Beste app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Beste app ontwikkelaar Nederland

 

Als u op zoek bent naar een app ontwikkelaar zijn er een aantal dingen van belang. Eenmaal een app ontwikkelaar gevonden, zult u moeten nagaan of de ontwikkelaar ook goed naar voren komt met zijn apps in de app stores. Goed werkende apps die de expertise van de ontwikkelaar laten blijken en waar u op kunt vertrouwen. Naast dat een goede ontwikkelaar een mooi en uitgebreid portfolio kan tonen, zijn de referenties net zo belangrijk. De beste manier om achter de werkwijze van een ontwikkelaar te komen en de service die verleend wordt is door contact op te nemen met eerdere opdrachtgevers. Hierdoor krijgt u gelijk een goed beeld over de samenwerking, kwaliteit, oplevering en nazorg.

Daarnaast zijn er een aantal kritische stappen die doorlopen moeten worden voordat een app door het grote publiek in de app store te downloaden zal zijn. Daarom zullen de beste app ontwikkelaars van Nederland altijd voor een aantal dingen zorgen. Te beginnen met een uitgebreid marktonderzoek, aanvullend onderzoek naar het marktsegment en de technische haalbaarheid. De succesfactoren en de grootste bedreigingen van een concept worden met dit onderzoek kritisch bestudeert. Op deze manier wordt er zo goed mogelijk gefocust op het succes en kunnen potentiële bedreigingen geëlimineerd worden. Bovendien is het opzetten van een duidelijke positionering en strategie voor de eerste versie van de app en het ontwikkelen van kwalitatieve en enthousiasmerende grafische designs essentieel. Verder is het aan te raden om de oplossing uit te werken met behulp van mock-ups en een workflow, dit is een functionele bouwtekening van de app. Ten slotte moet de app uitvoerig getest worden en zal de app pas live gezet en gepromoot worden wanneer hier niks meer voor in de weg ligt.

Naast een volledige beschrijving van uw app concept, is het ook erg slim om na te denken over het maken van een businessplan. Door het app concept verder uit te werken zult u een betere kijk krijgen op uw ideeën en hier kan dan ook kritisch naar gekeken worden. Een businessplan gaat verder dan alleen het idee. Door middel van een businessplan krijgt u inzicht in de positie, doelen en bovenal de haalbaarheid van het app idee en concept. Een goede voorbereiding zal de kans op app succes aanzienlijk vergroten.

Binnen DTT hebben we al meerdere ideeën kunnen uitwerken naar de meest succesvolle apps, wij doen dit met alle plezier ook voor u. De creatieve professionals van DTT denken met de klant mee en onze gedreven ontwikkelaars zullen vervolgens het concept perfect omzetten naar een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke app. We staan u bij tijdens het gehele app ontwikkelproces: van het concept tot het design en van de ontwikkeling tot de distributie in de verschillende app stores. Onze brede ervaring en expertises in alle aspecten van mobiele app ontwikkeling vergroten gegarandeerd het succes van uw app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App ontwikkelaar DTT Amsterdam

 

U bent op zoek naar een app ontwikkelaar? DTT is een ervaren aanbieder van mobiele oplossingen. U kunt bij ons terecht voor het laten ontwikkelen van iOS, Android of HTML5 apps. DTT werkt ontwikkelvoorstellen uit in opdracht van overheden, multinationals, mkb’ers en particulieren. Met onze ruime ervaring hebben we al een aantal van succesvolle app concepten uitgewerkt. U kunt ervan uitgaan dat u altijd serieus wordt behandeld. Ons streven is om altijd de mooiste apps op te leveren, we zullen de opdracht niet accepteren als we ons streven niet na kunnen komen. Dit geeft gelijk onze kernwaarden aan: eerlijkheid en transparantie. Onze referenties spreken voor ons.

Bij DTT willen we graag helpen om uw kansen op succes te maximaliseren. Hierbij zouden investeerders van belang kunnen zijn. Daarom is DTT op zoek gegaan naar investeerders om zo de markt van financiers in kaart te brengen. Hierdoor zijn we in staat om u in contact te kunnen brengen met een aantal interessante contacten binnen ons opgebouwde netwerk. Belangrijk hierbij is dat de technische realisatie in kaart wordt gebracht. Dit wordt gedaan door middel van een ontwikkelvoorstel stappenplan en business case.

Mobiele app ontwikkelaar DTT is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam, achter de Dam. Ons kantoor is goed bereikbaar via het openbaar vervoer en de auto. Wij brainstormen graag met u over uw idee voor een app. U kunt altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Op zoek naar de beste app ontwikkelaar voor het uitwerken van uw app idee? DTT, ervaren app ontwikkelaar Amsterdam, staat altijd voor u klaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.