Ontwikkelaar voor een mobiele app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobiele app ontwikkelaar

 

DTT staat u bij als ervaren mobiele app ontwikkelaar gedurende het gehele ontwikkelingsproces van de app oplossing. We zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren. Van uw app idee tot distributie in de verschillende app stores. Er wordt bij ons met passie gewerkt aan een perfecte mix van techniek, strategie, creativiteit en design om zo het succes van uw app zo groot mogelijk te laten zijn. Het doel is natuurlijk om uw idee te realiseren en hiervoor stellen we een team beschikbaar dat u gaat begeleiden in het hele proces van app ontwikkeling: van concept, tot design, de ontwikkeling en nazorg na het ontwikkeltraject.

Tevens staan we u bij in het opzetten van een marketingplan ten opzichte van de app. We hebben in het verleden apps ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ons ontwikkeld hebben tot multifunctioneel adviesbureau. DTT zal altijd proactief met u mee denken en ook kritisch optreden op momenten dat dit nodig is. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent en op deze manier zullen we samen tot een sterk concept komen waar beide partijen voor de volle 100% achter staan. Op deze manier heeft uw project de grootste kans van slagen.

Wat belangrijk is bij het ontwikkelen van een concept is dat er een goed onderbouwd marktonderzoek gedaan wordt. Met dit onderzoek bepalen we kritisch de succesfactoren en de grootste bedreigingen van een concept. Op deze manier kunnen we ons zo goed mogelijk focussen op het succes en de bedreigingen elimineren. We streven er altijd naar om de mooiste apps op te leveren. Echter, als we er niet zeker van zijn dat we dit streven kunnen nakomen, zullen we de opdracht niet accepteren. Hierdoor kunt u er altijd van uitgaan dat u serieus behandeld wordt. Dit geeft gelijk onze kernwaarden aan: eerlijkheid en transparantie. We hebben bij DTT al meerdere ideeën kunnen vertalen naar de meest succesvolle mobiele apps, en wij doen dit met alle plezier ook voor u. De creatieve professionals van DTT denken met de klant mee om vervolgens een concept perfect om te zetten naar een aantrekkelijke mobiele app door onze gedreven ontwikkelaars. Voor een overzicht van ons werk verwijzen we u graag naar onze referentie- en portfolio pagina.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Mobiele app laten ontwikkelen in Amsterdam

 

Een samenwerking met DTT begint altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanuit dit kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden van uw idee bekeken. Vervolgens wordt er een concept opgesteld. De klant geeft hier feedback op en vervolgens wordt er gestart met de ontwikkeling van de app. Tijdens de ontwikkeling wordt de klant regelmatig op de hoogte gehouden, zodat er uiteindelijk een app wordt opgeleverd waar beide partijen trots op kunnen zijn. Ons streven is om altijd de mooiste apps op te leveren met de ultieme gebruikerservaring.

Mobiele app ontwikkelaar DTT is gevestigd midden in het centrum van Amsterdam, vlak achter de Dam. U kunt ons kantoor prima bereiken met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Wij nodigen u dan ook graag uit om rond de tafel te zitten met ons om uw app idee en uw wensen en behoeften te bespreken. Met onze brede ervaring in het ontwikkelen van apps zijn wij snel in staat om te bepalen wat de exacte kansen zijn van uw app. Als u op zoek bent naar een app ontwikkelaar in Amsterdam die in staat is uw app idee op een innovatieve en professionele manier te ontwikkelen, dan bent u bij DTT aan het juiste adres. Bij DTT beschikken we over ambitieuze en gedreven resources die het hele traject proactief met u meedenken.

Dus heeft u een goed idee voor een mobiele app, maar u bent enkel nog opzoek naar de juiste partner? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of via de contactpagina. Wij zullen u vervolgens adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw app idee. DTT is de juiste partner als ontwikkelaar voor een mobiele app en staat altijd voor u klaar. Op zoek naar een ontwikkelaar voor een mobiele app? DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.