De Nederlandse app ontwikkelaars

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Nederlandse app ontwikkelaar DTT

 

Bent u op zoek naar een geschikte app ontwikkelaar in Nederland, die voor u het gehele app ontwikkelingsproces onder handen neemt? Bij DTT hebben we een ruime ervaring in het maken van apps voor de Nederlandse markt. Met een gedreven team staan wij voor u klaar tijdens het gehele ontwikkelingsproces. Van het concept tot en met de promotie, tijdens het gehele traject staan de specialisten van DTT voor u klaar. Als Nederlandse app ontwikkelaar heeft DTT al een breed scala aan apps uitgebracht voor verschillende doeleinden zoals:

  • De ING Marketingdag game app, een app die in samenwerking met de ING een groot succes is geworden. Ter ondersteuning van de ING Marketingdag hebben wij een app ontwikkeld met verschillende functionaliteiten; een kennismakingsronde, een kennisquiz en een woordenspel. Ook beschikt het over de mogelijkheid tot het stemmen voor een nieuwe commercial. Alle resultaten kunnen in real time in de gaten worden gehouden, wat leidt tot een overzichtelijk geheel voor de organisatie van de ING Marketingdag.
  • De RIVM Tekenbeet voorlichting app. Voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft DTT een app ontwikkeld met meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. DTT was betrokken bij het conceptuele proces tot en met de volledige ontwikkeling van de app. Naast een tekenradar die het dreigingsniveau van de teek aangeeft, heeft DTT ook een bijbehorend stappenplan ontwikkeld ter bestrijding van de tekenbeet. Zo biedt het de gebruiker instructies in verschillende vormen zoals: tekst, beeld & video om op deze manier ‘teekvrij’ door het leven te gaan.
  • De KNHS Dressuur- en menproeven app. Voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie is DTT bezig met het ontwikkelen van een app voor de Nederlandse ruiter. Deze app is een primeur voor de KNHS en wordt ontwikkeld voor meerdere platformen namelijk; iOS en Android. Voor het ontwikkelen van de app wordt er samen gewerkt met professionals binnen de ruitersport, om zo de gewenste functionaliteiten te garanderen. Zo krijgt de gebruiker toegang tot voorbereiding van dressuurproeven, omschrijvingen van proeven en zijn alle gegevens rondom wedstrijden overzichtelijk aangegeven.

Tijdens de aanloop naar het ontwikkelen van de app functioneert DTT als een echte denktank. Het gespecialiseerde team zal u tijdens het gehele ontwikkelingstraject ondersteunen. Het begint allemaal met een ontwikkelvoorstel. Het ontwikkelvoorstel bevat de volgende onderdelen: marktonderzoek, uitwerken, de user-interface (workflow), totaalconcept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

Wanneer het doel van de app goed duidelijk is levert DTT een ‘workflow’. Een workflow is een sketch van de verschillende schermen van de app. Elk scherm biedt duidelijkheid in een bepaalde functionaliteit van de app. Voor het maken van de workflow neemt DTT ruim haar tijd. De user-interface wordt door het team grondig getest op haar usability en brengt de knelpunten van de vormgeving in kaart. Ons ervaren team van user-interface designers staat tijdens deze periode in nauw contact met de opdrachtgever om een hoogstaande kwaliteit te garanderen. Dit zorgt voor een besparing in kostbare ontwikkeltijd, wat u weer terugziet in uw portemonnee. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een Nederlandse app laten ontwikkelen

 

Ons team met ervaren app ontwikkelaars weet op uiterst efficiënte wijze uw app te ontwikkelen, van concept tot volledig product. Met onze proactieve houding komen we samen tot een goede uitwerking van het concept. Een goede uitwerking van het concept is van groot belang om de wensen van de gebruiker goed aan de functionaliteiten te koppelen. Het team van DTT bezit expertise die u kunt gebruiken om uw doelstellingen te overtreffen, van begin tot eind. Betrokkenheid, kwaliteit en een prettige samenwerking staan bij DTT centraal.

Wilt u meer weten over het laten ontwikkelen van een Nederlandse App voor Iphone, Ipad, Android of HTML5? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor een vrijblijvend gesprek. De Nederlandse app ontwikkelaar DTT staat altijd voor u klaar.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.