Berichten app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een berichten app laten ontwikkelen door DTT

Wij luisteren graag naar jouw ideeën voor een berichten app en denken met alle plezier mee. Met onze kennis en ervaring die we hebben opgedaan als berichten app ontwikkelaar, kunnen we jouw concept verrijken. Maar daar stopt het niet bij. DTT is een full service app ontwikkelaar en we zullen je het gehele ontwikkeltraject voorzien van advies en begeleiding.

Bij DTT willen we graag lange termijn relaties opbouwen en daarom gaan we niet voor de quik wins, maar zullen we altijd streven naar opleveringen van een overtuigende kwaliteit en proberen om de best mogelijke service te leveren. Daarnaast zijn we heel open in onze communicatie en zullen we het gehele traject transparant zijn, hierdoor zal je nooit voor verassingen komen te staan.

DTT heeft in het verleden al meerdere berichten app ideeën mogen realiseren. Een paar van berichten apps waar DTT met veel passie aan gewerkt heeft:

Geochat Pokémon radar: een paar jaar geleden was er een grote Pokémon Go- hype. Jongeren en later ook ouderen waren verslaafd aan de augmented reality game Pokemon Go en waren volop buiten Pokémons aan het vangen. Naast het verslavende game element, had de game ook een sociale kant. Het initiatief om een GeoChat app te ontwikkelen speelde hierop in. Het is namelijk een platform die Pokemon Go gebruikers de mogelijkheid geeft om elkaar te vinden en met elkaar te communiceren. De chat is gebaseerd op de locatie van de gebruikers van Pokémon Go.

Live Life: de Live Live app maakt het leven interactiever en socialer. Door middel van een realtime centraal chatscherm worden mensen op elk mogelijke locatie met elkaar verbonden. Hierbij kun je denken aan sociale hotspots zoals een theater, bar of zelfs in de trein. Verder zit er ook nog een commercieel aspect aan de app die voordelen biedt voor zowel gebruikers als ondernemers. Ondernemers kunnen adverteren via de live Live app en vouchers aan de gebruiker aanbieden. Gebruikers kunnen deze vouchers sparen door een locatie regelmatig te bezoeken. 

Met een berichten app kan je verschillende (commerciële) doelstellingen realiseren. DTT is een berichten app ontwikkelaar die je strategisch advies kan geven op het vlak van positionering en promotie. En daarnaast ziet DTT het ook als haar verantwoordelijkheid om jouw (commerciële) doelstellingen te bewaken.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT als strategisch partner

DTT neemt als strategisch partner de verantwoordelijkheid voor een succesvolle oplevering voor zowel opdrachtgever als eindgebruiker. Wij luisteren proactief naar alle ideeën, wensen en eisen van de opdrachtgever en proberen waar nodig te voorzien van advies. Met een helder verwachtingsmanagement en een open en transparante manier van communiceren zal een samenwerking met DTT soepel verlopen. En dankzij ons getalenteerde team kunnen wij een berichten app garanderen die technisch hoogstaand is en een onderscheidend design heeft.

Kortom met onze werkwijze, talentvolle team en professionele houding zijn wij de meest geschikte berichten app ontwikkelaar voor jouw bedrijf. Gezamenlijk bedenken en realiseren we een berichten app die jouw (commerciële) doelstellingen zal helpen bereiken. Kom vandaag nog langs om te sparren over jouw berichten app of neem contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.