Hybride app bureau

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van hybride app ontwikkelaar DTT

 

Je bent op zoek naar een hybride app ontwikkelaar? Het liefste ook nog een ontwikkelaar in Amsterdam? En uiteraard met ervaring met hybride app ontwikkeling. De zoektocht stopt hier: DTT got it all. Van native app ontwikkeling voor Android en iOS naar hybride app ontwikkeling. Zowel kennis van Xamarin als Titanium hebben wij in huis: perfect nietwaar? Met al deze kennis betekent dit dat wij jou onafhankelijk kunnen adviseren. Wij zullen niet in jouw straatje praten omdat wij niet over volledige capaciteit beschikken. Nee: wij zijn jouw partner in ontwikkeling en denken daarom ook op alle mogelijke manieren met je mee. 

Meerdere opdrachtgevers hebben dat al mogen ervaren voor het ontwikkelen van hun hybride app. We willen er graag drie uitlichten.

 1. Krasloten december game 
  Voor de bekende krasloten hebben wij een game genaamd Krasloten december game ontwikkeld op het hybride platform. Het doel van de game? Zoveel mogelijk kerstcadeau's verzamelen. Een extra game element is het ontwijken van kerstklokken. Eigenlijk kun je deze game goed vergelijken met het Flappy bird spel. Maar dan de december versie. Doordat de Klasloten december game een HTML5 game is, valt deze ook te spelen op mobiele browsers en op desktop browsers. 
 2. Check your safety app 
  De Check your safety app heeft een nobel streven: de veiligheid op de werkvloer verbeteren. Er gebeuren, helaas, veel ongelukken door onveilige situaties op de werkvloer. Met de hybride Check your safety app kunnen deze voorkomen worden. De medewerker van een bepaald project volgt binnen de hybride app namelijk verplichte veiligheidsprotocollen om zo de verplichte of gewenste kennis tot zich te nemen. Er kunnen ook de werkvloer ook veel symbolen zijn, waar de werknemer nog geen kennis van heeft. Dit wordt ondervangen door de symbolenzoeker. Met deze mooie hybride functionaliteit vindt de werknemer direct welk symbool voor welk risico staat. And there is more. We kunnen niet realiseren dat er nooit meer een ongeluk plaatsvindt. Vandaar dat er in de app op een hybride functionaliteit is ingebouwd voor het melden van incidenten en hoe te handelen mocht er iets plaatsvinden. 
 3. Fruitbuit app 
  Voor het RIVM ontwikkelde DTT eerder de Tekenbeet app. Naar tevredenheid, want het RIVM heeft er vervolgens voor gekozen nogmaals een app bij DTT af te nemen. Dat is niet gek, gezien onze referenties. Ditmaal een hybride app genaamd Fruitbuit. Uiteraard vindt het RIVM het belangrijk dat de medewerkers gezond leven. Met de hybride Fruitbuit app wordt dit hen op de werkvloer gemakkelijk gemaakt. Zij kunnen namelijk fruit bestellen voor de volgende werkdag, dit fruit wordt geleverd op de locatie. 

Kortom, ervaring alom. We delen graag onze ervaring in een gesprek. Neem daarom contract met ons op en dan plannen we een afspraak in. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Hybride app ontwikkelaar Amsterdam

 

Het laten ontwikkelen van een hybride app zorgt ervoor dat je de voordelen van zowel native- als webapps in jouw app kunt combineren. Het is dan ook noodzaak om deze voordelen maximaal te benutten. Bij DTT halen wij altijd het onderste uit de kan, wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Gebruikers waarderen dit ten zeerste, zo scoort onze Ajax Fanzone app erg hoog in de verschillende app stores. 

Voor jou een op rij, de voordelen hybride apps:

 • Een hybride app kan je in één taal schrijven en vervolgens op meerdere platformen uitbrengen: Android, iOS en Windows. 

 • Ontwikkelingskosten liggen vaak lager omdat de code op meerdere besturingssystemen gelezen kan worden.

Meer weten over onze visie op hybride apps en onze werkwijze? Graag ontvangen wij je op ons kantoor in Amsterdam om, onder het genot van een kop koffie, met je mee te denken over jouw hybride app ideeën. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail. Bij DTT is het succes van jouw hybride app verzekerd.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.