Voetbal of sport app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen voetbal of sport app laten maken bij DTT:

 

 

DTT is een specialist als het gaat om het produceren van apps. Zo zijn ook de sport apps interessante business voor ons. Steeds vaker willen sportclubs vernieuwen en daarbij gaat de overstap op een app gepaard. Via een app kunnen verschillende zaken van een sportclub zoals speelschema’s, speeltijden, openingstijden etc, binnen worden gehaald. Dit biedt de leden en fans een veel gemakkelijkere manier om alle nieuwtjes omtrent hun favoriete sportclub bij te houden en geeft de sportclub tevens de mogelijkheid om nieuws sneller te delen. Tegenwoordig kunnen we wel constateren dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking wel beschikt over een smartphone. Zo zullen vrijwel alle fans en leden van een sportclub de app kunnen downloaden.


Ruime ervaring voetbal of sport apps
DTT krijgt als app producent natuurlijk vanuit verschillende hoeken en gaten aanvragen voor het bedenken en uitwerken van verschillende typen apps. Ook sport apps zijn hierbij vaak aan bod gekomen. Dit heeft er onderhand voor gezorgd dat het ontwikkelen van een sport app een van DTT’s vele sterke punten is geworden. Is u sportclub toe aan een app? Dan bent bij DTT dan ook aan het juiste adres. U verteld ons waar u naar op zoek bent in een app voor u sportclub en wij zullen al meedenkend tot een prachtig resultaat komen. Bekijk hier eens een voorbeeld van een sport app die DTT heeft gemaakt; de Ajax Fanzone nieuws app.


Van concept tot in de app store
Wanneer de keuze uitgaat naar DTT als producent van u nieuwe app kunt u rekenen op topservice. Nadat er een duidelijk concept tot stand is gekomen gaat DTT hier meteen mee aan de slag zodat er zo snel mogelijk gebruik gemaakt kan worden van de nieuwe app. DTT zorgt er als fullservicebureau voor dat u app na de productie direct klaar is voor gebruik. Zo hoeft u dus geen hulp van derden in te schakelen.


Flexibel en meedenkend partner
Naast het produceren van een app voor u sportclub geven wij bij DTT ook advies en denken wij mee bij elk project. Wij denken mee over zaken als het design en de verschillende functies. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van u nieuwe app.


Ruime ervaring in complexe oplossingen
Zoals eerder gezegd is DTT een zeer ervaren app producent. Dit feit zorgt er dan ook voor dat wij vrijwel altijd klaarstaan met een passende oplossing voor uw bedrijf. Zo zullen ook sport apps met alle nodige aandacht ontwikkelt worden om te voorkomen dat er achteraf iets anders had gemoeten.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een web app laten bouwen?

 

Of je nou in het stadion zit of thuis op de bank, met een voetbal app volg je overal de laatste ontwikkelingen rondom jouw favoriete voetbalclub. Zo is het mogelijk om het nieuws, programma, de stand, selecties en live scores toe te voegen aan de app. Geen voetbalclub? Geen probleem bij DTT ontwikkelen we voor elke vereniging een unieke sport app of vereniging app.

Bij DTT hebben we een ruime ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van apps. In het portfolio van DTT is tevens de Ajax1 app te vinden. Bent u als voetbalclub of andere vereniging op zoek naar een mooie en functionele app, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van uw voetbal of sport app. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.