App laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

iPhone - Android - iPad - HTML5 - App laten ontwikkelen

 

Bij DTT werken we resultaatgericht toe naar een hoogwaardige oplevering. Kwaliteit, daar staan we voor. We verzekeren u dat u bij ons het maximale rendement uit uw investering haalt. Bij ons kunt u een professionele app laten ontwikkelen voor alle platformen: iPhone, iPad, Android, Games, en HTML5. We ontwikkelen apps voor alle doeleinden, zo ontwikkelden we eerder een zorg app voor het ministerie VWS en een inspectie app voor BAM.

BAM heeft de veiligheid van haar werknemers hoog in het vaandel staan. DTT is daarom gevraagd een HTML5 web formulier te ontwikkelen, welke het melden van onveilige situaties op de werkvloer nu ook via mobiele apparaten mogelijk maakt. Papieren formulieren behoren tot het verleden, meldingen zijn nu simpel en snel te maken via je mobiel (inclusief de optie om een foto mee te zenden). Naast de handigheid voor de werknemers, draagt de web app tegelijkertijd ook bij aan het verbeteren van de administratieve afwikkelingen.

Gedurende het gehele app ontwikkelingstraject wordt u begeleidt en geadviseerd door ons gedreven team. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie, creativiteit en design om zodoende succesvolle oplossingen te realiseren. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan, als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Een goed onderzoek vooraf helpt ons hierbij. We gaan niet voor de ‘quick wins’ maar kiezen voor een duurzame samenwerking, eerlijkheid en transparantie zijn hierin de sleutel. Zo staan we garant voor een hoogwaardige eindoplevering.

Na onze eerste kennismaking beginnen we met het ontwikkelen van een ‘workflow’, dit is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Hierin werken we toe naar de ultieme gebruikerservaring. Een kritische blik is hierbij essentieel, maar zeker ook de feedback vanuit de klant. Wanneer beide partijen tevreden zijn met het concept, dan schakelen we over tot het ontwerpen van het definitieve design. Bij het ontwerpen van apps streven we naar een kwalitatief hoogstand en onderscheidend design. Deze werkwijze resulteert in hoge scores in beide app stores. Dit is iets waar we erg trots op zijn.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten ontwikkelen bij DTT

 

Bij DTT begrijpen we de noodzaak van een goede relatie met de opdrachtgever. Twee belangrijke factoren hiervoor zijn (uiteraard) een goede eindoplevering, en het contact met de opdrachtgever zowel voor, tijdens als na het ontwikkeltraject. We communiceren open en eerlijk, houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw project en zijn altijd goed bereikbaar. Bij DTT kunt u te allen tijde openheid van zaken verwachten.

Graag gaan we met u om de tafel om de wensen en behoeften van uw bedrijf of organisatie te bespreken. We brengen de kansen voor uw bedrijf op het gebied van app ontwikkeling graag voor u in kaart. Wanneer u meer wilt weten over het laten ontwikkelen van een app voor iPhone, Android of elk ander platform, neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden van apps voor uw bedrijf of organisatie vrijblijvend door te nemen. Een app laten ontwikkelen? U bent bij DTT aan het juiste adres!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.