool. De nieuwe Kantinescan is een visueel moderne, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webapp.

Betrokkenen bij kantines en restaurants kunnen aan de hand van foto's de aangeboden producten en de plaatsing invoeren. Ook ontvangt de gebruiker adviezen ter verbetering, waardoor locaties in staat zijn om zelf stappen te zetten naar een gezondere eetomgeving die consumenten stimuleert tot gezondere keuzes.''

Bekijk ons project voor het Voedingcentrum: de Kantinescan

Multibel referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Multibel

Maurits Knopjes, mededirecteur Multibel

''Het DTT design-team heeft ons super geholpen de website op te frissen, meer conversies te halen en technisch te verbeteren. Idem bij onze MultiBel app. De uitdaging was de combinatie van een modern design met verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer. De omgang met het team was fijn, van de grote baas tot de individuele designers, allemaal vaklui. TOT SNEL.''

Hulpapp referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Hulpapp

Stephanie Leyenaar, Directrice Stichting de Juiste Schakel

''Wij hebben DTT onze website en app laten maken en ik ben zo ontzettend tevreden. Korte lijntjes inzake communicatie, oprechte belangstelling in onze stichting en wij krijgen alleen maar complimenten van onze gebruikers. Wij raden DTT absoluut bij iedereen aan die iets wil laten maken. Van ons krijgen de mensen die er werken een dikke 10.''

Bekijk ons project voor de Hulpapp: Hulpapp

SportWallet referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

SportWallet

Pieter Rüpp, Co-founder SportWallet en Maurits Rüpp, Co-founder SportWallet

"Met een idee in ons hoofd kwamen we bij DTT uit. De eerste communicatie verliep vlot en binnen korte tijd hadden we een afspraak bij hen op kantoor. Na een aantal brainstormsessies zijn we de design en ontwikkelfase ingegaan. Het resultaat mag er zijn! Heel erg bijzonder hoe het team van DTT het idee uit ons hoofd heeft weten te vertalen zoals wij het gedachten hadden naar de daadwerkelijke app. Met dank aan de ervaring en kennis van DTT kunnen wij via een CMS de app op een simpele manier bedienen en beheren. Onze keuze voor DTT is de juiste keuze geweest en dit zou ik eenieder dan ook aanraden!"

Bekijk ons project voor SportWallet: Sportwallet

ING Bank referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Bekijk ons project voor de ING: ING Marketingdag app

KPMG referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

KPMG

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Bekijk onze projecten voor KPMG: KPMG Fine app I en KPMG Fine app II

Erasmus MC referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Erasmus MC

Mary Dankbaar, Programma Manager E-Learning

“Wij wilden voor studenten geneeskunde een extra oefenmogelijkheid creëren om hart- en longgeluiden goed te leren interpreteren, binnen realistische medische casuïstiek. We hebben in samenwerking met DTT hiervoor 'Clinical Challenge' ontwikkeld, zodat studenten overal en laagdrempelig dit kunnen oefenen.

DTT was hierbij een betrouwbare partner; de medewerkers denken goed mee, reageren snel op vragen en bieden goede kwaliteit. Door een goed scoresysteem met highscorelijst en goed gepresenteerde animaties met geluiden is het een mooie app geworden waar studenten enthousiast over zijn en veel van leren.”

Bekijk ons project voor Erasmus MC: Clinical Challenge 

Kamer van Koophandel  referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Kamer van Koophandel

Marco van Hagen, adviseur ondernemersondersteuning en Gabriëlle Hoogendoorn, productmanager

"Heel herkenbaar, de omschrijving van andere organisaties over de samenwerking met het DTT team.

DTT ondersteunde ons team op een prettige manier bij de uitwerking van game concept naar een leuke en leerzame app waarmee ondernemers spelenderwijs meer leren over importeren. Door het spelen van importmissies ontvangen gebruikers direct feedback op hun eigen kennisniveau. Via de behaalde score en de ranking dagen zij vrienden uit om in competitie te gaan. 

DTT werkte in een korte doorlooptijd een volledige game uit. Korte communicatielijnen. Helder in het verwachtingenmanagement. Veel geduld met onze zoektocht naar het maximaal bereikbare binnen de propositie. Goed in het vertalen van wensen en eisen naar een praktische oplossing."

Bekijk ons project voor de Kamer van Koophandel: KvK Import Game

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Rian van der Broek, Plv. Chief Information Officer

Voor het ministerie van VWS heeft DTT naar volle tevredenheid de iStrategie app ontwikkeld. DTT heeft actief meegedacht, professioneel geadviseerd en snel en helder gecommuniceerd. Samenwerken met meerdere partijen, tijdsdruk, wijzigingen op het laatste moment: niets bleek een knelpunt.

Bekijk ons project voor Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport: iStrategie beleids-app

BAM Utiliteitsbouw referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

BAM Utiliteitsbouw

Rinaldo Beunk, Informatisering

Veiligheid op en rondom de bouwplaats is een belangrijk thema voor BAM Utiliteitsbouw en de Koninklijke BAM Groep. Om dit te onderstrepen heeft BAM Utiliteitsbouw de “BAM bouwt Veilig“ web-app geïntroduceerd. In samenwerking met DTT is de web-app met enthousiasme binnen no-time opgezet. Het opzetten en ontwerpen van de web app betrof een spoedopdracht. DTT heeft in zeer korte tijd een complete en werkende oplossing geleverd. Onze complimenten voor DTT haar proactieve en flexibele werkhouding. 

Bekijk onze projecten voor BAM Utiliteitsbouw: BAM Inspiratie oplossing | BAM formulier

RIVM referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Bekijk ons project voor het RIVM: RIVM Tekenbeet voorlichtings-app

De Lotto referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Bekijk ons project voor de Lotto: Krasloten December kalender game

Bouwend Nederland referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Bouwend Nederland

Ad van Luijt, voorzitter Stichting Build@School.

"Vanaf 2015 spelen wij op scholen een bouwspel om leerlingen te stimuleren om te kiezen voor bouwtechniek. Dit spel waarbij een Lego-huisje gebouwd moet worden, werd begeleid door enkele spelleiders. Omdat het een probleem gaf om iedere keer de nodige spelleiders bij elkaar te krijgen, werd besloten het spel om te bouwen naar een digitale bouwgame.

Zo kwam ik in contact met DTT in Amsterdam. Na kennis gemaakt te hebben met Jeffrey en zijn organisatie werd besloten DTT de game te laten bouwen.

Dit is naar grote tevredenheid van onze Stichting "Build@School" gedaan. De medewerkers van DTT stonden altijd klaar om vragen en suggesties die wij hadden te verwerken. De game wordt nu een jaar gespeeld en de bedoeling is dat we het spel verder uitbreiden. Uiteraard graag weer met medewerking van DTT."

Bekijk ons project voor Bouwend Nederland: Bouwend Nederland e-learning tool.

HG referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

HG

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Bekijk onze projecten voor HG: HG Sales app II | HG Order Portal | HG Webshop | HG Order App

KNHS referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

KNHS

Karin Kramer, Online Communicatieadviseur

“Met de realisatie van de eerste KNHS Dressuur- en Menproevenapp voor iOS en Android heeft DTT echt puik werk verricht. Ondanks de korte ontwikkeltijd (en daarmee hoge druk op het project) heeft DTT de gebruiksvriendelijkheid van de app continu bewaakt en ons heldere adviezen gegeven bij het maken van keuzes in functionaliteit en design. Dankzij de prettige en efficiënte samenwerking kon de app volgens planning en binnen budget gelanceerd worden. Het team van DTT is bevlogen en enthousiast, werkt snel en communiceert duidelijk. Een absolute aanrader!”

Bekijk ons project voor KNHS: Dressuur- en menproeven app

Gemeente Medemblik referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Gemeente Medemblik

Minke Jellema, Inkoopadviseur

''DTT heeft ons enorm goed geholpen om onze (vele) wensen en ideeën om te vormen naar een ondersteunende Web-App voor al onze inkoop- en aanbestedingen. Het ombuigen van wettelijke vereisten naar een ‘simpel’ en gebruiksvriendelijke hulpmiddel voor onze inkopers was zeker een uitdaging. Deze uitdaging heeft DTT enorm goed ingevuld. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! DTT is een aanrader om mee samen te werken. Ze zijn open en transparant en zijn heel goed in het uitvoeren van een concreet idee.''

Bekijk ons project voor de gemeente Medemblik: Gemeente Medemblik PWA

Hebban referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Hebban

Sander Verheijen, Hoofdredacteur

Onze prachtige Hebban Boeken App werd gebouwd door DTT in Amsterdam. Een partnership waar we nog steeds superblij mee zijn.

Bekijk ons project voor Hebban: Hebban boeken community app

Valtifest referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Valtifest

Laura Vogelsang, Mede-eigenaresse

DTT heeft voor ons de allereerste Valtifest app ontwikkeld. Uit publieksonderzoek blijkt dat de bezoekers van het festival deze een zeer hoge waardering geven. Dit is het resultaat van vakkundig advies door DTT tijdens de ontwikkeling van de app. Een prettige samenwerking met een prachtig eindproduct.

Bekijk ons project voor Valtifest: Valtifest festival app

Aslan Muziekcentrum referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Aslan Muziekcentrum

Anne Boer, Medewerker Educatie Aslan Muziekcentrum

"DTT heeft voor Aslan Muziekcentrum apps ontwikkeld waarmee leerlingen muziek leren maken. DTT werkt heel snel, is goed bereikbaar en denkt met je mee. De afhandeling en nazorg verloopt heel goed. DTT heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke en degelijke app afgeleverd."

Bekijk ons project voor Aslan Muziekcentrum: Aslan muziekschool app

Flamma referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Flamma

Mustafa Demirayak, Projectleider

''Wij hebben DTT de opdracht gegeven om een logboek/inspectie app te ontwikkelen voor ons bedrijf. Na 2 jaar samen gewerkt te hebben met DTT was het eindresultaat zeer positief. DTT houdt zich nog steeds bezig met de nieuwe ontwikkelingen voor onze bedrijfsapp. De nieuwe app helpt onze medewerkers om sneller, efficiënter en effectiever te werken. Geweldig om te zien dat alles binnen ons bedrijf geheel geautomatiseerd is, met dank aan het meedenkende team van DTT. Doing Things Together.''

Bekijk ons project voor Flamma: Flamma Inspectie app

NSI referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

NSI

Dennis van der Stoop, Hoofd Bouwtechnisch Management

DTT heeft voor NSI meerdere apps ontwikkeld waarmee er op de administratieve werkzaamheden tijd en papier wordt bespaard. Nu wordt er direct aan de klant gerapporteerd en gecommuniceerd. Door de snelle aanpak en het continu meedenken in het proces is het makkelijk schakelen met DTT.

Bekijk onze projecten voor NSI: NSI verhuurders app | NSI Parxx

Warmteservice referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Warmteservice

Ramon Kostwinder, E-commerce Manager bij Warmteservice

"Samen met DTT hebben wij een native iOS en Android app ontwikkeld voor onze b2b-klanten. Zij kunnen daarmee reageren op klussen die particulieren hebben geplaatst op ons platform Kluscontact.nl. Wij hebben zelf een API ontwikkeld waar de app mee communiceert.

Bij DTT doet men wat beloofd is. Vooraf zijn we duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot native of niet-native. Tevens wordt goed nagedacht over alle schermen en interacties en de mogelijke complexiteiten die daarbij komen kijken. De app is inmiddels live en wordt naar alle tevredenheid gebruikt door onze klanten."

Bekijk ons project voor Warmteservice: Kluscontact klusplatform app

Tentoo referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Bekijk ons project voor Tentoo: My Tentoo adaptive webdesign

Eigen Haard referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Eigen Haard

Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten

"De ervaringen die wij hebben met DTT als app ontwikkelaar zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiënt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app. Het doorlopen van het 'ontwikkelvoorstel stappenplan' heeft ons geholpen het idee scherp op papier te krijgen alvorens we van start gingen met de ontwikkeling van de app. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."

Bekijk ons project voor Eigen Haard: Blokster app

VU Medisch Centrum referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

VU Medisch Centrum

Erwin van Wegen, Senior researcher Neurorehabilitation

Wij doen al vanaf 2012 naar volle tevredenheid zaken met DTT voor het ontwikkelen van onze Parkinson-Oefeningen Android apps in verschillende talen. Omdat wij werken vanuit een non-profit stichting met charitatieve doelstellingen, werd vanaf het begin goed meegedacht over budgetvriendelijke oplossingen. Nadat DTT eerst een iOS app uitstekend had omgezet naar het Android platform, zijn ze nu onze vaste leverancier voor Android versies van onze app in meerdere talen. De laatste Franstalige versie heeft een complexere ontwikkelslag gemaakt waarbij DTT prima in staat was om snel en efficiënt een in-app purchase en code toegang systeem te implementeren. De medewerkers denken goed mee, zijn flexibel, snel en reageren prompt op mails en telefoontjes. Kortom, een goed bedrijf met uitstekende werknemers.

Bekijk ons project voor VU Medisch Centrum: EFOX Parkinson's oefeningen app

Cleverstone referentie
full-starfull-starfull-starfull-starhalf-star

Cleverstone

Farid Azarkan, eigenaar

"We hebben prima samengewerkt met de club van DTT. Al bij de eerste contacten maakten ze een professionele en kundige indruk.

In alle fases zijn ze stipt, nauwkeurig en sterker nog ze denken mee met mogelijke alternatieven en oplossingen. Er is binnen tijd en budget gewerkt. DTT levert daarnaast de afgesproken kwaliteit. Bijzonder aan Dylan en Jeffrey is: wat je afspreekt wordt nagekomen!

Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met DTT."

Bekijk ons project voor Cleverstone: GRIP vastgoedmanager

Middin referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Middin

Nicolette Jansen, Zorgmanager

Samen met DTT hebben wij een app gemaakt waarin we seksuele voorlichting geven aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Voor ons was het maken van een app nieuw. Voor DTT was de doelgroep nieuw. De jongens van DTT konden onze wensen goed vertalen en omzetten naar een mooi ontwerp en concept, goed passend bij de doelgroep. De jongens van DTT luisteren goed, koppelen terug en leggen uit. We zijn trots op het resultaat en de levering voldoet aan onze verwachtingen.

Bekijk ons project voor Middin: Middin Seksuele Voorlichting-app

Framez Media referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Framez Media

Gerald van Engelen, Owner Framez Media

Inmiddels staat de teller op 4 Android applicaties welke DTT voor ons, in opdracht van onze klanten, heeft gebouwd. Het succes van deze samenwerking is recent doorgetrokken, DTT mag nu ook onze iOS applicaties ontwikkelen. Inzet, professionaliteit en kwaliteit zijn van een hoog niveau. Framez Media is een zeer tevreden klant van DTT.

Bekijk onze projecten voor Framez Media: Framez | Staatsloterij WielerCam app | FOX Sports Camera app | Hi-tec Walking Cam app

Medische Faculteits Vereniging Nijmegen referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Medische Faculteits Vereniging Nijmegen

Roos de Jong, Bestuurslid Intern

Als studievereniging is communicatie naar je leden van groot belang, daarom is een applicatie voor ons een grote meerwaarde. DTT heeft goed met ons nagedacht over de mogelijkheden en toepassing van de applicatie. Jeffrey was zeer behulpzaam en ik kon altijd met mijn vragen bij hem terecht. Wij, als medische faculteits vereniging Nijmegen, zijn ontzettend trots op onze applicatie!

Kuraray Noritake Dental Europe referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Bekijk ons project voor Kuraray Noritake Dental Europe: Kuraray noritake rating app

Daalder referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Daalder

Romke de Vries, Technisch directeur en co-founder

“Vanaf het eerste contact zijn wij zeer goed ondersteund door het team van DTT. DTT komt zelf met aanvullende ideeën en opties voor onze native Android en iOS Daalder Pay apps en onze responsive website. Voor onze dienstverlening is een continu proces van verbetering en adequate bug oplossing van groot belang, DTT staat altijd klaar om problemen te onderzoeken en op te lossen.”

Bekijk ons project voor Daalder: Daalder betaal app

Festive referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Festive

Michael Webbers, Founder Festive

Vorig jaar zijn we gestart met een platform voor de evenementenbranche: Festive. Na contact met een aantal app developers in Amsterdam wisten we dat DTT de juiste partij was om de iOS en Android applicatie voor het platform te ontwikkelen. We zijn volgens de planning in april 2015 succesvol gelanceerd met de prachtige applicatie die DTT voor ons heeft ontwikkeld!

Bekijk ons project voor Festive: Festive Companion app

Welzorg referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Welzorg

Sabine Doets, ICT Manager Welzorg

Bij het zoeken naar een geschikte partner voor het ontwikkelen van een app, kwamen we al snel uit bij DTT. In het eerste telefoongesprek kregen we een duidelijk beeld over de verschillende manieren waarop apps ontwikkeld kunnen worden met de voor- en nadelen. De offerte was duidelijk en goed qua prijsstelling. Tijdens de ontwikkeling waren de lijnen kort waardoor we snel een app hadden die precies voldeed aan onze wens. De volgende app laten we ook door DTT ontwikkelen.

Bekijk onze projecten voor Welzorg: Welzorg Pechhulp app | RSR Pechhulp app

MILK Strategy & Finance referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

MILK Strategy & Finance

Laurens Oosting, Consultant

MILK Strategy & Finance is een van de meest prominente strategisch en financieel adviesbureaus voor het klein- en middensegment. Onze diensten zijn: o.a. Financieel Management, Fusies & Overnames en Strategisch Management. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gedeelte van het ondernemingsrisico te dragen. We hebben met DTT samengewerkt bij het realiseren van een website eendrachtig de nieuwe strategie van een van onze klanten. De snelheid en service waarmee DTT werkt maakt het een prettige business partner.

ADante Business Information referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

ADante Business Information

Dave Simons, IT Consultant

"ADante E-vergadering is een oplossing die papierloos vergaderen binnen uw organisatie mogelijk maakt. In samenwerking met DTT hebben we een app ontwikkeld waarmee de gebruiker via de iPad de agenda en actuele vergaderstukken ter beschikking heeft. De app biedt tevens de mogelijkheid om de vergaderstukken van annotaties te voorzien.

We hebben met een aantal leveranciers gesproken en uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheid van andere app ontwikkelaars is dat zij erg betrokken zijn bij de ontwikkeling van de app. DTT denkt mee, zoekt zaken voor je uit en geeft een eerlijk advies waar dat nodig is. Jeffrey en zijn team communiceren snel en volledig waardoor je als klant altijd in control bent en je nooit hoeft af te vragen ‘hoe staat het ermee?’ Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en we zullen voor de verdere ontwikkeling van de app zeker met DTT blijven samenwerken."

Bekijk ons project voor ADante: ADante E-vergadering app

Saint Gobain Glassolutions referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Saint Gobain Glassolutions

Jeroen Thuis, Marketing Manager

Glassolutions was voor het ontwikkelen van een app op zoek naar een flexibele partij die snel kan schakelen. Na het uitzetten van de aanvraag reageerde DTT snel en accuraat, dit is tijdens het uitvoeren van de opdracht zo gebleven. De realisatie van een app voor Android en IOS, zowel phone als tablet is geheel door DTT verzorgd. De samenwerking met het DTT team is uitstekend, met een heldere en duidelijke communicatie. Glassolutions is een tevreden klant.

Intermac BV referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Intermac BV

Bart Willemse

Voor de ontwikkeling van een interne iPad app hebben we DTT gevraagd, we wisten goed wat we vroegen en wat de uitdagingen waren. Bij verschillende app developers hetzelfde offerte traject uitgezet en ondanks dat iedereen uiteraard belooft dat dit gemaakt kon worden, was DTT de enige die dit via een filmpje kon aantonen dat ze het ook daadwerkelijk waar konden maken. Dit gaf voor ons de doorslag met een goede club te maken te hebben en dat is gebleken: korte reactietijden, correcte response op vragen en niet moeilijk doen bij kleine wijzigingen. Kortom wij zullen zeer zeker vaker van hun diensten gebruik maken.

MobiGreen, Vanenburg Group BV referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

MobiGreen, Vanenburg Group BV

Henk de Vreugd, General Manager

"Voor de ontwikkeling van onze MobiGreen mobiele applicatie hebben wij gekozen voor de dienstverlening van DTT. Achteraf gezien de juiste keuze. Onze ervaringen met DTT:

  1. Snelle respons op vragen, 
  2. Kwalitatief goede antwoorden, 
  3. Goede technische expertise, 
  4. Betrouwbare partner die op hoog niveau meedenkt, 
  5. Juiste prijs/prestatie verhouding. 

Hopelijk hebben we nog vele jaren plezier van elkaar."

4Sight referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

4Sight

Mark Berntssen, Sales en Marketing Manager

4Sight maakt Virtual Reality in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarmee ondersteunen en adviseren wij overheden en ontwikkelaars bij het vermarkten van hun plannen. Door de inzet van deze visualisaties ontstaat meer inzicht, vertrouwen en draagvlak voor bijvoorbeeld vastgoed ontwikkelingsplannen en infraprojecten. Wij hebben DTT gevraagd om ons pallet aan visualisatieproducten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infraprojecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert DTT ook razendsnel een kwalitatief product voor een superscherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd, maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor DTT!

Minicards referentie
full-starfull-starfull-starfull-starfull-star

Minicards

Arnold Gruppen, Eigenaar

Minicards is een belangrijke speler op de internationale advertentie markt. De Minicards zijn verkrijgbaar in meer dan 7.000 hotels en andere accommodaties wereldwijd. Het advertentie platform van Minicards is hiermee een van de belangrijkste mediums voor het bereiken van toeristen en internationale zakenreizigers. Om onze adverteerders nog beter van dienst te zijn en de reizigers van nog meer gemak te voorzien, hebben wij besloten een mobiele applicatie te bouwen. Hiervoor hebben wij DTT benaderd. We zijn erg tevreden over de korte tijd die het kostte om van eerste idee naar gereed product te komen. De communicatie was erg goed ten tijde van het project. Wij werden achter de broek aangezeten ipv andersom :-) Het resultaat is zeer naar onze tevredenheid. Verder was de after sales service ver boven verwachting.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.