Beste app ontwikkelaar | DTT | meer dan 10 jaar ervaring

Beste app ontwikkelaar

email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
Beste app ontwikkelaar

Op zoek naar de beste app ontwikkelaar om jouw app concept verder uit te werken én naar een hoger niveau te tillen? Zoek dan niet verder en kies vandaag nog voor de beste app bouwer: DTT. Als ervaren app ontwikkelaar (met meer dan 10 jaar ervaring) weten we precies wat de juiste ingrediënten zijn om hoogwaardige apps te ontwikkelen en we staan jou dan ook graag bij om jouw app concept om te toveren tot een hit in de app stores. DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur en nemen we onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering, voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker.

Top, je hebt de beste app ontwikkelaar gevonden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
landing-site-image

DTT: de beste app bouwer in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar de beste app ontwikkelaar, zijn meerdere factoren van belang. Naast dat een app ontwikkelaar een mooi en uitgebreid portfolio moet kunnen tonen, zijn de opdrachtgevers en referenties net zo belangrijk. Hierdoor krijg je meteen een goede indruk van de samenwerking, kwaliteit, oplevering en de nazorg. Deze factoren zullen je beter helpen om te beslissen of dat de gevonden app ontwikkelaar de beste app bouwer zal zijn voor jouw app concept.

De opdrachtgevers van DTT komen uit alle windhoeken en we bouwen dan ook apps voor allerlei verschillende doeleinden. Zo ontwikkelden we de Koning Pïnguin AR game voor Greenpeace waarmee gebruikers à la Pokémon Go pïnguins in Augmented Reality kunnen vangen, de Maps & Routes app voor I Amsterdam die de toeristendrukte in het centrum van Amsterdam verspreid en de Healthy Football League app voor EFDN die een actieve en gezonde levensstijl promoot.

DTT staat voor ‘Doing Things Together’, samen werken we aan de mooiste oplossingen met onze opdrachtgevers. Wij zijn open in onze communicatie en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor-en nadelen van de verschillende beschikbare technieken. Samen met onder meer strategen, app designers, app developers, projectmanagers, data analisten en marketeers, verzorgen we leveringen van een overtuigende kwaliteit. Doing Things Together resulteert in prachtig design en levensvatbare oplossingen, bekroond met miljoenen downloads en vele duizenden vijf-sterren reviews in de app stores. Samen staan we sterk en samen werken we doorlopend aan de verbetering van onze bedrijfsprocessen. Dit tezamen maakt DTT de beste app ontwikkelaar om jouw app concept verder uit te werken.

Een app laten maken in 4 stappen

Onze werkwijze brengt jouw project van een ‘goed idee’ naar een ‘volledig uitgewerkt concept’, klaargestoomd voor development. Stap voor stap werken we samen naar een doeltreffende oplossing die je echt verder helpt. Solide ingericht en met oog op de toekomst. Zo beweeg je mee in de voorhoede en weet je tegelijkertijd zeker dat je oplossing over een aantal jaar nog net zo goed draait.

 1. Concept en strategie: onze samenwerking trapt af met een kick-off sessie waarin we samen inzoomen op de gewenste oplossing en de doelstellingen.
 2. Onderzoek en design: In co-creatie combineren we onze kennis en ervaring, en werken we samen een oplossing uit die aansluit op de gestelde doelen.
 3. Calculatie en fasering: we maken de investering concreet met een begroting op basis van een open calculatie. Zo helpen we om tot een geslaagde en sterke eerste versie te komen binnen het gewenste budget.
 4. Start ontwikkeling: Wanneer de begroting akkoord is, worden de ontwikkelwerkzaamheden opgestart. We werken samen toe naar de eerste mijlpaal: een geslaagde lancering. 

Op zoek naar de beste app ontwikkelaar voor het uitwerken van jouw app idee? Wij staan paraat. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Referenties van onze opdrachtgevers

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Marlies P. Schijven, CMIO ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

quote

''DTT heeft voor VWS de ‘ziekenhuisbedchecker’ gebouwd, waarmee wij iedere zorgverlener gratis zicht kunnen geven op de beschikbare bedden, IC en niet-IC, COVID-19 en niet-COVID-19 in Nederland vanuit bestaande registratiesystemen. De ziekenhuisbedchecker is recent uitgebreid, zodat nu ook de beschikbaarheid op de spoedeisende hulp zichtbaar is.

Dit gaat ons enorm helpen ook voor ná de corona-crisis. Immers, ambulancediensten weten of het zin heeft aan te rijden op een ziekenhuis of niet, en huisartsen kunnen zien of er een bed beschikbaar is op de SEH voordat ze rondjes moeten gaan rondbellen als ze een patiënt willen gaan insturen. DTT heeft dit werkelijk in recordtijd gedaan, ik ben enorm onder de indruk van het commitment en meedenken in roerige tijden. Zeer professionele, goed afstemmende partij. Absoluut de juiste keuze!''

Randstad

Joost Schriever, Global Director Marketing

quote

''DTT heeft voor ons een applicatie gebouwd waarmee wij elke Randstad vestiging in de wereld digitaal kunnen nabouwen en inrichten. Dit gaat ons geweldig helpen bij de mondiale uitrol van onze nieuwe positionering Human Forward. In de tool kunnen meubilair, vloerbedekking, wand decoratie en overige elementen in de ruimte gesleept worden. Tegelijkertijd wordt er berekend welke investering daarmee samenhangt.
Wij hebben DTT leren kennen als zeer professioneel, creatief, correct en buitengewoon plezierig.''

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

quote

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Laborie referentie

Laborie

Albert Meek, directeur R&D

quote

''Laborie is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische apparatuur. Een deel van onze oudere medische apparatuur (urodynamisch systeem) maakt gebruik van een Android-board voor een gebruikersinterface (touchscreen display). DTT heeft ons geholpen met het uitvoeren van een essentiële update van een embedded Android-app op onze urodynamische apparaten. De wijzigingen waren gerelateerd aan de communicatie tussen de systeemmodules en de Laborie pc-software die verbinding maakt via Bluetooth. Recente problemen met de beschikbaarheid van componenten veroorzaakten een tekort aan Bluetooth-chips, waardoor we de Android-interface moesten aanpassen om met een USB-verbinding te kunnen werken.

Met behulp van hun kennis en expertise paste DTT onze Android app aan om tijdig te communiceren met onze randapparatuur via USB of Bluetooth. De ontwikkeling en communicatie met DTT verliep erg goed en we zijn dankbaar voor hun ondersteuning bij het maken van de nodige aanpassingen aan onze Android-applicatie. DTT heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die heeft geholpen onze problemen op te lossen. We hebben genoten van de samenwerking en zullen met DTT samenwerken voor toekomstige Android projecten.''

I-SEC Nederland

Camiel Kuiper, projectmanager

quote

''Met de door DTT ontwikkelde progressive web app beschikken wij over een betrouwbaar medium waarmee onze collega's 24/7 toegang hebben tot diverse HR zaken zoals het rooster, maar ook (nieuws)berichten.

Met de expertise van DTT hebben wij, geheel volgens planning, de PWA ontwikkeld en geïmplementeerd. Het ontwikkeltraject en de communicatie verliepen soepel, waarbij DTT met ons meedacht. Nu ruim een jaar later draait deze nog steeds probleemloos.''

Koninklijke Marine

Nathalie Zwagerman, Communicatieadviseur Social Media

quote

''DTT heeft met het ontwikkelen van de Marinedagen app bijgedragen aan een zorgeloze ervaring voor onze bezoekers tijdens de Marinedagen.

In een relatief kort tijdspad is er een fantastisch resultaat neergezet. Bezoekers konden door de app onder andere op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het programma volgen en het terrein ontdekken via een heldere plattegrond. De applicatie heeft ervoor gezorgd dat onze bezoekers zowel voor, tijdens als na de Marinedagen op de juiste manier werden geïnformeerd.

Wij hebben DTT leren kennen als een betrouwbare partner die meedenkt in oplossingen ondanks de nodige uitdagingen. Voor vragen staan zij dan ook 24/7 klaar. Al met al een hele fijne samenwerking. Dank daarvoor!''

Gemeente Hollands Kroon

Han van Egmond, kernbeheerder

quote

''Zwerfafval is een grote ergernis voor een hoop mensen. Op de basisscholen van de gemeente Hollands Kroon hadden kinderen van groep 6 de oplossing. Een game-app zou bijdragen aan vermindering van zwerfafval.

Met een redelijk ver uitgewerkt idee zijn we bij DTT terecht gekomen. Daar werd super enthousiast gereageerd op het idee. Het spel is bedoeld om de jeugd bewust te maken van het zwerfafvalprobleem.

DTT heeft ons blij verrast met de ontwikkeling van deze app, Operatie Zuiver. Het spel is, net als Pokémon GO, met Augmented Reality in de openbare ruimte te spelen. Het spel is leerzaam, kan je alleen spelen, maar ook met groepen tegen elkaar. Zo kun je in de app scholen en of sportverenigingen toevoegen om competities met elkaar aan te gaan. Wij denken dat het een grote bijdrage kan leveren bij de bewustwording van zwerfafval onder de jeugd. DTT heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van de app. Zij denken creatief mee, komen met oplossingen en staan gereed om onze vragen te beantwoorden. We hebben samen de intentie uitgesproken de app verder te ontwikkelen.''

Netwerk Mediawijsheid

Aniek Breevoort, Productmanager

quote

''Netwerk Mediawijsheid is sinds begin 2021 de samenwerking aangegaan met DTT voor de serious game MediaMasters. In een zeer korte doorlooptijd (6 maanden) heeft DTT een volledig nieuwe versie van MediaMasters ontwikkeld incl. lerarenportaal, content managementsysteem, website en de game-omgeving zelf. Dit hebben zij zeer kundig gedaan met oog voor detail en de planning. DTT is een partij die goed mee kan denken in wat er nodig is, adequaat handelt en heel betrouwbaar is. Ze bieden ook goede service over het gebouwde en hebben een hoge reactie snelheid indien er assistentie nodig is. We zijn dan ook heel erg te spreken over deze samenwerking.''

Real-Time Road Inspection

Andries Takke, directeur Takke Breukelen B.V.

quote

''Een veiliger Nederlands wegennetwerk, dat is waar ik zo’n acht jaar geleden naar verlangde toen het eerste idee voor Real-Time Road Inspection (RTRI) in mijn hoofd terechtkwam. Voor mijn werk bij Takke-Breukelen B.V. zijn wij veel op de weg. Tijdens het rijden zie je veel afwijkingen in de infrastructuur, zoals gaten in de weg of verkeersborden die verkeerd geplaatst zijn. Die informatie zou toch op een simpele manier bij bedrijven terecht moeten komen die hier iets mee kunnen?  

Toen het idee geboren was, wist DTT dit om te zetten naar de RTRI-app, die realtime beelden van de huidige staat van wegen en de openbare ruimte bezorgt en deze naar een online platform stuurt, waar bedrijven zich bij aan kunnen sluiten. Een handige app voor elk bedrijf dat iets te zoeken heeft in de openbare ruimte. Zo kan de afwijking in de infrastructuur namelijk snel worden opgelost. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid tot het markeren van afbeeldingen bij opgemerkte afwijkingen onderweg, bijvoorbeeld bij schade aan het wegdek. 

We zijn bij RTRI ontzettend tevreden met de door DTT ontwikkelde app. Aan alles is gedacht. Zo zijn gezichten en kentekens die in de app worden ingeladen geblurred door middel van Artificial Intelligence. Op deze manier wordt de privacy van iedereen gewaarborgd, terwijl de app zijn werk kan doen. Ook heeft DTT ervoor gezorgd dat nieuwe data automatisch de verouderde data vervangt. Er is bovendien gebruikgemaakt van een zeer complex caching mechanisme, omdat er (op termijn) veel data wordt ingeladen in de app. Een knap staaltje werk, waarbij wij een hele fijne samenwerking hebben ervaren.''

JellinekMinnesota

Harjo Keizer, adviseur innovatie zorg en ICT

quote

“We hebben DTT leren kennen als een fijne club om mee te werken, een proactieve houding en meedenken met de opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Bij aanvang van de samenwerking hebben we met DTT een verdiepingsslag gemaakt in strategie en concept, opgevolgd door de levering van een creatief sterk ontwerp met sterke gamification elementen. Verder, hun organisatiekracht en procesmatig gerichte aanpak maakte dat we soepel en steady richting een mooie eindoplevering bewogen.”

Universiteit Twente

Ernst Bohlmeijer, Hoogleraar mental health promotion

quote

''DTT heeft voor ons twee progressive web apps gebouwd voor onze positief psychologische trainingen van zelfcompassie en dankbaarheid. Met de mooie designs hebben we de effectiviteit van onze trainingen kunnen testen in wetenschappelijk onderzoek.
 
Ik heb DTT ervaren als een prettige organisatie om mee samen te werken bij de ontwikkeling van onze apps. Ze denken goed mee en houden zich altijd perfect aan de afspraken. Daarnaast reageren ze adequaat op momenten dat het nodig is. Ik was blij met het resultaat.''

Het Voedingscentrum

Irma Evenhuis, Projectcoördinator

quote

''De Kantinescan, een online tool die aanbieders helpt om hun eet- en drinkgelegenheid gezonder te maken, was toe aan een vernieuwing. Wij hebben een 'dreamscan' op papier gezet met al onze wensen en die van onze gebruikers. Samen met DTT hebben we dit vertaald naar een ontwerp, dat vervolgens is gebouwd.

Met meerdere gebruikersrollen, verschillende wensen per omgeving waar eten en drinken te koop is (school, sport, werk) en de koppeling met een bestaande levensmiddelen database is de Kantinescan geen eenvoudige tool. Maar het is DTT gelukt om onze wensen te vertalen naar een mooie tool. De nieuwe Kantinescan is een visueel moderne, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webapp.

Betrokkenen bij kantines en restaurants kunnen aan de hand van foto's de aangeboden producten en de plaatsing invoeren. Ook ontvangt de gebruiker adviezen ter verbetering, waardoor locaties in staat zijn om zelf stappen te zetten naar een gezondere eetomgeving die consumenten stimuleert tot gezondere keuzes.''

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Marieke Duijn, Communicatieadviseur

quote

"We wilden graag een online spel laten ontwikkelen dat de inwoners meer bekend maakt met het werk van het waterschap en wat inwoners zelf kunnen doen voor schoon oppervlaktewater. Met daarin weetjes over water zodat het niet alleen leuk is maar je ook nog iets kunt leren als je het spel speelt. DTT heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar wat uiteindelijk de HHNK Schoon Water game is geworden. Een leuke competitieve én informatieve game. De creatieve en toegankelijke medewerkers van DTT en hun snelle handelen tijdens het ontwikkelproces hebben ons positief verrast!"

Multibel

Maurits Knopjes, mededirecteur Multibel

quote

''Het DTT design-team heeft ons super geholpen de website op te frissen, meer conversies te halen en technisch te verbeteren. Idem bij onze MultiBel app. De uitdaging was de combinatie van een modern design met verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer. De omgang met het team was fijn, van de grote baas tot de individuele designers, allemaal vaklui. TOT SNEL.''

Hulpapp

Stephanie Leyenaar, Directrice Stichting de Juiste Schakel

quote

''Wij hebben DTT onze website en app laten maken en ik ben zo ontzettend tevreden. Korte lijntjes inzake communicatie, oprechte belangstelling in onze stichting en wij krijgen alleen maar complimenten van onze gebruikers. Wij raden DTT absoluut bij iedereen aan die iets wil laten maken. Van ons krijgen de mensen die er werken een dikke 10.''

SportWallet

Pieter Rüpp, Co-founder SportWallet en Maurits Rüpp, Co-founder SportWallet

quote

"Met een idee in ons hoofd kwamen we bij DTT uit. De eerste communicatie verliep vlot en binnen korte tijd hadden we een afspraak bij hen op kantoor. Na een aantal brainstormsessies zijn we de design en ontwikkelfase ingegaan. Het resultaat mag er zijn! Heel erg bijzonder hoe het team van DTT het idee uit ons hoofd heeft weten te vertalen zoals wij het gedachten hadden naar de daadwerkelijke app. Met dank aan de ervaring en kennis van DTT kunnen wij via een CMS de app op een simpele manier bedienen en beheren. Onze keuze voor DTT is de juiste keuze geweest en dit zou ik eenieder dan ook aanraden!"

KPMG

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology

quote

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

quote

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Kamer van Koophandel

Marco van Hagen, adviseur ondernemersondersteuning en Gabriëlle Hoogendoorn, productmanager

quote

"Heel herkenbaar, de omschrijving van andere organisaties over de samenwerking met het DTT team.

DTT ondersteunde ons team op een prettige manier bij de uitwerking van game concept naar een leuke en leerzame app waarmee ondernemers spelenderwijs meer leren over importeren. Door het spelen van importmissies ontvangen gebruikers direct feedback op hun eigen kennisniveau. Via de behaalde score en de ranking dagen zij vrienden uit om in competitie te gaan. 

DTT werkte in een korte doorlooptijd een volledige game uit. Korte communicatielijnen. Helder in het verwachtingenmanagement. Veel geduld met onze zoektocht naar het maximaal bereikbare binnen de propositie. Goed in het vertalen van wensen en eisen naar een praktische oplossing."

Erasmus MC

Mary Dankbaar, Programma Manager E-Learning

quote

“Wij wilden voor studenten geneeskunde een extra oefenmogelijkheid creëren om hart- en longgeluiden goed te leren interpreteren, binnen realistische medische casuïstiek. We hebben in samenwerking met DTT hiervoor 'Clinical Challenge' ontwikkeld, zodat studenten overal en laagdrempelig dit kunnen oefenen.

DTT was hierbij een betrouwbare partner; de medewerkers denken goed mee, reageren snel op vragen en bieden goede kwaliteit. Door een goed scoresysteem met highscorelijst en goed gepresenteerde animaties met geluiden is het een mooie app geworden waar studenten enthousiast over zijn en veel van leren.”

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Rian van der Broek, Plv. Chief Information Officer

quote

Voor het ministerie van VWS heeft DTT naar volle tevredenheid de iStrategie app ontwikkeld. DTT heeft actief meegedacht, professioneel geadviseerd en snel en helder gecommuniceerd. Samenwerken met meerdere partijen, tijdsdruk, wijzigingen op het laatste moment: niets bleek een knelpunt.

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

quote

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

BAM Utiliteitsbouw

Rinaldo Beunk, Informatisering

quote

Veiligheid op en rondom de bouwplaats is een belangrijk thema voor BAM Utiliteitsbouw en de Koninklijke BAM Groep. Om dit te onderstrepen heeft BAM Utiliteitsbouw de “BAM bouwt Veilig“ web-app geïntroduceerd. In samenwerking met DTT is de web-app met enthousiasme binnen no-time opgezet. Het opzetten en ontwerpen van de web app betrof een spoedopdracht. DTT heeft in zeer korte tijd een complete en werkende oplossing geleverd. Onze complimenten voor DTT haar proactieve en flexibele werkhouding. 

Bouwend Nederland

Ad van Luijt, voorzitter Stichting Build@School.

quote

"Vanaf 2015 spelen wij op scholen een bouwspel om leerlingen te stimuleren om te kiezen voor bouwtechniek. Dit spel waarbij een Lego-huisje gebouwd moet worden, werd begeleid door enkele spelleiders. Omdat het een probleem gaf om iedere keer de nodige spelleiders bij elkaar te krijgen, werd besloten het spel om te bouwen naar een digitale bouwgame.

Zo kwam ik in contact met DTT in Amsterdam. Na kennis gemaakt te hebben met Jeffrey en zijn organisatie werd besloten DTT de game te laten bouwen.

Dit is naar grote tevredenheid van onze Stichting "Build@School" gedaan. De medewerkers van DTT stonden altijd klaar om vragen en suggesties die wij hadden te verwerken. De game wordt nu een jaar gespeeld en de bedoeling is dat we het spel verder uitbreiden. Uiteraard graag weer met medewerking van DTT."

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

quote

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

HG

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

quote

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

KNHS

Karin Kramer, Online Communicatieadviseur

quote

“Met de realisatie van de eerste KNHS Dressuur- en Menproevenapp voor iOS en Android heeft DTT echt puik werk verricht. Ondanks de korte ontwikkeltijd (en daarmee hoge druk op het project) heeft DTT de gebruiksvriendelijkheid van de app continu bewaakt en ons heldere adviezen gegeven bij het maken van keuzes in functionaliteit en design. Dankzij de prettige en efficiënte samenwerking kon de app volgens planning en binnen budget gelanceerd worden. Het team van DTT is bevlogen en enthousiast, werkt snel en communiceert duidelijk. Een absolute aanrader!”

Hebban

Sander Verheijen, Hoofdredacteur

quote

Onze prachtige Hebban Boeken App werd gebouwd door DTT in Amsterdam. Een partnership waar we nog steeds superblij mee zijn.

Gemeente Medemblik

Minke Jellema, Inkoopadviseur

quote

''DTT heeft ons enorm goed geholpen om onze (vele) wensen en ideeën om te vormen naar een ondersteunende Web-App voor al onze inkoop- en aanbestedingen. Het ombuigen van wettelijke vereisten naar een ‘simpel’ en gebruiksvriendelijke hulpmiddel voor onze inkopers was zeker een uitdaging. Deze uitdaging heeft DTT enorm goed ingevuld. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! DTT is een aanrader om mee samen te werken. Ze zijn open en transparant en zijn heel goed in het uitvoeren van een concreet idee.''

Aslan Muziekcentrum

Anne Boer, Medewerker Educatie Aslan Muziekcentrum

quote

"DTT heeft voor Aslan Muziekcentrum apps ontwikkeld waarmee leerlingen muziek leren maken. DTT werkt heel snel, is goed bereikbaar en denkt met je mee. De afhandeling en nazorg verloopt heel goed. DTT heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke en degelijke app afgeleverd."

Valtifest

Laura Vogelsang, Mede-eigenaresse

quote

DTT heeft voor ons de allereerste Valtifest app ontwikkeld. Uit publieksonderzoek blijkt dat de bezoekers van het festival deze een zeer hoge waardering geven. Dit is het resultaat van vakkundig advies door DTT tijdens de ontwikkeling van de app. Een prettige samenwerking met een prachtig eindproduct.

Flamma

Mustafa Demirayak, Projectleider

quote

''Wij hebben DTT de opdracht gegeven om een logboek/inspectie app te ontwikkelen voor ons bedrijf. Na 2 jaar samen gewerkt te hebben met DTT was het eindresultaat zeer positief. DTT houdt zich nog steeds bezig met de nieuwe ontwikkelingen voor onze bedrijfsapp. De nieuwe app helpt onze medewerkers om sneller, efficiënter en effectiever te werken. Geweldig om te zien dat alles binnen ons bedrijf geheel geautomatiseerd is, met dank aan het meedenkende team van DTT. Doing Things Together.''

Warmteservice

Ramon Kostwinder, E-commerce Manager bij Warmteservice

quote

"Samen met DTT hebben wij een native iOS en Android app ontwikkeld voor onze b2b-klanten. Zij kunnen daarmee reageren op klussen die particulieren hebben geplaatst op ons platform Kluscontact.nl. Wij hebben zelf een API ontwikkeld waar de app mee communiceert.

Bij DTT doet men wat beloofd is. Vooraf zijn we duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot native of niet-native. Tevens wordt goed nagedacht over alle schermen en interacties en de mogelijke complexiteiten die daarbij komen kijken. De app is inmiddels live en wordt naar alle tevredenheid gebruikt door onze klanten."

NSI

Dennis van der Stoop, Hoofd Bouwtechnisch Management

quote

DTT heeft voor NSI meerdere apps ontwikkeld waarmee er op de administratieve werkzaamheden tijd en papier wordt bespaard. Nu wordt er direct aan de klant gerapporteerd en gecommuniceerd. Door de snelle aanpak en het continu meedenken in het proces is het makkelijk schakelen met DTT.

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

quote

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Eigen Haard

Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten

quote

"De ervaringen die wij hebben met DTT als app ontwikkelaar zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiënt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app. Het doorlopen van het 'ontwikkelvoorstel stappenplan' heeft ons geholpen het idee scherp op papier te krijgen alvorens we van start gingen met de ontwikkeling van de app. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."

VU Medisch Centrum

Erwin van Wegen, Senior researcher Neurorehabilitation

quote

Wij doen al vanaf 2012 naar volle tevredenheid zaken met DTT voor het ontwikkelen van onze Parkinson-Oefeningen Android apps in verschillende talen. Omdat wij werken vanuit een non-profit stichting met charitatieve doelstellingen, werd vanaf het begin goed meegedacht over budgetvriendelijke oplossingen. Nadat DTT eerst een iOS app uitstekend had omgezet naar het Android platform, zijn ze nu onze vaste leverancier voor Android versies van onze app in meerdere talen. De laatste Franstalige versie heeft een complexere ontwikkelslag gemaakt waarbij DTT prima in staat was om snel en efficiënt een in-app purchase en code toegang systeem te implementeren. De medewerkers denken goed mee, zijn flexibel, snel en reageren prompt op mails en telefoontjes. Kortom, een goed bedrijf met uitstekende werknemers.

Cleverstone

Farid Azarkan, eigenaar

quote

"We hebben prima samengewerkt met de club van DTT. Al bij de eerste contacten maakten ze een professionele en kundige indruk.

In alle fases zijn ze stipt, nauwkeurig en sterker nog ze denken mee met mogelijke alternatieven en oplossingen. Er is binnen tijd en budget gewerkt. DTT levert daarnaast de afgesproken kwaliteit. Bijzonder aan Dylan en Jeffrey is: wat je afspreekt wordt nagekomen!

Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met DTT."

Middin

Nicolette Jansen, Zorgmanager

quote

Samen met DTT hebben wij een app gemaakt waarin we seksuele voorlichting geven aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Voor ons was het maken van een app nieuw. Voor DTT was de doelgroep nieuw. De jongens van DTT konden onze wensen goed vertalen en omzetten naar een mooi ontwerp en concept, goed passend bij de doelgroep. De jongens van DTT luisteren goed, koppelen terug en leggen uit. We zijn trots op het resultaat en de levering voldoet aan onze verwachtingen.

Framez Media

Gerald van Engelen, Owner Framez Media

quote

Inmiddels staat de teller op 4 Android applicaties welke DTT voor ons, in opdracht van onze klanten, heeft gebouwd. Het succes van deze samenwerking is recent doorgetrokken, DTT mag nu ook onze iOS applicaties ontwikkelen. Inzet, professionaliteit en kwaliteit zijn van een hoog niveau. Framez Media is een zeer tevreden klant van DTT.

Medische Faculteits Vereniging Nijmegen referentie

Medische Faculteits Vereniging Nijmegen

Roos de Jong, Bestuurslid Intern

quote

Als studievereniging is communicatie naar je leden van groot belang, daarom is een applicatie voor ons een grote meerwaarde. DTT heeft goed met ons nagedacht over de mogelijkheden en toepassing van de applicatie. Jeffrey was zeer behulpzaam en ik kon altijd met mijn vragen bij hem terecht. Wij, als medische faculteits vereniging Nijmegen, zijn ontzettend trots op onze applicatie!

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

quote

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Daalder

Romke de Vries, Technisch directeur en co-founder

quote

“Vanaf het eerste contact zijn wij zeer goed ondersteund door het team van DTT. DTT komt zelf met aanvullende ideeën en opties voor onze native Android en iOS Daalder Pay apps en onze responsive website. Voor onze dienstverlening is een continu proces van verbetering en adequate bug oplossing van groot belang, DTT staat altijd klaar om problemen te onderzoeken en op te lossen.”

Festive

Michael Webbers, Founder Festive

quote

Vorig jaar zijn we gestart met een platform voor de evenementenbranche: Festive. Na contact met een aantal app developers in Amsterdam wisten we dat DTT de juiste partij was om de iOS en Android applicatie voor het platform te ontwikkelen. We zijn volgens de planning in april 2015 succesvol gelanceerd met de prachtige applicatie die DTT voor ons heeft ontwikkeld!

Welzorg

Sabine Doets, ICT Manager Welzorg

quote

Bij het zoeken naar een geschikte partner voor het ontwikkelen van een app, kwamen we al snel uit bij DTT. In het eerste telefoongesprek kregen we een duidelijk beeld over de verschillende manieren waarop apps ontwikkeld kunnen worden met de voor- en nadelen. De offerte was duidelijk en goed qua prijsstelling. Tijdens de ontwikkeling waren de lijnen kort waardoor we snel een app hadden die precies voldeed aan onze wens. De volgende app laten we ook door DTT ontwikkelen.

MILK Strategy & Finance referentie

MILK Strategy & Finance

Laurens Oosting, Consultant

quote

MILK Strategy & Finance is een van de meest prominente strategisch en financieel adviesbureaus voor het klein- en middensegment. Onze diensten zijn: o.a. Financieel Management, Fusies & Overnames en Strategisch Management. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gedeelte van het ondernemingsrisico te dragen. We hebben met DTT samengewerkt bij het realiseren van een website eendrachtig de nieuwe strategie van een van onze klanten. De snelheid en service waarmee DTT werkt maakt het een prettige business partner.

ADante Business Information

Dave Simons, IT Consultant

quote

"ADante E-vergadering is een oplossing die papierloos vergaderen binnen uw organisatie mogelijk maakt. In samenwerking met DTT hebben we een app ontwikkeld waarmee de gebruiker via de iPad de agenda en actuele vergaderstukken ter beschikking heeft. De app biedt tevens de mogelijkheid om de vergaderstukken van annotaties te voorzien.

We hebben met een aantal leveranciers gesproken en uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheid van andere app ontwikkelaars is dat zij erg betrokken zijn bij de ontwikkeling van de app. DTT denkt mee, zoekt zaken voor je uit en geeft een eerlijk advies waar dat nodig is. Jeffrey en zijn team communiceren snel en volledig waardoor je als klant altijd in control bent en je nooit hoeft af te vragen ‘hoe staat het ermee?’ Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en we zullen voor de verdere ontwikkeling van de app zeker met DTT blijven samenwerken."

Saint Gobain Glassolutions referentie

Saint Gobain Glassolutions

Jeroen Thuis, Marketing Manager

quote

Glassolutions was voor het ontwikkelen van een app op zoek naar een flexibele partij die snel kan schakelen. Na het uitzetten van de aanvraag reageerde DTT snel en accuraat, dit is tijdens het uitvoeren van de opdracht zo gebleven. De realisatie van een app voor Android en IOS, zowel phone als tablet is geheel door DTT verzorgd. De samenwerking met het DTT team is uitstekend, met een heldere en duidelijke communicatie. Glassolutions is een tevreden klant.

Intermac BV referentie

Intermac BV

Bart Willemse

quote

Voor de ontwikkeling van een interne iPad app hebben we DTT gevraagd, we wisten goed wat we vroegen en wat de uitdagingen waren. Bij verschillende app developers hetzelfde offerte traject uitgezet en ondanks dat iedereen uiteraard belooft dat dit gemaakt kon worden, was DTT de enige die dit via een filmpje kon aantonen dat ze het ook daadwerkelijk waar konden maken. Dit gaf voor ons de doorslag met een goede club te maken te hebben en dat is gebleken: korte reactietijden, correcte response op vragen en niet moeilijk doen bij kleine wijzigingen. Kortom wij zullen zeer zeker vaker van hun diensten gebruik maken.

MobiGreen, Vanenburg Group BV referentie

MobiGreen, Vanenburg Group BV

Henk de Vreugd, General Manager

quote

"Voor de ontwikkeling van onze MobiGreen mobiele applicatie hebben wij gekozen voor de dienstverlening van DTT. Achteraf gezien de juiste keuze. Onze ervaringen met DTT:

 1. Snelle respons op vragen, 
 2. Kwalitatief goede antwoorden, 
 3. Goede technische expertise, 
 4. Betrouwbare partner die op hoog niveau meedenkt, 
 5. Juiste prijs/prestatie verhouding. 

Hopelijk hebben we nog vele jaren plezier van elkaar."

4Sight referentie

4Sight

Mark Berntssen, Sales en Marketing Manager

quote

4Sight maakt Virtual Reality in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarmee ondersteunen en adviseren wij overheden en ontwikkelaars bij het vermarkten van hun plannen. Door de inzet van deze visualisaties ontstaat meer inzicht, vertrouwen en draagvlak voor bijvoorbeeld vastgoed ontwikkelingsplannen en infraprojecten. Wij hebben DTT gevraagd om ons pallet aan visualisatieproducten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infraprojecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert DTT ook razendsnel een kwalitatief product voor een superscherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd, maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor DTT!

Minicards referentie

Minicards

Arnold Gruppen, Eigenaar

quote

Minicards is een belangrijke speler op de internationale advertentie markt. De Minicards zijn verkrijgbaar in meer dan 7.000 hotels en andere accommodaties wereldwijd. Het advertentie platform van Minicards is hiermee een van de belangrijkste mediums voor het bereiken van toeristen en internationale zakenreizigers. Om onze adverteerders nog beter van dienst te zijn en de reizigers van nog meer gemak te voorzien, hebben wij besloten een mobiele applicatie te bouwen. Hiervoor hebben wij DTT benaderd. We zijn erg tevreden over de korte tijd die het kostte om van eerste idee naar gereed product te komen. De communicatie was erg goed ten tijde van het project. Wij werden achter de broek aangezeten ipv andersom :-) Het resultaat is zeer naar onze tevredenheid. Verder was de after sales service ver boven verwachting.

digital-result

We helpen je graag snel verder met een vrijblijvend overleg We helpen je graag snel verder met een vrijblijvend overleg

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn

Projecten waar we
trots op zijn

bekijk alle projecten

Meer projecten van DTT

Bekijk alles arrow-right
Bekijk alles arrow-right
digital-result

We helpen je graag snel verder met een vrijblijvend overleg We helpen je graag snel verder met een vrijblijvend overleg

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast