App ontwikkelen Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Dit is wat we doen

Ze zeggen dat je nooit iedereen tevreden kan stellen, maar bij apps ligt dat anders. Apps vervullen een op maat gemaakte behoefte. Wordt de behoefte niet vervuld, dan is de app gebruiker noch tevreden noch ontevreden. Hij is het gewend dat niet elke app zijn behoefte vervult. Om jouw app tegemoet te laten komen aan de behoeften van jouw doelgroep, denken we graag met je mee. Innovatieve ideeën die de kans op het succes van de app vergroten, moet je niet laten liggen.

DTT zal ook jouw doelgroep(en) weten te geven waar ze al dan niet latent, naar verlangen. Dat doen we in de volgende gebieden:

iPhone of iPad app ontwikkelen Amsterdam

DTT heeft ruime ervaring in ontwikkeling van apps voor op de iPhone en iPad, zowel voor entertainment gerichte doeleinden als geïntegreerde reclamecampagnes, gaming, voorlichting en nog veel meer. In ons portfolio voor iPhone en iPad kun je zien waar we ons de afgelopen jaren hier in Amsterdam met passie mee bezig hebben gehouden.

Android app ontwikkelen Amsterdam

Wil jij een Android app ontwikkelen? Dan staat ons team van marketeers, designers en developers je graag bij om van jouw app idee een volledig ontwikkeld product te creëren. Grote partijen zoals Fox Sports en het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM) gingen je voor. Maar ook voor veel kleine ondernemers met een goed idee - en met een laag budget - hebben we een passende oplossing gevonden. Neem de Doula bevallingscoach app. Een kraamverzorgster uit Amsterdam wilde graag alle vrouwen over de hele wereld helpen met het volgende idee; vrouwen rust bezorgen tijdens de bevalling. Dat is gelukt. Het idee is een wereldhit. De app is inmiddels verschenen in zes talen en vertaald naar het iOS (Apple) platform. Bekijk ook de andere Android apps in het portfolio voor Android phone apps of tablet apps.

Hybride of HTML5 app ontwikkelen Amsterdam

Een HTML5 app is alleen via een browser te bereiken. Voor een app die maar één basiscode nodig heeft om te kunnen functioneren op iOS en Android, is een hybride app de sleutel. Ook voor apps met dit (vaak) kostenbesparende voordeel, kan je bij ons in Amsterdam terecht. DTT maakt voor de ontwikkeling van hybride apps vakkundig gebruik van de beste mobiele technologieën en ontwikkelprogramma’s, zoals Xamarin of Titanium. Daardoor zal jouw doelgroep (dikwijls) weinig merken van het gebruik van hybride als ondergrond van de app. HTML5 is echter een ander verhaal. Meer weten over deze techniek? Lees dan het artikel Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties. Of het artikel Native of hybride app ontwikkeling. Bekijk hier het portfolio voor HTML5 apps. En hier het portfolio voor hybride apps.

iOS, Android of HTML5 Game ontwikkelen Amsterdam

Het begrijpen van de psychologie achter spelletjes en dus hoe je de motivatie om alsmaar door te blijven spelen, kan benutten, is de sleutel tot succes. Helaas is er niet één algoritme dat vertelt hoe een spel in elkaar moet zitten zodat het wereldwijd omarmd wordt. Met ervaring kom je echter heel ver. DTT is zo’n ervaren game (web) app ontwikkelaar. Bekijk maar eens ons game portfolio.

Of u een eenvoudige app wil voor op de iPhone of een app voor telefoons en tablets voor iOS en Android, de mogelijkheden zijn eindeloos. Omdat geen twee projecten ooit hetzelfde zijn, zullen jouw wensen en eisen doornemen en de opties bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: de app specialist van Amsterdam

DTT is gevestigd in Amsterdam. Hier staat de koffie voor je klaar om de beginselen te bespreken rondom jouw app idee. We geven je inzicht in jouw mogelijkheden, het kostenplaatje (ongeveer) en we beantwoorden al je vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen rondom technologie, zoals: wat is verstandiger, een hybride app, een native app of een HTML5 app? We leggen alles in simpele bewoordingen uit, denken met je mee en komen met oplossingen mocht dat nodig zijn. Wij gaan voor het succes. Onze slogan is niet voor niets: ‘Het resultaat, dat telt’.

Hoe het ook went of keert, we staan voor je klaar om jouw app idee te bespreken. Dus wil je een vrijblijvend gesprek bij jou op kantoor of in hartje Amsterdam? Neem dan contact met ons op via 020 682 2134. Ons e-mailadres is info@d-tt.nl.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.