Internet of things app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een IoT app laten ontwikkelen bij DTT

Met DTT heb je een partner met een ruime ervaring en expertise in het ontwikkelen van apps. Gezamenlijk gaan we aan de slag met jouw idee of probleem en komen we te tot een oplossing. Door goed onderzoek, gevoel voor design en technische expertise ontwikkelen we een IoT app naar uw wens en uiteraard rondom de behoefte van de doelgroep.

Verder begrijpen we dat als er een app ontwikkeld is, je het onder de aandacht wilt brengen en houden. Met een gedegen marketingachtergrond kunnen we de IoT app op de juiste manier positioneren en promoten. Kortom: DTT biedt het totaalpakket.

DTT heeft in het verleden al apps ontwikkeld voor verschillende ondernemingen waarop IoT is toegepast. Door onze ruime ervaring zijn wij de geschikte partner voor jouw bedrijf. Een aantal voorbeelden van IoT apps in ons portofolio: iProvèn eHealth appE-bike to go fietsuitleen app

Samen met Masena Invest heeft DTT de iProvèn eHealth app ontwikkeld. Met bluetooth staat deze health app in verbinding met een thermometer en een bloeddrukmeter van Masena. Deze meetinstrumenten verzamelen informatie van de gebruikers, waaronder de lichaamstempratuur. De informatie wordt op de smartphone verzameld met de iProvèn app, welke de data overzichtelijk en op een gebruiksvriendelijke manier toont aan de gebruiker. Voor meer informatie over het laten maken van een IoT app, neem dan direct contact met ons op.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

IoT app ontwikkelen

In een toekomst waar alles met elkaar verbonden is, is een IoT app de oplossing. Bij DTT hebben we alle mogelijkheden om voor jouw bedrijf een IoT app te ontwikkelen die zorgt voor het gewenste resultaat.

DTT heeft al een paar bedrijven voorzien van een app waarop IoT is toegepast. Hierdoor heeft DTT al menig ervaring opgebouwd om voor jouw bedrijf een ijzersterke IoT app te ontwikkelen. En dat ondersteund met een gedegen marketingachtergrond bieden we een totaalpakket aan.  

Enthousiast geraakt over de mogelijkheden van de Internet of Things? Of heb je zelf al een idee over een mogelijke oplossing? Maak dan nu een afspraak en kom met ons sparren over de mogelijkheden! Via onze contactpagina zijn wij op diverse manieren te bereiken.  

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.