App ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

De veelgestelde vragen aan een app ontwikkelaar

 

Je wilt een app ontwikkelen, maar je bent niet thuis in de wereld van de (mobiele) applicaties? Dan kan DTT je helpen om al je vragen te beantwoorden - via een persoonlijk gesprek of je leest jezelf liever eerst in. Voor het gemak hebben we een paar handige artikelen van eigen bodem voor je geselecteerd en onderstaand uiteengezet. Mocht je nadien nog niet uitgelezen zijn, dan vind je in het overzicht van artikelen altijd nog wel iets dat wellicht jouw interesse kan wekken. Uitgelezen? En ben je meer op zoek naar een karakterprofiel van DTT, dan raden wij aan onze referenties te raadplegen of om contact met ons op te nemen.

Businessplan opstellen voor een app idee

Of je nu een app wil laten maken voor de consumentenmarkt of voor in-house distributie, het uitdenken van je basisideeën over de app die je wil gaan maken, is noodzakelijk. DTT neemt deze taak graag van je over of helpt je hiermee, waarna een helder advies volgt. Doe je het liever zelf, lees dan het artikel (link in de titel).

Van app idee tot App Store

Wat komt er allemaal bij kijken voordat de app in Google’s Play Store of Apple’s App Store ligt? Om hier een beeld van te krijgen, heeft DTT dit artikel voor je geschreven.

Kosten laten maken app

De kosten van een app, je ontkomt er niet aan. Heb je nog geen beeld van hoe duur jouw app zal zijn? Neem dan contact op met DTT. Wij helpen je graag een beter beeld te geven van het kostenplaatje. Het artikel helpt al enigszins.

Verdienmodellen van mobiele applicaties

Ben je gepassioneerd over je beroep, hobby of heb je idealen? Dan kan het zijn dat je een fantastisch idee hebt voor een app, maar nog niet hebt nagedacht over hoe jij de investering terug kan verdienen. 

The ins and outs van in-app aankopen

Wil je een app ontwikkelen die gratis te verkrijgen is in de app store(s)? En wil je dat die app zichzelf terugverdiend via de aankopen die eindgebruikers kunnen doen tijdens het gebruik van de applicatie. Lees dan dit artikel als aanvulling op het bovenstaande artikel.

Native of hybride app ontwikkeling

In het prille begin van app ontwikkeling, zal DTT met jou meedenken over waar de app beschikbaar zal worden gemaakt; in de Play Store (android), App Store (iOS) en/of via de webbrowser. De keus heeft invloed in welke codetaal/talen de app zal worden geschreven. Wil je meer weten over welke factoren de keuze zal beïnvloeden? 

Hoe veilig zijn jouw apps?

Tot slot een artikel over de veiligheid van apps; wat app-ondernemers doen om de app zo veilig mogelijk te maken en wat bedrijven en consumenten kunnen doen om geen slachtoffer te worden van zogeheten hack-praktijken. Vooral aan te raden voor bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren via een in-house gedistribueerde applicatie.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: App ontwikkelaar

 

DTT is een ervaren app ontwikkelbedrijf die al meer dan vijf jaar applicaties bouwt volgens beproefd recept. We denken mee met de klant, adviseren over verbeteringen van het app idee aan de hand van marktonderzoek en zijn ijzersterk in user interface- en experience design waardoor de app voor de eindgebruiker ‘natuurlijk aanvoelt’. Om dit te bereiken is psychologische kennis vereist. Tot slot hebben we een enorm team aan iOS (Apple), Android en HTML5 developers die zich blijven ontplooien in het vak waar ze veelal als kind af aan gepassioneerd in zijn. Sommigen hebben vijftien jaar ervaring en anderen hebben tien jaar ervaring, terwijl de gemiddelde leeftijd bij DTT rond de 23-24 jaar ligt. App ontwikkelaars in hart en nieren dus.

We bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen in ons kantoor in Amsterdam. Via de contactpagina kan je een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden en kansen rondom jouw app idee zullen bespreken, het app ontwikkelprocess, de kosten, etc. Hopelijk tot snel!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.