Full service app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen full service app ontwikkelen bij DTT

 

Ben je op zoek naar een complete app voor jouw bedrijf of heb je een geweldig idee maar weet je niet hoe je verder moet? Klop aan bij DTT en wij pakken dit voor jou op. Jij levert het concept aan en wij maken er werkelijkheid van. DTT is een fullservice bureau die jou kan voorzien van een droom app die voldoet aan al jouw wensen!


Ruime ervaring als full service ontwikkelaar


Het DTT team bestaat uit jonge werknemers die houden van aanpoten en alles met een verfrissende blik bekijken. Ondanks het feit dat wij een jong team hebben heeft ons team in de afgelopen jaren enorm veel ervaring op kunnen doen. Door projecten te leveren aan zeer variërende partners zijn wij in aanraking gekomen met mensen en bedrijven uit allerlei sectoren. Wij kunnen dan ook voor vrijwel elke sector een app produceren. Dit maakt ons als bedrijf erg uniek. Zo hebben wij voor een aantal grote bedrijven al een app ontwikkeld zoals: HG, KPMG en de Staatsloterij.


Van concept tot in de app store


DTT wordt omschreven als fullservice bureau, maar wat wil dit nou eigenlijk zeggen? Een fullservice bureau levert het gehele product zodat de afnemer na de productiefase direct gebruik kan maken van zijn product. Jij levert jouw idee bij ons aan, wij denken mee en geven advies en zorgen er uiteindelijk voor dat jouw app downloadbaar is in de daarvoor bestemde app store. Zo hoeven er dus geen extra partijen aan te pas te komen. Of je nou een game, bedrijfsapp, een webshop, of een hele andere app wil laten ontwikkelen. DTT is dé geschikte partner.


Flexibel en meedenkend partner

Voor we beginnen aan de ontwikkelingen van jouw app bekijken wij eerst de goede en verbeterbare punten. Wij geven advies over hoe wij het zouden aanpakken om er zo zeker van te zijn dat de app op de juiste manier aanslaat. Vervolgens denken wij tijdens het gehele ontwikkelproces mee met jouw project en trekken wij aan de bel indien nodig. Uiteindelijk blijf jij doorslaggevend, alleen zorgen wij dus voor gepast advies wanneer nodig. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers er niet alleen voor staan. Zeg nou zelf, een helpende hand vanuit het vakgebied is altijd fijn.


Ruime ervaring in complexe oplossingen

Ruime ervaring in complexe oplossingen Ontwikkelen van apps gaat niet altijd even soepel. Zo nu en dan kan er natuurlijk een probleem ontstaan. De kunst is dan om voor elk probleem de juiste oplossing te hebben. Met ons ervaren team zorgen wij er dan altijd voor om zo snel mogelijk een geschikte oplossing klaar te hebben zodat wij klanten tevreden houden. Wij hechten dan ook een grote waarde aan een duurzame relatie met de klant. Heb je een vraag of opmerking betreffende jouw app of idee dan staan wij graag paraat om jou verder te helpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Full service app ontwikkelaar 

 

Als full service app ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van apps. Wij staan u bij in het gehele app ontwikkelproces: van het concept tot de distributie en promotie in de app stores. Tevens zijn wij in staat een passende website voor uw app te ontwikkelen. 

Wij beschikken over een brede ontwikkelcapaciteit, zoals u van een full service app ontwikkelaar mag verwachten. Wij ontwikkelen apps voor zowel multinationals, overheden, MKB’ers als particulieren. Hierbij ontwikkelen wij app voor de iPadiPhoneAndroidAndroid tablet, en HTML5.

Bent u opzoek naar een full service app ontwikkelaar die uw app idee kan realiseren? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of bereik ons via de e-mail

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.