Stage app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een stage app ontwikkelaar bij DTT top is

 

De app industrie staat nooit stil, daarom werk je bij DTT in een rap tempo. Alleen op deze manier kunnen we de ontwikkelingen bijhouden en soms zelfs een stapje voor zijn. Resultaatgerichtheid en verantwoording zijn kernwoorden van DTT. Een perfecte combinatie van snelheid en hoge kwaliteit, daar streven wij naar.

Hierdoor leer je niet alleen snel aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en trends, maar ook hoe je dit op de beste manier kunt doen en hoe je je vervolgens kunt aanpassen op de behoeftes van de klant. Het resultaat is uiteindelijk het belangrijkst, maar als dat vervolgens ook nog eens snel geleverd kan worden heb je er toch een pluspunt bij. Kun jij jezelf hierin vinden en denk je goed in ons team te passen? Lees dan verder, want wij hebben jou veel te bieden!

Een stage app ontwikkelaar bij ons houdt in:

  • Je komt in de altijd veranderende en moderne wereld van de app ontwikkeling terecht en leert constant nieuwe aspecten van het vak;
  • Je werkt en leert in het hart van de bruisende hoofdstad Amsterdam (tussen Amsterdam Centraal en de Dam);
  • Je wordt niet in een hokje geplaatst, ons inspirerende kantoor is open en gericht op samenwerking;
  • Je komt in een internationale werkomgeving met veel buitenlandse collega’s en opdrachtgevers.

We hebben verschillende stages te bieden op het gebied van app ontwikkeling:

Ben je al nieuwsgierig? Je leert bij ons werken met Objective-C, Swift, Java, XML, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML of CSS. Afhankelijk van waar jij je in wilt specialiseren tijdens je stage wordt bepaald welke taal je gaat gebruiken. Om in ons team te passen vragen wij om kwaliteit en oog voor detail. Daar geven wij jou naast de projecten vervolgens veel vrijheid en ruimte voor terug om jezelf optimaal te ontwikkelen. Om een voorbeeld te noemen; misschien wil je los van de programmatalen die je al beheerst wel een andere taal volledig onder de knie krijgen. Wij kunnen je dan vervolgens kleine projecten aanbieden die daarop aansluiten! Zo helpt DTT je optimaal bij wat jij wil leren en hoe jij al lerend kunt bijdragen aan ons team. Je krijgt trouwens genoeg tijd en begeleiding voor je schoolopdrachten die je meekrijgt naar je stage en alles is te bespreken. Jouw mening en inbreng is hierbij erg belangrijk en we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Wie weet kun jij ons ook nog iets leren? 

Velen gingen je voor in een stage app ontwikkelaar en nog veel andere leuke stages. Ben je benieuwd naar hoe zij dit ervaren hebben? De stagiaires hebben ieder hun eigen verhaal over hun stageperiode bij DTT op onze website. Laat je inspireren en lees mee over hoe anderen deze belangrijke leerperiode bij ons hebben ervaren. Wie weet kom jij na je stageperiode ook wel op onze site met een mooie ervaring erbij!

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Stagelopen bij DTT in Amsterdam

 

Als je bij ons komt stagelopen wil je natuurlijk weten waar je terechtkomt. Bij DTT kom je in een jong en professioneel team terecht. Ons team heeft van alles wat, zo heeft iedereen zich individueel gespecialiseerd op zijn of haar eigen vakgebied. Zo halen we het beste uit iedereen. De afdelingen development, sales, design en online marketing professionals werken hier samen aan tal van projecten.

Je leert bij ons dus niet alleen veel van je eigen vakgebied maar je krijgt van alle afdelingen wat mee. Je vormt een hecht team dat op elkaar is ingesteld, op die manier weet je precies wat er allemaal bij het ontwikkelen van een app komt kijken.

Je zal er bij ons vanzelf achter komen waar jij je in wilt specialiseren. Misschien weet je dit al, dan kunnen wij jou juist helpen je verder te ontwikkelen in waar je al goed in bent.  

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.