App ontwikkelaar Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw app ontwikkelaar in Amsterdam

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Amsterdam, die in staat is uw app op een hoogwaardige manier te ontwikkelen? Bij DTT begeleiden we u gedurende het hele traject; van het eerste idee, het design tot realisatie. Wij beschikken over een team dat proactief met u meedenkt, tijdens elke fase van de ontwikkeling. Tevens staan we u bij in het uitdenken van een concept en marketingplan. DTT ontwikkelt apps voor alle doeleinden, zo hebben wij bijvoorbeeld de volgende apps ontwikkeld:

- De Scanny app, welke beschikt over een OCR functie. Met OCR kunnen gebruikers tekst uit foto’s extraheren en omvormen tot ‘echte’ bewerkbare tekst. Hierdoor hoef je de tekst bijvoorbeeld dus niet meer zelf over te typen. Bovendien kun je deze tekst direct delen met vrienden, familie of collega’s. Ook kun je de informatie naar je Evernote en Dropbox account sturen of de documenten delen via social media.

- De KPMG Fine II app oplossing is een vervolg en uitbreiding op het in 2013 succesvol opgeleverde KPMG Fine app project. Naast de vormgeving en ontwikkeling van de app, heeft DTT ook zorg gedragen voor de server oplossing. Met deze vernieuwde versie worden bedrijven geïnformeerd over kritische risicogebieden inzake internationale wet- en regelgeving. Gebruikers krijgen door het invullen van een interactieve en intelligente vragenlijst hun positie binnen het bedrijf gepresenteerd in de vorm van een 'heat map'. De consultants en klanten van KPMG gebruiken de uitkomsten van de vragenlijst als extra handvat om te bepalen hoe tot een acceptabel risiconiveau te geraken.

- De Middin Seksuele Voorlichtingsapp. Voor Middin heeft DTT een totaal concept ontwikkeld speciaal voor mensen met het syndroom van Down; van idee, user interface, design tot de uiteindelijke native iOS & Android app. Met de app voorziet Middin de gebruikersgroep van seksuele voorlichting. De app behandelt op speelse, maar ook volwassen wijze allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de seksualiteit bij mannen en vrouwen. Daarnaast komen onderwerpen als voorbehoedsmiddelen en SOA’s aan bod en kunnen vrouwen een pushnotificatie instellen voor het op tijd slikken van de pil.

In de beginfase van de app ontwikkeling zullen we een een ‘workflow’ creëren, een ruwe schets van alle schermen van de app specifiek gericht op de functies. Ons ervaren team van (user-interface) designers zullen veelvuldig in contact met u zijn, de feedback van u als opdrachtgever vinden wij zeer belangrijk. Een app moet gemakkelijk in het gebruik zijn. Het ontwikkelen van een kwalitatief goede ‘workflow’ vergt dan ook de nodige tijd, voordat we overgaan tot het ontwerpen van de definitieve designs. Het garanderen van een bepaalde kwaliteit vraagt simpelweg veel tijd. Wanneer de designs definitief zijn goedgekeurd door beide partijen, start het development proces. Onze projectmanagers zullen alle processen bewaken, om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: van app idee tot in de App Stores

Bij de eerste kennismaking bespreken wij graag uw app idee. DTT dient graag als sparringpartner, wij denken pro-actief met u mee en zullen waar nodig kritisch zijn. Zo komen we samen tot een sterk concept, dat kans van slagen heeft. Een essentieel onderdeel binnen de ontwikkeling van een concept is een goed onderbouwd onderzoek naar de huidige markt. Met dit onderzoek verkrijgen we inzicht in de kansen en bedreigingen voor uw app en zo ook de (on)mogelijkheden ervan. Bij DTT nemen we geen opdrachten aan als we er niet zeker van zijn deze succesvol te kunnen afronden. Dit geeft gelijk onze kernwaarden aan: eerlijkheid en transparantie.

Ons kantoor is gevestigd vlak achter de Dam in Amsterdam. Wij nodigen u dan ook graag uit om uw app idee, wensen en behoeften te bespreken. Met onze ervaring zijn wij snel in staat om te bepalen wat de exacte kansen van uw app zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoon of per mail. DTT, app ontwikkelaar Amsterdam, staat altijd voor u klaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.