Mobiele app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobiele app laten bouwen

 

Waarom een mobiele app laten bouwen? Mobiele apps zijn populair! De consument is gewend geraakt aan het ontvangen van relevante informatie op ieder gewenst moment via de smartphone. Daarmee is de smartphone méér dan een communicatiemiddel. Steeds meer bedrijven ontwikkelen mobiele apps om de doelgroep te voorzien van relevante content of om bedrijfsprocessen te versnellen en te vereenvoudigen. Ook is de smartphone een verpersoonlijking van de gebruiker. De gebruiker installeert apps waarmee hij zich kan identificeren, apps die veelvuldig gebruikt worden door vrienden, familie en kennissen. Hierbij kunt u denken aan apps van bepaalde merken, dagbladen, voetbalclubs en spelletjes. Bij DTT beschikken wij over een team dat graag met u meedenkt over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een mobiele app. Onze ervaren app ontwikkelaars zijn in staat apps te ontwikkelen voor alle platformen: Android, iOS en HTML5. Enkele voorbeelden van mobiele apps ontwikkeld door DTT:

- Speciaal voor De Lotto haar bekendste kraslot heeft DTT de Krasloten Game app ontwikkeld. In deze game staan de spelers voor de uitdaging om zoveel mogelijk kerstcadeaus te verzamelen. Door op en neer te bewegen kan de pinguïn verschillende kerstcadeaus verzamelen en kerstklokken ontwijken, het is zeg maar de kersteditie van het bekende Flappy Bird spel. De game is online bespeelbaar in uw eigen browser. Tevens is het spel 'gewrapt' tot twee native apps waardoor het spel ook te downloaden is in de Google Play Store en de Apple App Store. Hiermee behaalt het spel dus een optimaal bereik.

- In samenwerking met de ING heeft DTT zorg gedragen voor de ontwikkeling van de ING Marketing Dag app. Uitgangspunt van deze samenwerking was het ontwikkelen van een game app met een significante ‘fun factor’, welke ter ondersteuning van de ING Marketing dag diende. De app bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een woordenspel die afgeleid is van het populaire televisie programma ‘De slimste mens’. Alle rankings, punten en andere relevante informatie, waren allemaal ‘live’ inzichtelijk voor de organisatie van de ING Marketing dag.

- Voor het Uitvoeringsinstituut Werknemers Verzekeringen (in opdracht van Demare) heeft DTT een tweetal fraaie en enthousiasmerende Flash games ontwikkeld. Naast het verstrekken van uitkeringen, stimuleert en ondersteunt het UWV bij re-integratie. Als onderdeel hiervan zijn een tweetal educatieve games in het leven geroepen. Met deze games wordt op een laagdrempelige en stimulerende wijze informatie gegeven over de arbeidsmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Zo ontwikkelde DTT de Jobhunter game voor werkzoekende, waarmee zij werden geholpen in hun zoektocht naar de ideale baan. Daarnaast is ook de Jobmatcher game ontwikkeld, speciaal ter voorbereiding op een sollicitatiegesprek.

Alvorens we daadwerkelijk overgaan tot de ontwikkeling van de app, stellen wij eerst een ontwikkelvoorstel op. Een belangrijk onderdeel hiervan is het marktonderzoek. Het is altijd goed om te leren van concurrenten, daarbij krijgen DTT en de opdrachtgever een beter beeld van de markt. Wat werkt wel, wat werkt niet? Wat wordt gewaardeerd en wat niet? Kansen en bedreigingen? Op al deze vragen hebben wij met het marktonderzoek een antwoord. Het ontwikkelvoorstel bevat de volgende componenten: marktonderzoek, uitwerken UI (een workflow), totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

Een ‘workflow’ is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Hierin ligt de focus vooral op een ideale gebruikservaring van de app. Ons ervaren team van user-interface designers zijn hierin gespecialiseerd. Deze formule heeft al tot vele successen geleid. Voor het ontwikkelen van een workflow nemen we ruim de tijd, dit om een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien bespaart dit ons ook veel kostbare ontwikkeltijd, doordat alle functionaliteiten tot in detail zijn beschreven.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Mobiele app ontwikkelaar Amsterdam DTT

 

Er zijn vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van een mobiele app, het is dan ook moeilijk te bepalen wat het meest geschikt is voor uw bedrijf of organisatie. Ons ervaren team spart graag mee over uw app idee, heeft u deze nog niet? Dan zullen we in een eerste kennismaking eerst duidelijk uw doelstellingen en strategieën bespreken. Op basis van deze informatie kunnen wij u, met onze ruime expertise, voorzien van advies. Een app idee vertalen tot een sterk concept? DTT is hierin uw meest geschikte partner.

Bij DTT streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, daarnaast kunt u van ons een helder verwachtingsmanagement verwachten. Openheid en transparantie over de zaken rondom uw project hebben bij ons de hoogste prioriteit. Hiermee hopen wij onze samenwerking voort te kunnen zetten in de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie? Ons gedreven team bespreekt graag met u de mogelijkheden van app ontwikkeling. Enthousiast? Neem dan graag contact met ons op. Een mobiele app laten ontwikkelen doet u bij DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.