App Specialist

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App ontwikkelen bij app specialist DTT

 

DTT mag zich door de ontwikkeling van verschillende succesvolle projecten toch zeer zeker een specialist noemen op gebied van app ontwikkeling. Met verschillende projecten voor grote klanten waaronder HG, Staatsloterij en RIVM heeft DTT zich in de kijker gespeeld en zijn wij gegroeid tot één van de grotere namen op de Nederlandse app markt. Wie app specialist DTT inschakelt kan rekenen op een kwalitatief sterk product, een fijne en efficiënte samenwerking en vele extra’s zoals adviezen en promotiemogelijkheden. Dit alles maakt DTT de meest geschikte partner voor de ontwikkeling van jouw app idee! Ben je nog niet overtuigd dan zijn dit de voordelen van app specialist DTT als partner:

DTT denkt mee met jouw concept

Mensen die een goed app idee hebben en dit willen laten ontwikkelen weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Bij DTT word je vanaf moment één, de kennismaking, met open armen ontvangen. Wij bekijken en beoordelen jouw idee waarna we de slagingskans kunnen bepalen. Zien wij ruimte voor verbetering dan geven wij dit aan en zo komen wij samen vaak tot een eindconcept dat klaar is voor ontwikkeling. DTT doet meer dan alleen de ontwikkeling, wij denken gedurende het gehele ontwikkelproces mee en laten het weten wanneer wij stuiten op dubieuze dingen, zoals een functie die wellicht op een andere manier beter kan worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat jouw app volledig wordt en een grotere slagingskans heeft.

DTT is een full service bureau

DTT staat zoals eerder gezegd bekend om het leveren van goede kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Maar wat krijg je daadwerkelijk voor je geld? DTT is een full service bureau wat wil zeggen dat wij uitsluitend volledig werk leveren. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat er extra kosten, door bijvoorbeeld de inschakeling van derden, bij kunnen komen. Na het aangaan van een samenwerking met DTT kun je verwachten dat jouw app, na ontwikkeling, direct beschikbaar is in de daarvoor bestemde app store. App specialist DTT levert geen half werk!

DTT is een app specialist met ervaring

DTT is begonnen als een kleine start up maar is onderhand uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met een getalenteerd team. Dit team voorziet tegenwoordig de grootste opdrachtgevers van geweldige apps. Doordat DTT nu een redelijk aantal jaren meedraait heeft ons team ervaring op gedaan in de app business. Wij houden continu in de gaten wat de laatste ontwikkelingen en trends zijn in én rondom de app wereld. Deze info nemen wij vervolgens mee in de ontwikkeling van nieuwe projecten. Op deze manier kunnen wij beoordelen of jouw app bij de tijd is en dat er niet bijvoorbeeld al een identiek concept bestaat. Een unieke app ontwikkel je bij ervaren app specialist DTT.

App specialist voor verschillende devices

Bij DTT ontwikkelen wij apps voor verschillende devices. Het grote deel van de bevolking beschikt over een iOS of een Android device en dit zijn dan ook de devices waar DTT zich veelal op richt. Bij DTT kunnen wij app’s produceren voor IOS, Android en HTML5. Zo kunnen wij ook jouw doelgroep bereiken met een app. Apps kunnen worden ontwikkeld met verschillende doeleinden. Van bedrijfs apps die processen versnellen tot aan games die puur en alleen voor amusement bedoeld zijn, je kunt het zo gek niet opnoemen en DTT weet jou verder te helpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App specialist DTT

 

Bij DTT geven wij veel om het hebben van goede klantrelaties. Van belang hiervoor is niet alleen het leveren van goede kwaliteit, maar ook het contact met de opdrachtgever gedurende het hele ontwikkeltraject. Wij zijn open en eerlijk en nemen contact op zodra wij tegen een specifiek vraagstuk aanlopen. Bij DTT gaan we niet voor de ‘quick wins’, we gaan voor de lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit.

Meer weten over de app ontwikkeling bij app specialist DTT? We gaan graag met jou om tafel zitten om de wensen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan als wij er niet zeker van zijn dat we deze opdrachten met succes kunnen afronden. Wanneer jij meer wilt weten over het laten maken van een app voor iPhone, Android of HTML5, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Een app laten maken? DTT is jouw specialist.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.