App ontwikkelen stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Leren app ontwikkelen? Loop stage bij DTT!

 

Dus jij wil om te leren app ontwikkelen stage lopen? Tegenwoordig zijn apps niet meer weg te denken, bijna overal is wel een app voor te vinden. Bijna is natuurlijk niet alles! Daarom werk je bij DTT aan de nieuwste apps en app oplossingen. Misschien heb je zelf nog wel een goed idee voor een nieuwe app? Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk.

Als development echt je passie is en je wilt je specialiseren in apps, dan is een stage bij DTT precies wat je nodig hebt. Bij ons leer je namelijk niet alleen ontwikkelen, maar ook wat er allemaal bij het ontwikkelen van apps komt kijken. Daar bedoelen we dan ook letterlijk alles mee, want je maakt alle fasen van de voorbereiding, onderzoeken, ontwikkeling, testen, presentatie en verkoop mee. Tijdens je stage leer je apps te ontwikkelen en nauwkeurig te werken. In ons ruime, open kantoor heb je genoeg vrijheid om aan de mooiste projecten te werken. Ook biedt het de uitstekende mogelijkheid om samen te werken met je collega’s. Door goed samen te werken bevorder je de kwaliteit van je producten en heerst er een prettige sfeer. Dat zal je meteen merken zodra je bij ons op bezoek komt voor je kennismaking. Om deze prettige samenwerking en het groepsverband nog meer te stimuleren bieden wij eens in de zoveel tijd trainingen aan, waar ook jij als stagiair aan mee mag doen.Tijdens je stage bij ons:
 • kom je in een professioneel en gedreven team terecht;
 • krijg je alle vrijheid en begeleiding om je verder te ontwikkelen als developer;
 • krijg je de mogelijkheid om je eigen inbreng te geven bij het ontwikkelen van nieuwe apps en websites;
 • ervaar je hoe het is om voor een succesvol bedrijf te weken;
 • mag je de hele week gratis lunchen en mee borrelen op vrijdagavond.

Nauwkeurigheid
en tempo zijn belangrijke termen die je tijdens je stage met elkaar leert te combineren. Ieder foutje kan nadelige gevolgen hebben voor je app en tegelijkertijd zijn er deadlines die gehaald moeten worden. Dat klinkt misschien hectisch maar je zal al snel merken dat je je er helemaal in thuis gaat voelen. Een dag bij ons is bovendien nooit saai! De projecten waar je aan werkt zijn een belangrijk leerproces van je stage. Je werkt namelijk aan echte projecten mee, die echt gebruikt gaan worden. Op deze manier leer je hoe het is om voor een opdrachtgever te werken en onder een bepaalde tijdsdruk bezig te zijn. Omdat alles wat je maakt dus echt gebruikt gaat worden is het extra belangrijk dat je nauwkeurig en precies bent. Wij hebben dan ook een aantal verwachtingen van jou als toekomstige stagiair. Zo verwachten we dat je:
 • als Android developer, kennis hebt van de programmeertaal Java;
 • als iOS developer, kennis hebt van de programmeertalen Objective-C en het liefst ook Swift;
 • oog voor detail en kwaliteit hebt;
 • een proactieve houding hebt;
 • goed kunt samenwerken in een team;
 • kunt omgaan met deadlines en tijdsdruk.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Na je stage bij DTT blijven

 

Als je stageperiode ten einde loopt heb je veel nieuwe kennis, ervaringen en vaardigheden opgedaan bij DTT. In de tussentijd hebben wij goed kunnen zien wat jij voor ons team betekend hebt. Als wij tevreden over je zijn bestaat er dan ook een reële kans dat wij jou een (bij)baan aanbieden! Hierdoor weet je zeker dat je terecht bent gekomen waar je voor gestudeerd hebt en hoef je je collega’s niet te missen.

Wist je dat een groot deel van onze collega’s begonnen zijn als stagiair? Speciaal voor jou als toekomstige stagiair hebben zij hun ervaringen over hun stage bij DTT op onze website gezet. Ben je al helemaal overtuigd? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl en laat ons weten waarom jij die felbegeerde stageplek verdient!   

Kom om te leren app ontwikkelen stage lopen bij DTT! Bekijk hier de vacature

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.