Hybride app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van hybride app ontwikkelaar DTT

 

DTT adviseert jou graag rondom al jouw vragen over hybride app ontwikkeling. Zo hebben wij kennis van alle technieken en ervaring met verschillende typen apps. Hierdoor kunnen wij jou gegarandeerd ondersteunen in relevante vragen over gebruikers, prestaties of ontwikkeling van jouw hybride app. Een van de eerste vragen is: ben je zeker dat je een hybride app wil ontwikkelen? Aangezien wij ook ervaring hebben met native app ontwikkeling, kunnen wij jou goed onafhankelijk adviseren. 

Misschien vind je het prettig je eerst in te lezen in hybride app ontwikkeling voordat je contact opneemt. Bijvoorbeeld door wat algemene informatie over hybride apps tot je te nemen. Hybride apps lijken zich in eerste instantie te gedragen als native apps. Je downloadt ze uit de App Stores en ze komen voor in alle soorten en maten; van games tot social media platformen. Er zit alleen wel één groot verschil tussen native- en hybride apps: hybride apps worden niet in de native taal geschreven. Deze worden meestal in een aparte taal geschreven (via een framework), die zowel voor iOS als voor Android besturingssystemen te begrijpen zijn. Wanneer de app bestemd is voor meerdere besturingssystemen is het wel van belang dat de app voor de verschillende platformen wordt geoptimaliseerd, zodat gebruikers niet onnodig teleurgesteld worden. 

Wij weten alles van hybride apps. Zo hebben wij zelf recentelijk de Check your Safety app en Fruitbuit app ontwikkeld. Al onze hybride apps zie je onder het tabblab hybride app ontwikkeling. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Hybride app ontwikkelaar Amsterdam

 

Het laten ontwikkelen van een hybride app zorgt ervoor dat je de voordelen van zowel native- als webapps in jouw app kunt combineren. Het is dan ook noodzaak om deze voordelen maximaal te benutten. Bij DTT halen wij altijd het onderste uit de kan, wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Gebruikers waarderen dit ten zeerste, zo scoort onze Ajax Fanzone app erg hoog in de verschillende app stores. Net zoals de OSR starfinder app. Lees meer over de goede scores van apps van DTT in het blog Zes topscores van DTT. En in het blog Apps scoren goed in de app store

Als je contact met ons opneemt, bespreken we de mogelijkheden van jouw app. Om te beginnen bij jouw app concept, we denken ook zelfs graag mee met het concept. We hebben op deze manier al veel klanten kunnen helpen met het vaststellen van de basis. Dan bespreken we de vervolgstappen: wat kunnen we voor elkaar betekenen en op welke manier. Er zijn verschillende manieren om een ontwikkelproces in te gaan. Wij hanteren graag het Ontwikkelvoorstel stappenplan, dit zijn zes stappen die ons doen komen tot een succesvolle samenwerking. Binnen deze stappen bespreken we o.a. functionaliteiten en design en uiteraard komt het app budget ter sprake. Verder zijn er nog optionele zaken zoals marketing en promotie waar het team van DTT graag in ondersteund. Al deze stappen in het app ontwikkel proces bespreken en besluiten we uiteraard samen met jou, waarin jouw wensen leidend zijn. 

Wij zijn er van overtuigd een geschikte app ontwikkelaar te zijn voor jouw hybride app. Jij ook? Neem contact op en zie of de befaamde 'klik' aanwezig is. We horen graag van je! 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.