App laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

iPhone - Android - iPad - HTML5 - App laten maken

 

DTT is een betrokken ontwikkelpartij en resultaatgericht in ons doen en denken. Het resultaat, dat telt. U kunt bij ons met een goed gevoel een app laten maken. We maken apps voor iPhone, iPad, Android, games en HTML5. Bij DTT lopen we niet weg voor een uitdaging, zo hebben we o.a. een E-learning app en een nieuw online HTML5 platform voor Yoorsport ontwikkeld.

Yoorsport is een platform met user generated content met de focus op sport. Het platform is onderverdeeld in verschillende categorieën, namelijk: sporten, teams en clubs. De veelgebruikte Pinterest en Facebook applicaties dienden ter inspiratie bij de ontwikkeling van de Yoorsport oplossing. Gebruikers kunnen op de Yoorsport website foto's, video's en de resultaten van een sportwedstrijd of evenement delen. De website is geheel responsive, hierdoor wordt deze goed weergegeven op desktops, telefoons en tablets. Daarnaast kunnen gebruikers gemakkelijk hun sportersprofiel beheren, categorieën sorteren en zoeken naar berichten, personen en tags in de database.

Het team van DTT zal u tijdens het gehele traject van de app ontwikkeling begeleiden en adviseren. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie, creativiteit en design om zodoende succesvolle oplossingen te realiseren. Meten is weten. We vinden het dan ook erg belangrijk om eerst grondig onderzoek te doen, voordat we daadwerkelijk overgaan tot het ontwikkelen van een app. Met onze pragmatische werkwijze staan we garant voor een oplevering van hoge kwaliteit. Benieuwd hoe onze opdrachtgevers terugkijken op hun samenwerking met DTT? Lees dan zeker eens onze referenties.

Binnen het app ontwikkeltraject staat de gebruikerservaring te allen tijde centraal. Dit begint al bij het ontwerpen en uitdenken van de app in de vorm van een ‘workflow’. Een workflow is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Elk scherm laat zien welke functionaliteit deze bevat en hoe men navigeert tussen verschillende schermen. Bij DTT streven we altijd naar een zo hoog haalbare kwaliteit en een onderscheidend design. Dit werpt zeker zijn vruchten af. De door DTT ontwikkelde apps worden zeer goed ontvangen door de gebruikers van de desbetreffende apps. Een mooi voorbeeld hiervan is de Ajax Fanzone app, welke in beide app stores een 4,3/5 en een 4,4/5 scoort.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken bij DTT

 

Een goede relatie met de opdrachtgever staat bij DTT hoog in het vaandel. Van belang hiervoor is niet alleen een goede oplevering, maar ook het contact met de opdrachtgever zowel voor, tijdens als na het ontwikkeltraject. We communiceren open en eerlijk, houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw project en zijn altijd goed bereikbaar. Bij DTT gaan we niet voor de ‘quick wins’, we gaan voor de lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. We begrijpen dat hierin de toekomst ligt.

Meer weten over het laten maken van een app? We gaan graag met u om de tafel om de wensen en behoeften van uw bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Met een gedegen analyse zijn we in staat om te bepalen wat de kansen zijn voor uw bedrijf op het gebied van app ontwikkeling. Wanneer u meer wilt weten over het laten maken van een app voor iPhone, Android of elk ander platform, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Een app laten maken? DTT helpt u graag verder.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.