Chat app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Chat app laten ontwikkelen door DTT

Een chat app biedt jouw bedrijf oneindig veel mogelijkheden. Het ligt er compleet aan wat jouw doelen zijn en welke invulling je voor ogen hebt. Bij DTT denken we maar al te graag mee om jouw chat app idee te verstevigen. Het arsenaal van chat apps is erg omvangrijk, maar wij weten onze weg er gelukkig goed in te vinden.

Wij hebben al verschillende chat apps ontwikkeld en hebben kennis gemaakt met de krachtige potentie. Door een app te voorzien van een chat mogelijkheid kan je zorgen voor verbinding, sterker nog, er kan een community ontstaan. Het feit dat een chat app mensen bij elkaar kan brengen die elkaar kunnen helpen is prachtig. Een perfect voorbeeld hiervan is de Freelancer.nl app, een app die de perfecte brug vormt tussen opdrachtgever en freelancer. Deze app maakt het gemakkelijk om freelancers of opdrachten bij jou in de omgeving te vinden. Verder maakt de team- en chatfunctionaliteit het mogelijk om in contact te komen en te blijven met andere gebruikers. Het gat tussen vraag en aanbod wat betreft freelance werk werd hiermee verkleint.

Alleen in ideëel opzicht is een chat app al erg interessant. De grenzen van tijd en ruimte bestaan met een chat app niet meer. Mensen vanuit alle omstreken kunnen met elkaar in contact gebracht worden om kennis te delen en elkaar te helpen, maar een chat app kan je ook op een commerciële manier inzetten. Een goed voorbeeld hiervan is de Live Life app. Dit is een chat app die de ruimte biedt aan ondernemers om te adverteren en via hun gepersonaliseerde dashboard vouchers aan te bieden aan gebruikers. Verder kan de chat real-time worden weergegeven op een tv-scherm om gebruik van de app aan te moedigen.

Wat de functie ook is van jouw chat app, wij als chat app ontwikkelaar kunnen je daarbij ondersteunen. De opties zijn eindeloos en samen kunnen we komen tot de beste optie.  

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT, ervaren chat app ontwikkelaar

DTT heeft in het verleden ervaring opgedaan als chat app ontwikkelaar. Ervaring welke heeft bijgedragen aan kennis en kunde die we inzetten om jouw chat app idee te realiseren. Maar wij willen altijd net een stapje extra zetten, uiteraard in onze service en de realisatie van de app. Daarnaast zullen we ook onze uiterste best doen om een sterke visie op de toekomst te houden. Dit doen we door alle trends en ontwikkelingen omtrent de app ontwikkeling goed bij te houden. Wij willen namelijk zekerstellen dat we voor jou een chat app ontwikkelen die niet alleen voor de markt van vandaag relevant is maar ook voor de markt van de toekomst. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of neem contact op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.