Gok app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een gok app laten ontwikkelen bij DTT

Wanneer je een app laat ontwikkelen bij DTT, ben je voorzien van begeleiding en advies tijdens het gehele ontwikkelproces. Van het brainstormen en conceptualiseren van de applicatie, tot de ontwikkeling en het testen. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie, creativiteit en design om zodoende een succesvolle oplossing te realiseren. Hierbij is de mening van de opdrachtgever voor ons van groot belang, het is immer jouw applicatie die gerealiseerd wordt. Samen werken we toe naar een mooi eindresultaat waar zowel jij als DTT trots op kan zijn.

We hebben bij DTT al meerdere gok app ideeën mogen realiseren tot spraakmakende applicaties. We doen dit met alle plezier ook voor jouw gok app. Kom langs op ons kantoor in het centrum van Amsterdam voor een vrijblijvend gesprek en we vertellen je graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Gok apps waar het DTT team met veel enthousiasme al eerder aan heeft gewerkt zijn: 

Krasloten December Kalender Game: In de Krasloten Game is het voor spelers de uitdaging om zoveel mogelijk kerstcadeaus te verzamelen. Met het verzamelen van de kerstcadeaus ontvangt de speler punten. Het doel van het spel is om een zo hoog mogelijke score te behalen.

VakantieVeilingen Kras Game: De VakantieVeilingen Kras Game is een web app waar gebruikers prijzen kunnen winnen door virtuele krasloten te openen. Gebruikers krijgen elke dag één kraslot om te krassen. Extra krasloten kunnen worden verdiend door bijvoorbeeld de VakantieVeilingen app te delen met vrienden of door de game zeven dagen achter elkaar te spelen.

PokerConnect app: De PokerConnect app is een app waarbij spelers een innovatief potje poker kunnen spelen. Het spel valt samen te vatten in een aantal korte punten: 

1. Nooit meer zelf kaarten schudden.
2. Speel poker aan de tafel, via je mobiel of tablet.
3. Apple en Android apparaten werken samen.

Deze applicatie is de eerste poker app waarbij er cross-platform offline gespeeld kan worden. Dit betekend dat het spel gespeeld kan worden tussen verschillende apparaten. De PokerConnect app heeft veel succes geboekt en kwam in de schijnwerpers bij diverse media. Zo werd de app genoemd in artikelen van onder andere PokerNews, Daily FT, Adweek en TeleMedia Online. Hier zijn we zeer trots op.   

Nu de PokerConnect app goed is ontvangen door het publiek, willen we graag ons portfolio aan gok apps verder uitbreiden. Nieuwe ideeën voor een gok app zijn dan ook meer dan welkom. Dus heb jij een goed idee? Laat het ons weten en wie weet staat jouw app binnenkort te stralen in de media.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Samenwerken met DTT 

Ben je overtuigd en wil je de samenwerking met DTT aangaan? Neem dan direct contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvend gesprek in bij ons op kantoor in het hart van Amsterdam. We verwelkomen je graag met een lekkere kop koffie of thee en geven een korte rondleiding door het kantoor. Vervolgens gaan we met je om de tafel zitten om jouw gok app ideeën verder te bespreken. Tot snel!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.