App productie

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app productie bedrijf DTT:

 

Een app laten produceren bij DTT in Amsterdam kent vele voordelen. Om te beginnen de geruime ervaring met het ontwikkelen van apps. Wijsheid komt met de jaren zegt men. Als een van de eerste app ontwikkelaars in Amsterdam, kunnen wij je garanderen dat wij 'wijs' zijn als het gaat over app productie. Niet alleen productie voor that matter. Bij DTT zijn wij bekend met het app ontwikkel proces van A tot Z. A is in het geval van app development de basis op papier zetten. Jij hebt vast al een goed app concept dat je met ons wil delen. Wij zullen jouw sparringspartner zijn in de hoop ook jouw partner in ontwikkeling te worden. Wij bieden een luisterend oor, klankbord voor je idee en parate kennis op zowel design, development als marketinggebied. Wat wil je nog meer?

Ook kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij niet eenmalig 'vluggertjes' apps afleveren. Wij zijn namelijk ook vaak verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van apps. Dit kunnen updates zijn, uitbreidingen of een hele nieuwe versie 2.0 van een app. Dit is een teken dat wij tevreden opdrachtgevers hebben. Opdrachtgevers die graag bij ons terug komen omdat zij vertrouwen in ons hebben. Dat vertrouwen is wat ons betreft terecht. Wij zetten namelijk altijd full focus onze schouders onder het bereiken van het best mogelijke resultaat. Bij DTT is het resultaat dat telt. 

Dan resteert de vraag: hoe valt resultaat te meten? Well in het geval van apps is dat eigenlijk niet heel moeilijk. Apps kennen eindgebruikers en deze delen hun mening in de vorm van reviews en ratings. Dat wil zeggen: zij geven een x-aantal sterren en schrijven hun beoordeling. Deze beoordelingen worden getoond in de app stores. Een paar voorbeelden van goede ratings vind je hier. Evenals goede beoordelingen. Overtuigend nietwaar? Dit kunnen wij ook voor jou betekenen! Neem daarom snel contact met ons op. 

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App productie bedrijf

 

Een app produceren doen wij bij DTT met een compleet team. Op de Spuistraat 112 te Amsterdam hebben wij alles in huis. Denk je aan design? Dat hebben wij. Denk je aan marketing? Dat hebben wij ook. Denk je aan development? Dat hebben wij zeker weten! En dan uiteraard ook voor alle disciplines, iOS, Android en web/HTML5 development. Check!

Bij de productie van een app komen diverse facetten kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van het concept, het design en de distributie in de app stores. Maar goed dus dat ons team zo volledig is. Hierdoor zijn wij bij de productie van jouw app in staat je bij al deze facetten bij te staan. 

Al diverse bedrijven, multinationals, overheden en particulieren zijn je voor gegaan bij het laten produceren van een app. In ons brede portfolio vindt u aan welke apps wij onder andere hebben gewerkt. Ook succesvol een app laten produceren? Neem gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.