Mobiele app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een mobiele app ontwikkelen bij DTT

 

DTT is een specialist op gebied van de ontwikkeling mobiele apps en daarom een geschikte partner voor het uitwerken van jouw concept. Jij voorziet ons van jouw mobiele app concept en wij kijken naar de mogelijkheden hiervan. Wij geven vervolgens aan wat de slagingskans is, wat de kosten zullen worden en waarin wij jou verder allemaal zullen voorzien. Zo voorkomen wij dat er onduidelijkheid gecreëerd wordt. De ontwikkeling van een mobiele app is namelijk niet zomaar iets. Er komt ontzettend veel bij kijken maar kan ook ontzettend veel opleveren. Zo gingen vele opdrachtgevers jouw voor die wij vandaag de dag hebben voorzien van een top app. Aarzel niet en kom eens inventariseren naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. hierin bespreken we de ins en outs waarna we beslissen om met elkaar in zee te gaan. Lees hier waarom jij voor DTT zou moeten kiezen:

DTT beschikt over de nodige ervaring

De app wereld is nog helemaal niet zo heel lang booming maar is in korte tijd enorm belangrijk geworden. Tegenwoordig zijn er voor enorm veel processen in het dagelijks leven apps ontwikkeld. Ook het bedrijfsleven maakt tegenwoordig gebruik van de ontelbare mogelijkheden van apps. DTT bevindt zich al langere tijd in de app business en heeft daarom al veel hiervan gezien. Dit heeft onderhand gezorgd dat het DTT team veel ervaring heeft op kunnen doen. Wij houden altijd de laatste trends en ontwikkelingen bij zodat wij niets missen tijdens de ontwikkeling van nieuwe mobiele apps. Na het aangaan van een samenwerking voorzien wij onze klanten dan ook van deze info.

DTT levert uitsluitend kwaliteit

Voor een goedwerkende app zonder enige bugs en andere mankementen ben je bij DTT aan het juiste adres. Na het overeenstemmen van de functionaliteiten en het design gaat ons team compleet gefocust met jouw app idee aan de slag. Zo wordt er naar elk scherm en elke functionaliteit gekeken totdat alles vloeiend verloopt. Naast ontwikkeling wordt er veel tijd besteed aan het testen van jouw app om ervoor te zorgen dat deze helemaal klaar is voor de oplevering. Voor een mobiele app van hoge kwaliteit schakel je het DTT team in.

DTT als full service partner

Naast het feit dat we bij DTT alleen kwaliteit leveren, maken wij het tevens mogelijk om alleen volledige producten aan te leveren. Tenzij anders gevraagd natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat jouw concept na ontwikkeling direct beschikbaar is voor verschillende mobiele devices. Zo kan jouw potentiële doelgroep meteen gebruik maken jouw nieuwe mobiele app. DTT maakt apps voor zowel iOS devices (IPhone) als Android devices.

DTT denkt met jou mee

Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering van jouw product denkt DTT met jou mee. Zoals eerder geschikt houden wij de recente ontwikkelingen op het gebied van mobiele apps bij waardoor wij jou kunnen voorzien van nuttige adviezen. Wij kaarten de plus- en minpunten van jouw concept aan en doen voorstellen op plekken waar wij ruimte zien voor verbetering. Op deze manier komt er geheid een succesvolle app tot stand!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Mobiele app ontwikkelaar DTT

 

Heb je een geweldig idee voor een mobiele app en wil jij dit laten verwezenlijken? DTT helpt jou verder. Wij beoordelen jouw concept en vullen het aan met onze eigen inbreng. Vervolgens zorgen wij dat dit concept volledig en zonder mankementen beschikbaar zal worden in de door jou gekozen app store. DTT is jouw partner als het gaat om de ontwikkeling van een mobiele app. Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps voor iPhone en Android. Daarnaast hebben we de ervaring en benodigdheden om een app concept te bedenken, animaties te ontwikkelen en dit alles uit te werken tot een goed werkende app voor jouw smartphone. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten met verschillende achtergronden die met een frisse blik naar projecten kijken. Neem vandaag nog contact op of breng een bezoekje aan ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Voor de ontwikkeling van mobiele apps moet je bij DTT zijn!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.