Afstudeerstage Informatica

Afstudeerstage Informatica

Ben jij een gedreven informatica student én op zoek naar een uitdagende afstudeerstage bij een jong, flexibel en resultaatgericht bedrijf in Amsterdam? Bij DTT bieden we verscheidene stages aan op het gebied van informatica. We staan altijd open voor nieuwe stagiaires, in de huidige situatie hebben wij verschillende vacatures openstaan. Heb jij zin om in projectteams aan de slag te gaan? Om een écht resultaat te leveren terwijl je onder begeleiding op een goede manier kan afstuderen? Dan is DTT écht iets voor jou!

Afstudeerstage Informatica
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een afstudeerstage informatica bij DTT in Amsterdam?

DTT is altijd op zoek naar goede informatica studenten. Het hele jaar door staan er development vacatures open die jou op het juiste pad kunnen zetten. Tijdens de stage geniet je van de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te helpen aan echte applicaties die voor klanten in allerlei soorten en maten worden ontwikkeld. Hier krijg je geen fictieve opdrachten! DTT kan jou een stage bieden waar je werkt aan jouw kwaliteiten zodat jij verder kan in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat vragen wij van jou:

  • Voor iOS stagiaires: kennis van programmeertalen als Objective-C en/of Swift ;
  • Voor Android stagiaires: kennis van programmeertalen als Java en het liefst ook XML;
  • Voor PHP stagiaires: kennis van programmeertalen als PHP, MySQL en het liefst ook Javascript, jQuery, HTML en CSS;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je kunt werken met deadlines;
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail);
  • Je kunt goed samenwerken in teamverband.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Wat is mijn toekomstperspectief als stagiair?

Wil jij betrokken zijn bij het ontwerpen van apps die duizenden keren gedownload worden? Bij DTT hebben we altijd een breed scala aan projecten openstaan waar jij aan kunt werken. In ons portfolio vind je dan ook oplossingen voor bedrijven zoals: ING, RIVM, Erasmus University en de Gemeente Amsterdam.

Als je bij DTT indruk weet te maken is er een reële kans dat je een (bij)baan overhoudt aan je stage. Leuk weetje: bijna alle werknemers in het jonge DTT team zijn via hun stage aan een (bij)baan gekomen. Bekijk hier de verhalen van stagiaires over DTT.

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

IBM

Hans Driesen, IBM, januari 2010

Jeffrey heeft in korte tijd een marketingplan gemaakt en uitgevoerd voor de afdeling BCRS van IBM. Dit is opmerkelijk want in de voorgaande jaren hebben meerdere mensen dit tevergeefs geprobeerd. Daarnaast heeft Jeffrey ook voor andere afdelingen binnen IBM succesvolle marketingactiviteiten gedaan. Ik ken Jeffrey als een pragmatische en hardwerkende collega die voor resultaat gaat.

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.