App ontwikkelaar stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Je app ontwikkelaar stage bij DTT

 

Een app ontwikkelaar stage houdt in dat je apps leert ontwikkelen. Je weet natuurlijk dat dit niet zo eenvoudig is als dat het klinkt. Wat er allemaal bij het ontwikkelen van een app komt kijken leer je tijdens je stage bij DTT. Je leert nauwkeurig te werken op een hoog niveau en een hoog tempo. Je krijgt daarbij de mogelijkheid jouw eigen inbreng mee te laten tellen in onze mooie projecten.

Apps ontwikkelen, codes kraken en voorspellen. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan weet je zeker dat deze stage bij DTT helemaal jouw ding is. Je leert bij ons niet alleen apps te ontwikkelen maar ook precies wat er allemaal bij komt kijken. Dit doe je door direct samen te werken met je teamgenoten. Samenwerken is voor ons een belangrijke standaard, een goede samenwerking bevorderd namelijk de kwaliteit van de producten. Ook niet onbelangrijk is de prettige sfeer die je ermee creëert.

In ons team van hardwerkende professionals leer je nauwkeurig te werken en deadlines te halen. Dit klinkt misschien als twee totaal tegenovergestelde begrippen. Toch gaan we bij DTT tot het uiterste; kwaliteit leveren staat namelijk bovenaan. Bij kwaliteit leveren hoort ook deadlines halen. Alles om het de opdrachtgever en de toekomstige gebruiker van de app naar wens te maken. Zo leer je dus tegelijkertijd ook hoe het is om voor een opdrachtgever te werken. Dat lees je goed, jouw bijdrage wordt écht aan de opdrachtgever geleverd. Daarom werk je niet aan nepprojecten en leer je goed wat het echte werk inhoud. Letterlijk!

Een app ontwikkelaar stage bij ons houdt in:

 • samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen (en talen!);
 • de mogelijkheid om je eigen inbreng te laten meewegen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites;
 • ervaringen opdoen uit het echte werkleven als app ontwikkelaar;
 • alle vrijheid en begeleiding om je verder te ontplooien als app ontwikkelaar;
 • de hele week door gratis lunch en vrijdagavond een gezellige borrel.
Tijdens je app ontwikkelaar stage is het belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Alle acties die je uitvoert hebben effect op het eindresultaat: je app. Het is dus belangrijk dat je fouten zoveel mogelijk kunt voorkomen en eventuele fouten oplost. Vooruitdenken komt in dit vak goed van pas, zodat je van tevoren al een beetje kunt bedenken hoe je ontwikkeling er uiteindelijk uit gaat zien. Tegelijkertijd houd je je bezig met de wensen van de opdrachtgever, waarvan tijd een belangrijk onderdeel is. Het is dus belangrijk om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren binnen een bepaalde tijd. Een dag is nooit hetzelfde en dus ook zeker niet saai! Als toekomstige stagiair vragen wij een aantal punten van je:
 • iOS ontwikkelaars hebben kennis van programmeertalen als Objective-C en het liefst ook Swift;
 • Android ontwikkelaars hebben kennis van programmeertalen als Java;
 • je hebt oog voor kwaliteit en detail;
 • je kunt goed samenwerken in een team;
 • je kunt omgaan met deadlines en tijdsdruk;
 • je hebt een proactieve houding.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Na je stage bij DTT

 

Als je klaar bent met je stage kan het zijn dat je klaar bent met school. Dan wordt het tijd om een baan te zoeken, want je wilt natuurlijk gebruik maken van dat papiertje waar jij zo hard voor hebt geleerd. Laat DTT je nu net dat ene stapje van zoeken naar een baan besparen. Je hebt namelijk in je stageperiode aan ons kunnen laten zien wie je bent en wat je kunt, dat scheelt alweer een kennismakingsgesprek. Als wij voor jou een vaste plek in ons team zien bieden wij jou een (bij)baan aan. Zo werk je precies in de functie waar jij voor geleerd hebt. 

Veel collega’s van ons zijn op dezelfde manier bij ons gekomen en hebben hun ervaringen over hun stage bij DTT op onze website achtergelaten.  

Voldoe jij aan bovenstaande punten en zie jij het al helemaal zitten? Wacht dan niet langer en stuur vandaag nog je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl. Wie weet loop jij bij ons je app ontwikkelaar stage! Bekijk hier de vacature.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.