Android developer stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Android developer stage in Amsterdam

 

Tijdens je Android developer stage leer je hoe je apps (en wellicht wel game apps) ontwikkelt voor Android. Je leert in deze periode alle ins en outs over het vak en maakt kennis met een succesvol app ontwikkelingsbedrijf.

Een Android developer ontwikkelt apps die je op je Android device kunt gebruiken. Dat vergt een andere aanpak dan wanneer je bijvoorbeeld een app voor iOS ontwikkeld. Het is belangrijk dat je nauwkeurig en secuur te werk gaat, aangezien iedere actie gevolgen heeft voor het eindresultaat. Dit ook omdat de producten die jij maakt daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Op die manier leer je pas echt hoe het is om voor een opdrachtgever te werken en krijg je ook een eerlijke, kritische beoordeling.

Tijdens je stage leer je dus precies wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van apps. Maar dat is nog niet alles! Je werkt en leert in een omgeving vol professionals, werkzaam voor verschillende afdelingen. Omdat je nauw samenwerkt met al je collega’s ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen en draag je bij aan de verschillende teams. Geen zorgen, je krijgt een ruim bureau, je zit dus niet nauw op elkaar gesloten! Iedereen werkt uiteindelijk voor hetzelfde resultaat dus het is belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Hiervoor organiseert DTT regelmatig trainingen waar ook jij als stagiair van harte welkom bent om. Dit doen wij om de samenwerking en saamhorigheid te blijven stimuleren.

Wat jij van ons kunt verwachten tijdens je Android developer stage:

 • je komt in een ruim en open kantoor te werken, niet in hokjes;
 • je krijgt alle vrijheid om je verder te ontwikkelen als Android developer;
 • je krijg de mogelijkheid om de leiding te nemen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites;
 • je ervaart hoe het is om voor een succesvol bedrijf te werken;
 • je mag de hele week gratis bij ons lunchen en op vrijdagavond mee proosten tijdens de bedrijfsborrel.
Ons kantoor bevind zich in het hartje van de levendige stad Amsterdam. Het is eenvoudig te bereiken vanaf het Centraal station, namelijk maar een paar minuten lopen. Net voor de dam ontsnap je aan de drukte van de Nieuwedijk en begeef je je in ons mooie ruime kantoor. Het is een licht kantoor met veel ramen en uitkijk over de Nieuwedijk. Om je heen vind je planten en bloemen voor wat extra frisse lucht in je werkomgeving. In de keuken vind je een goedgevulde koelkast die voldoet aan al je wensen. Wij weten zeker dat je je hier op je plek zal voelen. Wat wij van jou verwachten tijdens je stage:
 • je hebt kennis van programmeertalen als Java;
 • je hebt oog voor kwaliteit en detail;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • je hebt een proactieve houding;
 • je bent goed met deadlines;
 • je kunt goed samenwerken in teamverband;

Heb jij al deze bovenstaande punten in je? Kom dan bij DTT en bekijk de Android development stage vacature!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: een succesvolle stage in Amsterdam

 

Sinds 2010 is DTT een succesvolle ontwikkelaar van apps, websites en games. Wij werken met verschillende platformen zoals iOS, Android en HTML5. Met grote bedrijven zoals FOX Sports en ING Bank zijn wij een samenwerking aangegaan en hebben we mooie producten geleverd. Ook hier hebben stagiaires en deel van uit gemaakt. Je krijgt namelijk geen nep-projecten bij DTT, alles wordt echt gebruikt. Als dat geen waardering is!

Wanneer je je stageperiode bij ons hebt afgesloten hebben we samen al veel projecten meegemaakt. Wij hebben inmiddels kunnen zien of jij in ons vaste team past en daarom heb je een reëel kans een (bij)baan aan je stage over te houden. Veel van onze vaste collega’s zijn via hun stage bij ons gekomen en zijn door blijven groeien in het vak. Ben je benieuwd naar wat deze stagiaires over hun stage bij DTT te zeggen hebben? Dit hebben ze speciaal voor jullie op onze website geschreven!

Meteen solliciteren? Stuur dan je CV en je motivatie naar hr@d-tt.nl of bekijk de Android developer stage vacature!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.