Ik wil een app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een app laten maken bij DTT

De ontwikkeling van een app kan dankzij de simplificatie van verschillende processen erg veel opleveren. Dit is voor veel organisaties een reden om ook een eigen app te laten ontwikkelen. Gekeken naar de lange termijn kan een app zorgen voor een betere werksfeer, efficiëntere werkprocessen en zelfs voor een verhoging van de omzet. Bij DTT is het mogelijk om apps native te laten ontwikkelen voor verschillende platformen waaronder: iOS, Android en HTLM5. DTT is de aangewezen persoon voor het ontwikkelen van jouw app. Lees hieronder waarom.

DTT is uitgegroeid tot ervaren app ontwikkelaar

DTT is van kleine start-up uitgegroeid tot een ware app specialist die ook jouw idee om kan zetten in een top app. Ons team heeft door de productie van vele succesvolle apps voor enorm variërende opdrachtgevers veel ervaring opgedaan. Met deze ervaring weten wij snel hoe wij nieuw aangeleverde concepten op een efficiënte manier kunnen verwezenlijken. Zo krijgt ons team het keer op keer voor elkaar om apps te maken die resultaat boeken.

DTT denkt mee en geeft advies

Bij DTT zorgen wij voor een kennismaking met onze opdrachtgevers onder het genot van een heerlijke kop koffie. Hier worden de ins en outs van het aankomende project besproken om te zorgen dat er geen belangrijke punten worden overgeslagen tijdens de ontwikkeling. Naast het aandachtig luisteren naar de wensen van de opdrachtgever proberen wij aanvullingen te doen en adviezen te geven die er voor zorgen dat jouw project nog succesvoller kan worden. Vervolgens denkt ons team gedurende de samenwerking constant mee en doen wij suggesties voor bepaalde functies. Ook kijken wij naar een eventuele manier van promotie en helpen wij hierbij wanneer nodig.

DTT is een full service partner

Wanneer jij kiest voor de ontwikkeling van een app bij DTT weet je zeker dat er geen half werk wordt geleverd. DTT is namelijk een full service app ontwikkelaar wat betekent dat jouw concept tot aan het laatste stadium wordt uitgewerkt op onze werkvloer. Na de ontwikkelingsfase krijgen onze opdrachtgevers direct beschikking over hun nieuwe app. Apps van DTT kunnen na ontwikkeling beschikbaar gesteld worden in zowel de iOS app store als in de Android play store. Wij werken dag in dag uit met een jong team aan de gaafste projecten en boeken telkens weer goede resultaten. Het ontwikkelen van apps bij DTT gebeurd met passie en plezier wat zorgt voor succesvolle opleveringen en een gezonde werksfeer.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT als jouw app ontwikkelaar

Het ontwikkelen van een app is een opgave waar meer bij komt kijken dan de meeste mensen denken. Het concept moet op de juiste manier worden ontwikkeld waardoor er een gebruiksvriendelijke app ontstaat zonder kinderziektes. Neem daarom geen onnodige risico’s en schakel DTT in als jouw app specialist. Wij houden de ontwikkelingen van de app business bij en weten dus wat er moet gebeuren om een succesvolle app te produceren. DTT beschikt over een portfolio met daarin een aantal grote namen die al eerder voorzien zijn van een prachtstuk geproduceerd door DTT. Bedrijven waar wij mee samengewerkt hebben zijn onder andere: KPMG, HG en Staatsloterij.

Ben jij verkocht en wil jij jouw app idee laten realiseren bij app specialist DTT? Aarzel dan geen moment en neem contact op via telefoon of de mail en plan zo snel mogelijk een gesprek in bij ons op kantoor in het centrum van Amsterdam. Mocht je nog twijfels hebben, dan kunnen wij tijdens een vrijblijvend gesprek de plus en minpunten van jouw idee doornemen. "Ik wil een app ontwikkelen," horen we je zeggen - dat je je bij DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.