Nederlandse app bouwer

Nederlandse app bouwer

Ben je opzoek naar een geschikte Nederlandse app bouwer voor jouw app? Dan ben je bij DTT op het juiste adres! DTT ontwikkeld apps voor verschillende platformen als iOS (iPhone, iPad) en Android. Ook hebben wij een brede ervaring in het maken van weboplossingen met HTML5. DTT denkt tijdens het ontwikkeltraject graag met je mee zodat we jouw app naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze kernwaarde is het leveren van kwaliteit in alles wat wij leveren met daar bovenop een onderscheidend vermogen. Wij leggen de lat altijd hoog voor onszelf en zijn pas tevreden als alles eruit is gehaald wat erin zit en dus het optimale resultaat behaald is. DTT staat hoog aangeschreven vanwege haar tevreden opdrachtgevers. Lees hier meer over in onze referenties. Neem eventueel ook een kijkje in ons portfolio om te zien waar DTT toe in staat is. Wij zijn van mening dat een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement essentieel zijn voor een bevredigende eindoplevering. Gaat dat ook voor jou op? Wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen! Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken omtrent de ontwikkeling van jouw app.

Nederlandse app bouwer
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een app bouwen bij DTT

DTT is een betrokken app ontwikkelaar en altijd resultaatgericht in ons doen en denken. Bij ons staat een goede relatie met de opdrachtgever hoog in het vaandel. Om dit te kunnen realiseren is naast een goede oplevering ook een open en eerlijke vorm van communicatie met de opdrachtgever van groot belang. We houden jou dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent jouw app en zijn daarnaast altijd goed bereikbaar. Als ervaren Nederlandse app bouwer nemen wij enkel opdrachten aan indien we er zeker van zijn deze met success af te kunnen ronden.

Bij DTT weten we hoe belangrijk flexibiliteit is tijdens het app ontwikkeltraject. Daarom heb je bij ons de volledige vrijheid om jouw verbeterpunten aan te brengen en suggesties toe te voegen. Met ons eigen gemotiveerde team van app ontwikkelaars kunnen we jou een hoogwaardige eindoplevering garanderen. Naast onze technische kennis beschikken wij over een gedegen marketingachtergrond. Onze marketingafdeling zal de huidige markt grondig analyseren, waardoor we een duidelijk beeld krijgen van de kansen en bedreigingen voor jouw app. Deze gedegen marktanalyse vormt een belangrijk onderdeel van het ontwikkelvoorstel. Het ontwikkelvoorstel wordt opgesteld indien beide partijen een goed gevoel hebben na de eerste kennismaking. Hiermee wordt de kans op slagen van jouw app aanzienlijk vergroot. Zodra je akkoord gaat met het ontwikkelvoorstel, dan gaan wij direct van start met het ontwerpen van de definitieve designs en de ontwikkeling van jouw app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: de app specialist van Nederland

Bij DTT streven we altijd naar het maken van eersteklas apps. Het maken van excellentie staat bij ons centraal om jouw doelen te verwezenlijken. Om de gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring te vergroten geven wij heldere en eerlijke adviezen. Op die manier behoeden wij de klant op fouten die anders veel geld zouden kosten.

Een app kan vele uitkomsten bieden voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan een applicatie voor een bedrijf onder andere het werkproces versnellen en het verloop van de communicatie een stuk vlotter laten verlopen. Ook voor de particulier zijn er vele mogelijkheden om ervoor te kiezen een app te laten ontwikkelen.

Wij zijn trots op het feit dat we meerdere succesvolle apps hebben ontwikkeld. De Doula Bevallingscoach, RIVM Tekenbeet en KPMG Fine II app zijn daar mooie voorbeelden van. Bij DTT zorgen we ervoor dat jouw app idee of concept tot leven komt. Er zijn dus al verschillende succesverhalen bij DTT ontstaan. Wellicht is jouw verhaal de volgende.

Zoals gezegd ontwikkelen we applicaties voor diverse platformen, zoals iOS, Android en HTML5. Met onze brede ervaring in het bouwen van allerlei verschillende soorten apps op verschillende platformen, weten wij haast zeker dat we ook voor jou tot de optimale oplossing kunnen komen wat betreft jouw app. DTT biedt vele voordelen als het gaat om het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van mobiele applicaties. Omdat wij voor veel verschillende branches apps en mobiele oplossingen hebben gebouwd, beschikken wij naast een brede ervaring tevens over een ruime expertise. DTT is een full service multimedia bedrijf waarbij de relatie met de opdrachtgever voorop staat. Het resultaat, dat telt. Een app biedt voor iedereen ontelbare mogelijkheden. Maak daar effectief gebruik van. DTT is een echte partner, wij gaan dan ook niet voor de ‘quick-wins’, maar voor een langdurige en duurzame samenwerking waar wij beide in de toekomst van profiteren. Ons team zal jou het gehele app ontwikkel traject veel betrekken.

Sta jij te popelen om jouw idee voor een nieuwe app de wereld in te blazen? Neem vandaag nog contact op met DTT en maak van jouw app idee of concept een realiteit. DTT is dé aangewezen partner voor het bouwen van een app

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM, mei 2014

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (ook buiten, zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben overigens zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey en Dirk steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

referentie

IBM

Hans Driesen, IBM, januari 2010

Jeffrey heeft in korte tijd een marketingplan gemaakt en uitgevoerd voor de afdeling BCRS van IBM. Dit is opmerkelijk want in de voorgaande jaren hebben meerdere mensen dit tevergeefs geprobeerd. Daarnaast heeft Jeffrey ook voor andere afdelingen binnen IBM succesvolle marketingactiviteiten gedaan. Ik ken Jeffrey als een pragmatische en hardwerkende collega die voor resultaat gaat.

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.