Hybride app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Jouw specialist in het maken van hybride apps 

DTT is een app ontwikkelaar bestaande uit een team van meer dan 35 specialisten op het gebied van iOS, Android, HTML5 en dus ook op het gebied van hybride apps. Ruime ervaring leidt ertoe dat we bij een klantvraag meestal direct kunnen inschatten of een Hybride app de juiste oplossing is voor de aspiraties die een app idee heeft. Wij adviseren, wij maken en jij houdt de controle.

Kennis geeft controle. Daarom hecht DTT veel waarde aan het juist en nauwgezet adviseren van haar klanten. Het gaat dan meestal niet om basiskennis. Die heb je waarschijnlijk al. In veel gevallen graaft iemand die een app wil laten maken zelf een diep gat het internet in om daar de rijkdommen in de vorm van kennis te delven. De voor- en nadelen van hybride apps zijn dan helder. Afwegingen zijn reeds gemaakt. Maar mocht je nog niet zover zijn gekomen, dan wijst DTT je graag op het artikel Native of Hybride App Ontwikkeling.

In het kort: een hybride app is een combinatie van een native app en een mobile website (web app, HTML5). De app kan gedownload worden uit de verschillende app stores en bekeken worden via een browser. Flexibiliteit en de lagere ontwikkelkosten zijn de grootste voordelen van een hybride oplossing.

App ideeën zijn uniek, dus zullen jouw vragen per definitie, ook specifiek van aard zijn. Nadat we hebben vastgesteld dat een hybride app inderdaad de beste oplossing is om jouw doelen te behalen, gaan we voor je aan het werk. We beginnen met een gedetailleerd onderzoek naar de branche, de doelgroepen(en) en eventueel concurrerende apps. We zullen het app idee vervolgens verder ontwikkelen door zoveel mogelijk ideeën te generen over de functionaliteit van de app. Ook worden apps onderzocht die ongeveer dezelfde functionaliteiten hebben als jouw app idee. We onderzoeken dan of een bepaalde functionaliteit verbeterd kan worden of beter geïntegreerd kan worden.

Een overzicht van hoe de app er vervolgens uit komt te zien, creëren onze designers in een zogeheten ‘workflow’. Hierin worden de schermen geschetst en de functionaliteiten opgesomd. Uiteraard houden we je tussendoor op de hoogte over hoe de designs eruit komen te zien. Naar jouw wensen luisteren we altijd. Overleg vinden we belangrijk om de ontwikkeling van het eindproduct zo transparant mogelijk te houden. Ook gaat het erom dat je na afloop tevreden bent; aanpassen van het concept is daarom altijd mogelijk.

Wanneer het concept door jou is goedgekeurd, gaan onze hooggekwalificeerde programmeurs van start. Zij vertalen de ideeën van de workflow in regels code, waardoor de hybride app zal gaan doen wat het moet gaan doen, namelijk; gebruiksvriendelijk zijn.

Voordat de app verkrijgbaar is in de App Store, Google Play en/of zichtbaar is op het web, testen we haar functionaliteit uitvoerig. Eventuele onregelmatigheden (bugs) halen we eruit. Daarna is de app klaar om zichtbaar te worden op de plekken waar jouw doelgroep het kan downloaden.

Vragen? We zijn bereikbaar via 020 682 2134 | info@d-tt.nl

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een hybride app laten maken bij DTT

Jouw partner in het maken van een hybride app vind je in DTT te Amsterdam. Hier staat de koffie voor je klaar om waardevolle woorden te wijden aan jouw vragen, ideeën en wensen. We scheppen duidelijkheid over jouw mogelijkheden en geven inzicht in het financiële plaatje. Wordt het een bescheiden app? Een app dat veel tijd vergt om te maken? Hoe het ook went of keert, we hebben alle soorten en maten qua moeilijkheidsgehalte in ons portfolio staan. Mooie verzameling hè? Zoals het elke verzamelaar betaamt kunnen wij ook niet stoppen met onze passie. We weten zeker, als jij een prachtige opdracht hebt, dan willen we ook graag jouw app eren in ons portfolio. Zie het als een triomf die we samen met jouw doelgroepen(en) kunnen delen.

Wil je meer weten over het maken van een hybride app via DTT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken het gemakkelijk voor je, zodat jouw zaken tegenover jouw doelgroep gemakkelijker worden. Een hybride app maken doe je bij DTT. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.