Developing an app for your service

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Apps: for your service

 

Bij DTT gaan we altijd voor een kwalitatief hoogstaande eindoplevering, welke een serieuze kans op succes heeft. Wilt u een app specifiek ontwikkelen voor een bepaald platform (native) of heeft u meer interesse in een HTML5 app? Met onze ruime ervaring zijn we snel in staat om u bij deze keuze te adviseren. Bij DTT gaan we namelijk niet voor de ‘quick-wins’ maar een voor een duurzame samenwerking. Enkele voorbeelden van apps ontwikkeld door DTT:

- Speciaal voor de voetballiefhebbers heeft DTT in samenwerking met Framez Media de FOX Sports Camera app ontwikkeld. Deze app maakt het d.m.v. speciaal ontworpen frames mogelijk om van jouw voetbalmoment, een uniek FOX Sports moment te maken. Gebruikers kunnen deze foto delen met familie en vrienden via social media.

- In een samenwerking met de ING heeft DTT een iPad app en CMS oplossing ontwikkeld voor de ING Marketing dag. Het betrof een game app met een significante fun factor.

- De HG Sales app II is een doorontwikkeling op de eerder verschenen HG Order app voor de Android tablet. Deze app dient als ondersteuning voor de salesafdelingen van HG in geheel Europa.

Wat kunt u van ons verwachten gedurende onze eerste kennismaking? Een erg kritische, maar wel eerlijk en oprechte blik op uw app idee. Dit is essentieel om tot een uniek en kansrijk concept te komen. Indien beide partijen positief gestemd zijn na het eerste gesprek, starten we in overleg het voortraject van de app ontwikkeling op. Dit in de vorm van het opstellen van een ontwikkelvoorstel. Een ontwikkelvoorstel bevat de volgende componenten: een grondig marktonderzoek, uitwerken user interface (UI), het concept, technische documentatie en een modulair opgestelde begroting.

Een grondig marktonderzoek vooraf helpt ons inzicht te geven in de mogelijke kansen en bedreigingen voor uw app idee. Ook verkrijgen we middels het onderzoek een beter beeld van uw (potentiële) concurrenten. We kunnen veel leren van deze concurrenten, wat doen zij goed en wat niet? En wat ontbreekt er in de ogen van de eindgebruiker? Door sterke punten te combineren en in te spelen op de vraag zijn we in staat een kansrijk concept neer te zetten.

Wanneer het marktonderzoek afgerond is, zullen onze User Interface designers beginnen met het uitdenken van de app. Dit zullen wij grafisch vertalen in de vorm van een workflow. Dit is een functioneel ontwerp van de app, ook te vergelijken met een bouwtekening. Elk scherm zal uitgewerkt worden met de daar bijhorende functies, dit helpt onze ontwikkelaars uiteindelijk efficiënter te werk te gaan. Uw feedback is in dit traject ook erg belangrijk, onze project managers zullen dan ook veel met u in contact zijn. Om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen, zullen we voor dit proces ruim de tijd nemen. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met ons ontwikkelvoorstel, zullen we het definitieve design van de app gaan ontwerpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Service app ontwikkelaar Amsterdam

 

Van DTT kunt u een helder en duidelijk verwachtingsmanagement verwachten. We staan erop dat het maximale rendement uit uw investering wordt gehaald. Is er enige twijfel over de succeskansen van uw app? Dan zullen wij u dit eerlijk mededelen. Bij DTT nemen we alleen opdrachten aan, als we er van overtuigd zijn dat het app idee kans van slagen heeft bij de beoogde doelgroep. Afspraak is afspraak, binnen de afgesproken termijn garanderen we u dan ook een hoogwaardige eindoplevering.

Wilt u meer weten over het app ontwikkelproces bij service app ontwikkelaar DTT? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of onze website. DTT: developing an app for your service!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.