Apps produceren

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen apps produceren DTT:

 

Via een app kunt u op ontelbare manieren uw bedrijf uiten en enorm veel mensen bereiken aangezien apps geopend kunnen worden op zowel de computer, de smartphone als de tablet. Dit zijn natuurlijk onmisbare items geworden in het dagelijks leven. Een app is voor vrijwel elk soort bedrijf een toegevoegde waarde die kan leiden tot veel goeds. Het is daarom vanzelfsprekend dat deze business nog steeds enorm in opkomst is. Waarom is het dan zo slim om voor DTT te kiezen als producent?

Ruime ervaring in het produceren van apps

DTT is een app specialist die al in de afgelopen jaren enorm veel ervaring heeft opgedaan. Door de productie van apps in verschillende segmenten heeft DTT de app wereld van verschillende kanten gezien wat ervoor gezorgd heeft dat het uitgegroeid is tot een ervaren en betrouwbaar bedrijf. DTT weet hierdoor heel goed hoe het de klant op de juiste manier kan voorzien van een passende App. DTT ontwikkeld apps met een breed scala aan functionaliteiten voor uiteenlopende doeleinden.

Van concept tot in de app store

Een ander positief punt bij de app productie van DTT is dat het gevraagde design vanuit een concept verwerkt wordt tot een werkende app die verkrijgbaar is in de app store. Er hoeft dus geen andere schakel in gezet te worden en er kan direct met de app gewerkt worden.

Flexibel en meedenkend partner

Bij DTT zijn wij erop gebrand om onze klanten op hun wenken te bedienen. Naast het streven naar het een perfecte oplossing in de ogen van uw bedrijf zijn wij ook bereidt om mee te denken over uw product. Zo geven wij adviezen die ervoor kunnen zorgen dat uw product optimaal aansluit op uw bedrijf.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

DTT gaat al een aantal jaren mee en heeft hierdoor vele kanten van de wereld van de apps gezien. Dit zorgt ervoor dat DTT een enorm ervaren bedrijf is geworden die met passende oplossingen kan komen voor verschillende soorten bedrijven. Met een efficiënt team wordt aan elke opdracht de juiste hoeveelheid aandacht geschonken om zo altijd tot een resultaatgericht eindproduct te komen. Dit heeft al meerdere malen gezorgd voor tevreden klanten!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten produceren

 

Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het conceptualiseren, ontwikkelen, vormgeven, positioneren en promoten van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Wij zijn een fullservicebureau waar het behalen van topresultaten de voornaamste bezigheid is. Wij nemen opdrachten alleen aan wanneer wij resultaat kunnen garanderen. Het laten produceren van een app kost doorgaans veel tijd waardoor er op zoek gegaan moet worden naar een producent die jouw idee efficiënt kan verwezenlijken. DTT is voor u de juiste kandidaat voor opdrachten in deze sector.

De productie van een app bij DTT gebeurt niet door één ontwikkelaar. Bij DTT werken wij met een compleet team aan een app; concept en user interface, project manager, tester, designers en ontwikkelaars. Hierbij richten wij ons niet op één specifiek platform. Dit zorgt er daarom voor dat alle facetten waaruit uw app bestaan, zoals codes en design, perfect op elkaar worden afgestemd waardoor de kans op gebreken minimaal is. Ons team beschikt over een zeer brede ontwikkelcapaciteit. Hierdoor zijn wij in staat apps te produceren voor diverse platformen zoals iOS, Android, en HTML5. Zo bieden wij voor vrijwel elke opdracht een passende uitkomst.

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat apps kan produceren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of bereik ons via de e-mail. DTT is de aangewezen partner als het gaat om apps produceren.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.