App specialisten

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App specialisten mobile apps

 

Wat prettig voor zowel u als ons is, is dat DTT op de hoogte blijft van de laatste ontwikkeling op het gebied van iPhone, iPad, Android, games en HTML5. Daarom kunnen wij tijdens een introductiegesprek aangeven wat er zowel onmogelijk, als mogelijk is aan uw app idee. Maar uiteraard laten we het niet daar bij zitten. Naast de onmogelijkheden bieden wij altijd praktisch advies over de alternatieven. Zo kunnen we er als nog een mooie(re) app van bouwen.

De overzichtspagina op de DTT website geeft u zeker een goede impressie van wat er allemaal mogelijk is met een mobiele app. Zo zetten we bij de Doula Bevallingscoach stemopnames in om een zwangere vrouw tot rust te laten komen en op het juiste tempo te laten ademhalen. Deze audio-files, ingesproken door een ervaren verloskundige, kunnen samen met rustgevende muziek simpelweg worden afgespeeld door op de knop te drukken. Met deze app wordt dan ook aangetoond dat een mobiel zelfs in staat is om de hulp te bieden waar vroeger een professional voor nodig was.

Scanny toont ook goed aan wat een modern handheld device voor je kan betekenen. Scanny is de app die al je uitgeprinte documenten kan lezen, en daaruit de tekst kan extraheren om zo zonder moeite te delen met anderen. Met deze app hoef je nooit zelf meer de teksten over te typen die je graag gedigitaliseerd wilt hebben. Daarnaast kan je de foto’s van de teksten ook opslaan en doorsturen, zodat je altijd een digitaal kopie van je papieren documenten hebt gearchiveerd.

En dit zijn nog maar twee voorbeelden. Onze specialisatie is dan ook het beste uit je mobiele device te halen, en het onmogelijke mogelijk te maken (of te benaderen). Vanaf het eerste contactmoment werken wij resultaatgericht naar de applicatie die uw wensen vervuld. Wij zijn gespecialiseerd in het gehele ontwikkeltraject. U kunt dus kiezen om een van de stappen door ons te laten regelen, zoals promotie of design, of u kunt voor het fullservice pakket kiezen waarbij wij alles voor u perfectioneren. Zo bouwen wij een goede lange termijn relatie met u, waarbij u alleen maar hoeft te bellen om iets geregeld te krijgen.

Indien u op gesprek komt met uw concept, zullen wij uitgebreid de tijd nemen om uw idee onder de loep te houden, en op basis daarvan suggesties te doen en een concreet stappenplan op te stellen. Eenmaal wij op dezelfde pagina zitten, ontwikkelen wij een ontwikkelingsvoorstel waar uitgebreid uitleg wordt gedaan van alle functionaliteiten die de applicatie zal hebben. Daarnaast wordt er een workflow gemaakt waarmee je als het ware door je applicatie heen kan klikken. Zo krijg je een goede indruk welke pagina waar naar leidt, hoe de app aan zal voelen voor de gebruiker en wat de features zijn waar de nadruk op is gelegd in de app. Dit ontwikkelingsvoorstel geeft u de mogelijk tot in detail feedback te geven voordat wij het design afronden. Deze manier van werken is als zeer prettig ervaren, waardoor wij met trots kunnen verwijzen naar onze referenties.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: de app specialisten Amsterdam

 

Wat ons app specialisten maakt is niet alleen onze ruime ervaring, maar ook dat wij professioneel en met u aan onze zijde de beste en meest moderne apps realiseren. Het is een plezier om met ons getalenteerde team te werken. Vanaf het moment dat u aan de deurbel trekt, wordt u warm ontvangen door een team van verschillende achtergronden. Of u nou met iemand wilt praten met een commercieel, ICT of marketing achtergrond, wij stellen ons beschikbaar.

Eerlijk en open staan wij u te woord. Uw mening is belangrijk voor ons, maar zal nooit in de weg te komen staan voor een eerlijk advies. Gedurende het hele ontwikkeltraject houden wij u op de hoogte van de voortgang van uw app, en kijken wij kritisch naar het concept en de markt waar u in door wilt breken. Het is ons een genoegen om voor u te mogen werken. Wilt u dan ook meer weten? Neem dan contact met ons op, want DTT de app specialist staat klaar voor u.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.