App voor toerisme ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App voor toerisme laten maken door DTT:

Wij zijn erg benieuwd naar jouw toeristische app idee. Er zijn verschillende typen toeristische apps te bedenken. Bijvoorbeeld een app voorafgaand aan de vakantie. Voor het daadwerkelijk boeken van de vakantie misschien zelfs wel? Als aanbieder van reizen kun je hier flink baat bij hebben. Of ter ondersteuning van de boeking. Denk aan het aanbod van vluchten, hotels, rondreizen, verzekeringen en nog veel meer. Veel vakantieboekers oriënteren zich tenslotte online. Dat kan op de telefoon of iPad of tablet. Is there an app for that? Misschien heb jij wel een geniaal nieuw idee om jouw doelgroep te bereiken. Wij zijn graag jouw partner in ontwikkeling! 

Uiteraard heeft de moderne toerist zijn mobieltje met internet ook vaak tijdens de vakantie bij de hand. Tijdens de vakantie kan een app helpen met het inplannen van activiteiten. Denk aan sportactiviteiten, tours en tickets of dagtrips. Je kunt het ook over een andere boeg gooien met bijvoorbeeld vakantiefoto's. Misschien heb jij wel een super goed vakantiefoto idee? Zo hebben wij de Fox Sports Camera app ontwikkeld.

Eens denken: zijn er nog meer opties? Vast wel! Zo is nazorg ook een onderwerp. Veilig thuiskomen bijvoorbeeld. Inchecken voor de terugreis, vervoer regelen naar het vliegtuig of misschien je terugreisgegevens wijzingen. Eenmaal thuis aangekomen zijn er nog opties voor het herbeleven van de reis, praktische zaken weer op orde brengen etc. Kortom: genoeg redenen om een toeristische app te laten ontwikkelen. Bij DTT ben je voor alle ideeën aan het juiste adres! 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App voor toerisme laten bouwen

 

Waarom een app voor het toerisme laten bouwen? Met een app kun je content snel bijwerken en aanvullen waardoor je te allen tijde actueel blijft. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een interactieve kaart plaatsen in de app, waardoor de positie van de gebruiker op de kaart wordt weergegeven met behulp van GPS. Deze functionaliteit stelt je in staat om de gebruiker van de app te begeleiden naar concerten, festivals, musea of tentoonstellingen in de buurt.

Het team van DTT denkt graag met je mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een toerisme app. Bel of mail ons gerust en kom langs voor een gesprek bij ons op kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden van een toerisme app te bespreken. Neem vooral contact op. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.