Spaarkaart app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT, jouw spaarkaart app ontwikkelaar

Bij DTT hebben we het beste met jouw bedrijf voor en zullen wij ons uiterste best doen om de (commerciële) doelstellingen te bewaken, dit houdt in dat we het vizier altijd op de lange termijn zullen behouden en een app opleveren van onderscheidende kwaliteit. Bij DTT gaan we namelijk voor kwaliteit boven kwantiteit. Wij zullen er met grote toewijding voor zorgen dat jou app idee een hit in de app stores wordt. 

Spaarkaart apps worden vooral gebruikt om de loyaliteit van jouw klanten aan het bedrijf te belonen. Met de spaarkaart app geef je bijvoorbeeld niet alleen korting aan je klanten, je genereert ook meer aandacht voor jouw product en/of service, verbetert het imago van jouw bedrijf en je verhoogt de klanttevredenheid. Waarom je voor DTT zou kiezen als spaarkaart app ontwikkelaar als het gaat om spaarkaart apps?  DTT heeft als spaarkaart app ontwikkelaar gefungeerd voor onder andere: FamifloraBagels & Beans en Doppio, waardoor wij beschikken over de benodigde ervaring om voor jouw bedrijf de perfecte spaarkaart app te ontwikkelen.

Verder hebben we bij DTT een ijzersterk marketingteam dat een uitstekende positioneringstrategie voor jou zal formuleren, we gaan altijd uit van originaliteit, en mede dankzij onze ervaring met het maken van spaarkaart apps zijn wij in staat om een professioneel en origineel eindproduct te leveren.

Naast hoogwaardige opleveringen, hebben we ook een uitstekende reputatie wat betreft service. Dit komt doordat we zij-aan-zij werken met onze klanten. We communiceren open en transparant, luisteren pro- actief naar de wensen en ideeën en zijn altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

Om zeker te stellen dat wij als spaarkaart app ontwikkelaar aan jouw verwachtingen zullen blijven voldoen, betrekken we je zo goed mogelijk bij het ontwikkeltraject. Een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking is de oplevering van de workflow, een soort blauwdruk van de app. Wij zullen deze workflow presenteren en vervolgens bepalen we samen hoe het concept en de workflow verder kunnen worden aangescherpt, aangevuld en verbeterd. Om zeker te stellen dat de spaarkaart app goed aansluit met de beoogde doelgroep, bieden wij bij DTT ook user testing aan. Wanneer de applicatie getest wordt door echte gebruikers, krijg je waardevolle inzichten in de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing. Knelpunten kunnen in een vroeg stadium al worden ontdekt, met kostenbesparingen en conversieoptimalisaties als gevolg.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT de spaarkaart app ontwikkelaar voor jouw organisatie

Bij DTT ben je aan het juiste adres tijdens je zoektocht naar een spaarkaart app ontwikkelaar. Met onze ervaring en kunde zullen we een spaarkaart app ontwikkelen die volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Niets maakt ons gelukkiger dan wanneer de spaarkaart app perfect is afgestemd aan jouw wensen en de wensen van de eindgebruiker.

Klaar om een spaarkaart app uit te brengen die zorgt voor meer klantenbinding en een beter imago van jouw bedrijf? Wacht dan niet langer en kies voor DTT als spaarkaart app ontwikkelaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.