Full service app bedrijf

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen full service app bedrijf DTT:

 

Een full service bedrijf biedt klanten het gehele pakket van een product of dienst aan zodat deze niet te maken krijgt met onverwachte verrassingen. Op deze manier gaan wij ook te werk bij DTT. Na ontwikkeling van jouw app idee zorgen wij ervoor dat jouw app meteen beschikbaar is in de app store. Zo kan de hiervoor bestemde doelgroep meteen gebruik maken van de app. Doordat wij bij DTT altijd op de hoogte zijn van de meest recente app ontwikkelingen zorgen wij ervoor dat jouw idee een gegarandeerd succes wordt. Onderhand heeft DTT al voor een aantal grote namen opleveringen gedaan waaronder: KPMG, HG en Staatsloterij.

Ruime ervaring als full service app bedrijf

Het DTT team krijgt veel verschillende soorten opdrachten van opdrachtgevers uit variërende beroepsgebieden. Een app kan tenslotte ontwikkeld worden voor de vergemakkelijking van bijna elk proces in wat voor sector dan ook. Door te werken met zoveel verschillende klanten hebben wij dan ook enorm veel ervaring op kunnen doen op gebied van app ontwikkeling. Dit heeft er grotendeels voor gezorgd dat DTT als bedrijf grote stappen heeft kunnen maken.

Van concept tot in de app store

Mensen die een app willen ontwikkelen of hierover twijfelen weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Bij DTT zorgen wij daarom dat wij potentiële klanten direct voorzien van duidelijkheid en eerlijkheid. Wij leggen het proces in stappen uit en laten weten wat de mogelijkheden zijn van de ontwikkeling van jouw app. Na het sluiten van een overeenkomst zijn wij vanaf de conceptfase tot aan de afrondfase gefocust op jouw concept zodat deze het gewenste resultaat oplevert.

Flexibel en meedenkend partner

Bij DTT staan wij altijd klaar voor onze klanten. Naast het verwezenlijken van alle gewenste functies waarover jouw app moet gaan beschikken denken wij ook mee over eventuele aanvullingen. Als app-specialist zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen waardoor wij weten wat een app nog succesvoller kan maken. Bij DTT voorzien wij jou daarom van nuttig advies en denken wij mee gedurende het gehele samenwerkingsproces. Wij helpen jou met de ontwikkeling van een top app!

Ruime ervaring in complexe oplossingen

De wereld van de technologie kampt zo nu en dan met problemen. Ook in de app business lopen wij wel eens tegen problemen aan. Bij DTT denken wij alleen niet in problemen maar in oplossingen. Waar menig bedrijf baalt van een probleem gaan wij bij DTT direct aan de slag met een oplossing. We willen klachten voorkomen en klanten voorzien van een perfecte service. Bij DTT staan wij altijd voor jou klaar.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Full service app bedrijf Amsterdam

 

Als full service app bedrijf hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van apps. Wij staan u bij in het gehele app ontwikkelproces: van concepting en distributie tot promotie in de app stores. Ons interdisciplinaire team is in staat ‘native’ apps te ontwikkelen voor iPhoneiPadAndroidAndroid tablet en HTML5. Zo kan na ontwikkeling vrijwel iedereen gebruik maken van jouw uitgewerkte concept.

Al diverse bedrijven, particulieren en overheden zijn u voorgegaan in het laten ontwikkelen van een app door full service app bedrijf DTT. Dit uit zich in een zeer uitgebreid portfolio. In dit portfolio bevinden zich al een hoop pareltjes die goede resultaten boeken. Ben jij overtuigd en wil jij jouw droom app laten ontwikkelen? Of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent de ontwikkeling van een app? Neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden van jouw app idee. Full service app bedrijf DTT is telefonisch bereikbaar of per e-mail.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.