Full service app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen full service app ontwikkelen bij DTT:

Ruime ervaring als full service app ontwikkelaar

Het DTT team bestaat uit jonge werknemers die houden van aanpoten en alles met een verfrissende blik bekijken. Wij hebben werknemers die zich specialiseren in marketing, design, development en communicatie. Ondanks het feit dat wij een jong team hebben heeft ons team in de afgelopen jaren enorm veel ervaring op kunnen doen. De markt voor apps en web oplossingen groeit zeer snel. Door projecten uit te werken voor zeer varierende partners zijn wij in aanraking gekomen met mensen en bedrijven uit allerlei sectoren. Wij kunnen dan ook voor vrijwel elke sector een app of web oplossing produceren. Dit maakt ons als organisatie in Nederland erg uniek. Zo hebben wij aan een aantal grote organisaties van onze diensten kunnen leveren, organisaties zoals: HG, KPMG en de Staatsloterij.

Van concept tot in de app store

DTT kan worden omschreven als full service multimedia bureau, maar wat wil dit nou eigenlijk zeggen? Een full service bureau levert het/de gehele product/dienst zodat de afnemer na de productiefase direct gebruik kan maken van zijn of haar product. Jij levert jouw idee bij ons aan, wij denken mee, geven advies en zorgen er uiteindelijk voor dat jouw app downloadbaar is in de daarvoor bestemde app store. Zo hoeven er dus geen extra partijen aan te pas te komen. Of je nou een game, bedrijfsapp, een webshop, of een hele andere app wil laten ontwikkelen. DTT is de geschikte partner.

Flexibel en meedenkend partner

Voor we beginnen aan de ontwikkelingen van jouw app bekijken wij eerst de goede en verbeterbare punten. Wij geven advies over de manier van aanpak om er zo zeker van te zijn dat de app op de juiste manier aanslaat. Met jouw wensen in het achterhoofd komen wij zo tot een gewenst eindresultaat. Vervolgens denken wij tijdens het gehele ontwikkelproces mee met jouw project en trekken wij aan de bel indien nodig. Uiteindelijk blijf jij doorslaggevend, alleen zorgen wij dus voor gepast advies wanneer nodig. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers er niet alleen voor staan. Zeg nou zelf, een helpende hand vanuit het vakgebied is altijd fijn.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

De ontwikkeling van apps gaat niet altijd even soepel. Er kan wel eens een probleem ontstaan. De kunst is dan om voor het probleem zo snel mogelijk een oplossing te hebben. Met ons zeer ervaren team zal er, mocht het gebeuren dat er een probleem zich voordoet, snel een degelijke oplossing zijn. Wij hechten dan ook een grote waarde aan een duurzame relatie met onze opdrachtgever. Heb jij een vraag of opmerking betreffende jouw app of idee dan staan wij graag paraat om jou verder te helpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Full service app laten ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een app komen diverse facetten kijken. Denk hierbij aan het concept, het design en de distributie in de app stores. Als full service app ontwikkelaar zijn wij in staat u bij dit gehele proces bij te staan.

De mogelijkheden van een full service app ontwikkelaar zijn eindeloos. Wij ontwikkelen apps die geschikt zijn voor diverse ‘native’ platformen zoals iOS (iPad & iPhone), AndroidAndroid tablet en HTML5.

Wij denken graag met u mee in het hele app ontwikkel proces. Wanneer u zaken doet met een full service app ontwikkelaar verhoogt u de kans op een succesvolle app.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Amsterdam. U kunt ons telefonisch bereiken of per e-mail. Full service app ontwikkelen doet u bij DTT. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.