App promoten

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app promoten door DTT:

 

Als je met DTT contact opneemt, zullen wij met volle interesse luisteren naar jouw app idee. We bespreken in zo'n beginfase het concept, de mogelijkheden tot financiering, wensen met betrekking tot design en functionaliteiten in development. Dit zijn zaken waar je misschien vanuit gaat bij een full-service app ontwikkelaar. Maar bij DTT krijg je meer dan je standaard app development club. Wij beschikken namelijk over een gedegen marketingachtergrond én marketingafdeling. Hiermee stellen wij zeker dat jouw app niet alleen op de best mogelijke manier ontwikkeld wordt. Maar ook nog eens op de juiste wijze gepresenteerd wordt aan de buitenwereld. Dubbele kans op succes als je voor DTT kiest als jouw partner in ontwikkeling

Een app kent vele manieren van promotie. Bij DTT hebben we ervaren tekstschrijvers in dienst die jouw app bijvoorbeeld kunnen voorzien van een geschikt persbericht. Ook voor social media ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard onderhouden we onze eigen social media. Maar we beheren ook social media accounts voor onze klanten. Een voorbeeld? Doula bevallingscoach app. Voor Doula hebben wij meerdere persberichten de wereld in geholpen. Evenals de social media accounts naar een hoger niveau gebracht. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Pinterest. Ook promotie en partnermogelijkheden via de website nemen wij voor onze rekening. Verder hebben wij voor Doula meerdere advertentiemogelijkheden op een rij gezet. 

Alles leuk en aardig, horen we je denken. Maar wat levert het op? Goede vraag. Het belang van resultaat kennen wij bij DTT. Tenslotte is het het resultaat dat telt. Door ons en andermans toedoen hebben onze apps al veel mooie persmomenten mogen ontvangen. Benieuwd naar het overzicht? Bekijk deze indrukwekkende rij in het blog Pareltjes van Persmomenten. Het is een lijst die blijft groeien dankzij onze marketingactiviteiten ter promotie. Kortom, op zoek naar promotie voor jouw app? Zoek niet langer en neem contact met ons op. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App promotie bedrijf

 

Bij app ontwikkel en promotie bedrijf DTT werken wij met een compleet team aan een app. Bij de productie van een app komen diverse facetten kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van het concept, het design en de distributie in de app stores. Bij de productie van jouw app zijn wij in staat je bij al deze facetten bij te staan. Evenals de promotie die plaatsvindt na het plaatsen in de app stores. Wij willen tenslotte ook dat jouw app goed gespot wordt door jouw beoorde doelgroep. 

Al diverse bedrijven, multinationals, overheden en particulieren zijn je voor gegaan bij het laten ontwikkelen en promoten van een app. In ons brede portfolio vind je welke prachtprojecten wij de weg naar de app stores hebben geleid. 

Ook een app laten ontwikkelen of laten promoten? Neem gerust contact met ons op per telefoon of per e-mail om een afspraak in te plannen. Samen realiseren we jouw perfecte app ontwikkeling en promotie. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.