App laten bouwen

App laten bouwen

U wilt een app laten bouwen? Bij DTT helpen we u graag verder met het bouwen van uw app. Wij staan u bij in het ontwerpen en ontwikkelen van mobiele apps voor alle platforms. Al 5 jaar lang worden wij door vele bedrijven ingeschakeld om een mobiele oplossing te ontwikkelen. Ons ervaren team is in staat om hoogstaande apps te ontwikkelen voor alle doeleinden, met een focus op design en gebruiksvriendelijkheid. Dit is dan ook de kernactiviteit van DTT. Daarnaast beschikt ons team over verschillende kwaliteiten, we zijn naast technisch ook zeer commercieel ingesteld. We helpen en adviseren u dan ook graag bij het monetizen en de promotie van uw app. Dit maakt DTT een full service app ontwikkelaar. We gaan voor een ultieme klantervaring, onze referenties spreken voor ons. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan vooral eens ons portfolio.

App laten bouwen
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Maatwerk app laten bouwen

Wilt u een app laten bouwen voor iOS of Android? Of misschien wel voor beide besturingssystemen? Bij DTT hebben we de expertise in huis om voor alle platformen een app te ontwikkelen. Bij ons kunt u een professionele app laten bouwen voor alle platforms, waaronder: iPhone, iPad, Android, Games, en HTML5. We focussen ons op een zo hoog haalbare kwaliteit, binnen onze projecten werken we dan ook resultaatgericht toe naar een hoogwaardige eindoplevering. Bij DTT lopen we een uitdaging niet uit de weg, zo ontwikkelden we diverse apps voor onze opdrachtgevers. Uiteenlopend van een festival app, een engagement meter app, een bevallingscoach app tot een app voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft DTT een informatieve app ontwikkeld. De 'VWS iStrategie' app geeft op een dynamische en aantrekkelijke wijze uitleg over het nieuw te voeren beleid binnen het Ministerie van VWS aangaande de IT-aanbestedingen. De app dient medewerkers, topambtenaren en andere geïnteresseerden te enthousiasmeren en een positief gevoel rondom de iStrategie te bewerkstelligen. Verder zal de app functioneren als naslagwerk, welke medewerkers en topambtenaren van andere departementen later nog kunnen inzien. DTT helpt VWS graag de toon te zetten op het gebied van iStrategie in Den Haag. De app is ontwikkeld voor zowel de iPhone als de iPad.

"Voor het ministerie van VWS heeft DTT naar volle tevredenheid de iStrategie app ontwikkeld. DTT heeft actief meegedacht, professioneel geadviseerd en snel en helder gecommuniceerd. Samenwerken met meerdere partijen, tijdsdruk, wijzigingen op het laatste moment: niets bleek een knelpunt." aldus Rian van der Kruk (Plv. Chief Information Officer) van het Minsterie van VWS.

Bij DTT handelen we volledig eerlijk en transparant. Na onze eerste kennismaking starten we daarom eerst een grondig onderzoek, om u een zo eerlijk mogelijk beeld te geven over de (on)mogelijkheden van uw app idee. Dit doen we niet alleen voor u, maar ook voor ons zelf. Bij DTT nemen we namelijk géén opdrachten aan als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden.

Vervolgens beginnen we het ontwikkelingsproces, de eerste stap hierin is het ontwerpen van een ‘workflow’. Een workflow is een functioneel ontwerp van alle schermen, hiermee worden alle functies van de app duidelijk inzichtelijk gemaakt. We denken vanuit de gebruiker en zijn dan ook erg kritisch. Overleg met u als opdrachtgever vinden wij erg belangrijk, wij nemen uw feedback dan ook mee richting de definitieve workflow. Bij akkoord starten wij het design traject. Onze designs zijn onderscheidend t.o.v. de concurrentie. Design is belangrijk en daarmee een belangrijke factor in het succes van onze apps.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: mobiele app bouwer Amsterdam

U bent benieuwd naar hoe het ontwikkelingstraject bij DTT eruitziet? Allereerst willen we u duidelijk maken dat DTT fungeert als partner die proactief met u meedenkt, en u gedurende het gehele app ontwikkelingstraject bijstaat. Ons team zal u begeleiden en adviseren, zodat de juiste keuzes gemaakt zullen worden. U kunt bij DTT terecht voor concepting, positionering, design, ontwikkeling en de promotie van uw app. Alle leden van ons team hebben een passie voor het ontwikkelen van apps en werken daarom altijd gemotiveerd aan de projecten. Deze passie vindt u dan ook terug in de apps, want de kwaliteit staat buiten kijf. Niet voor niets worden de door DTT ontwikkelde apps zeer goed ontvangen in de verschillende app stores.

Graag nodigen wij u een keer uit bij ons op kantoor om uw ideeën en wensen te bespreken. Neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden van apps voor uw bedrijf of organisatie vrijblijvend door te nemen. Een app laten bouwen doet u bij DTT!

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.