Unity app ontwikkelaar Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT: Unity app ontwikkelaar Amsterdam

 

Veel game apps zijn met behulp van Unity op de markt gebracht. Het veelzijdige programma biedt verschillende mogelijkheden als basis voor een game app, maar ook voor een 'normale app'. Hier weet DTT verstandig gebruik van te maken, geheel in eigen stijl.  Zo werken wij de (game) apps tot in de puntjes uit zonder dat gebruiksgemak daar achteruit op gaat.

Als ervaren game app ontwikkelaar weet DTT Unity als hulpmiddel toe te passen voor de uitwerking van game apps. Door jarenlange ontwikkelingen, tests en onderzoeken weten wij precies hoe we de toekomstige gebruikers tevreden kunnen stellen. Zo wordt er bij ons werkelijk aan alles gedacht bij de ontwikkeling van een app. Wij staan bekend om onze precisie, daarom zijn onze game apps van alle gemakken en luxe voorzien. Extra functies? Geen probleem! Bij ons is alles bespreekbaar. Het wordt allemaal uitgewerkt in een prachtig design, zo weet je zeker dat jouw game app het helemaal gaat maken.

Een goed voorbeeld van een populaire game app die aan de hand van Unity ontwikkeld is: Pokémon Go. Dit werd een enorme rage die de hele wereld overging, een resultaat waar veel ontwikkelaars van dromen. Wij laten ons graag inspireren door grote game apps zoals deze, om tot nieuwe ideeën te komen. Wij leren van successen en fouten en komen met nieuwe, betere ideeën. Zo houden wij de altijd veranderende en dynamische (game) app industrie bij.

DTT ontwikkelt zowel 2D als 3D game apps. De overschakeling naar mobiele games heeft ons veel mogelijkheden geboden en ervaring laten opdoen. Onder andere Unity is daarin een handige ondersteuning. Met behulp van Unity kunnen wij onze apps door ontwikkelen tot een uitgebreide game app. Wij ontwikkelen de game app helemaal ‘the DTT way’, gecombineerd met jouw wensen.  

Twee voorbeelden van apps die wij met Unity hebben ontwikkeld zijn de Thuis bij Muis voorleesapp en OSR Star Finder app.

Dankzij jarenlange onderzoeken en ervaringen die wij opgedaan hebben weten wij hoe een spel gespeeld wordt. Dat wil niet alleen zeggen dat wij weten wat voor functies er in een spel horen en hoe de developers weten welke codering zij moeten toepassen. Hier bedoelen wij namelijk ook mee dat wij weten waar een gebruiker naar kijkt, wat hem of haar aanspreekt en wat nou precies maakt dat je het spel wil blijven spelen. Dagelijks blijven wij dit onderzoeken per doelgroep. Zo ook jouw doelgroep! Het is belangrijk een game app zo aan te passen dat hij er niet alleen mooi uitziet maar ook heel leuk is om te gebruiken. Zo streven wij naar het mooiste resultaat van de hoogste kwaliteit. Laat ook een game app ontwikkelen door de Unity app ontwikkelaar Amsterdam: DTT.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw Unity app gemaakt door DTT in Amsterdam

 

In ons ruime kantoor, gelegen in de bruisende hoofdstad Amsterdam, komt DTT aan inspiratie niets tekort. Het creatieve en bekwame team zet zich iedere dag in voor de mooie projecten. Het resultaat, dat is wat telt!

Heb je een ijzersterk (game) app idee? Kom dan gerust langs, dan bespreken wij de mogelijkheden. Wij kunnen met onze jarenlange ervaring kritische en eerlijke adviezen geven betreft jouw app idee. Hier helpen de onderzoeken die wij doen bij. Wanneer wij een toekomst in jouw app idee zien, gaan wij samen met jou onderzoeken wat de beste opties zijn om het product uit te werken en te promoten. Als wij denken dat je app echter geen kans van slagen heeft zullen wij de opdracht niet aannemen. Zo kunnen wij teleurstellingen voor beide partijen voorkomen. Eerlijkheid en transparantie, daar staan wij immers voor.

Ben je overtuigd van jouw (game) app idee? Maak dan een afspraak met Unity app ontwikkelaar DTT uit Amsterdam, zodat wij elkaar binnenkort kunnen ontmoeten voor een kennismaking. De koffie staat altijd klaar! Een afspraak maken kan telefonisch of per mail. Kijk ook even op onze contactpagina.    

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.