Hybride app ontwikkeling

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Jouw specialist in hybride app ontwikkeling 

 

Krachtige ideeën en de beste oplossingen komen daarom vanuit de doelgroep zelf. Zij zorgen voor het succes. Om die reden behoren creativiteit en specialisme hand in hand te gaan, vooral binnenin een bedrijf waar je hoogstaande technische (hybride) apps kan laten maken. DTT is zo’n bedrijf.

Samenwerken, betrokkenheid en professionalisme voeden het specialisme binnenin de creatieve teams van DTT. Voor elke klus brengen we de beste mensen bij elkaar, die vanuit hun brede visie op het maken van apps, de doelstellingen van de opdrachtgever najagen. Hoe? Specifieke kennis zorgt tegelijkertijd voor creaties die tot in de finesse worden ontworpen en vervolgens in codes geschreven. En dan krijg je een eindproduct waarbij je gerust kan stellen dat alle gewenste functies perfect op aansluiten op de wensen van een doelgroep, vanwege de synergie van het samenwerken.

Zie de codes die voor iOS worden geschreven als een ander ‘ras’ dan de codes die voor Android worden geschreven (waar hybride apps omheen werken). De specialismen worden tevens bekleed door verschillende DTT’ers. Onder andere daarom kent het proces van hybride app ontwikkeling meerdere stadia waarmee het werken aan een hybride app efficiënt wordt gemaakt. DTT onderscheidt drie stadia waarin de opdracht stap voor stap verder wordt uitgewerkt. De drie stadia zijn: het marktonderzoek, het concept en de realisatie. Elk stadium is erop gericht om de kwaliteit te waarborgen, jouw wensen in het design te integreren - ook tussendoor - en om als meedenkende partner er zeker van te zijn dat jouw oogmerk voor de app wordt behaald.

De drie stadia in het kort:

  1. Tijdens de onderzoeksfase kijken we samen met jou naar de mogelijkheden, de kansen, het budget en de doelstellingen. We gaan aan de slag met een onderzoek naar de concurrenten, de branche en de doelgroep(en). Het onderzoek geeft zicht op de positionering en de eventuele promotie van de hybride app (wanneer je kiest voor onze totaaloplossing).
  2. Ook in de tweede fase zijn we jouw meedenkende partner. Deze fase kenmerkt zich door het verder uitwerken van de ideeën in conceptschetsen die door onze designers worden gemaakt. Elke pagina van de app wordt uitgedacht, in kleur, vorm en functionaliteit. Eventuele aanpassingen of spontaan opgekomen nieuwe ideeën zijn makkelijk te implementeren. Ideaal voor elke klant die houdt van flexibiliteit. 
  3. Nadat 100% tevredenheid is behaald over het concept, belanden we in de derde fase. In deze fase worden de codes geschreven; de reden van het bestaan van DTT.

Apps die we reeds hebben ontwikkeld kan je vinden in ons portfolio. Bekijk daar ook onze hybriede apps. Ervaar onze expertise en neem vandaag nog contact met ons op.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Hybride app ontwikkeling bij DTT

 

Hybride app ontwikkeling is gespecialiseerd werk met een focus op efficientie: om efficiënte apps te maken. In tegenstelling tot een inefficiënte app, is een efficiënte app kostenbesparend ontwikkeld, doet het wat de gebruiker verwacht (gebruiksvriendelijkheid) en zorgt het dat jouw doelen worden behaald. En weet je: je bent niet voor niets op deze website terecht gekomen. Jouw partner in efficiëntie is DTT; specialist in hybride app ontwikkeling. We zijn een partij dat de belangen van haar klant voorop stelt. Transparantie vinden belangrijk. Onze flexibiliteit geeft jouw keuzevrijheid. Voor ons is innovatie niet iets nieuws; het is iets waarop je kan rekenen. En bovenal; het resultaat, dat telt.

DTT is gevestigd in Amsterdam. Hier staat de koffie voor je klaar om waardevolle woorden te wijden aan jouw app idee. We geven je inzicht in jouw mogelijkheden. Vragen die niet beantwoord kunnen worden door een zoekmachine - omdat ze specifiek zijn gericht op jouw unieke app idee - weten wij wel te beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen in termen van technologie. Wordt het een bescheiden app? Een app dat veel tijd vergt om te ontwikkelen? Welk financieel plaatje hoort bij jouw app idee? Hoe het ook went of keert, we staan voor je klaar om jouw app idee te bespreken. Vele anderen gingen je voor; hun referenties spreken voor zich. De voorbeelden van de hybride apps in ons portfolio spreken trouwens ook voor zich.

Dus wil je meer weten over hybride app ontwikkeling via DTT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020 682 2134. Ons e-mailadres is info@d-tt.nl. Hybride app ontwikkeling doe je bij DTT.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.