Apps maken stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Apps maken als stage bij DTT

 

Dus je wilt om te leren apps maken stage lopen? Apps maken als stage is een vak apart. Buiten het ontwikkelen van apps is het belangrijk om eventuele fouten te kunnen herkennen en deze op te lossen. Het vergt concentratie, kennis en inzichten. Tijdens je stage bij DTT krijg je alle vrijheid om deze vaardigheden dan ook optimaal door te kunnen ontwikkelen.

De wereld van de apps staat nooit stil. Je denkt misschien: er bestaat overal wel een app voor. Daar denken wij bij DTT anders over! Wij denken graag na over nieuwe apps en app oplossingen om de app wereld te verrijken. We laten ons inspireren en komen met nieuwe aanpakken en ideeën. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken. Naast het ontwikkelen van onze projecten mag je dus jouw eigen inbreng laten meewegen in het eindresultaat. Het leukste komt nog: alle projecten waar jij aan meewerkt worden echt gebruikt. Zo leer je hoe het is om voor een opdrachtgever te werken en heb je toonbaar materiaal om te presenteren op school. Daar kun je pas echt trots op zijn!

Als je bij ons stage loopt:

 • werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen;
 • krijg je de mogelijkheid om je eigen inbreng te laten meewegen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites;   
 • doe je ervaringen op uit het echte werkleven als app ontwikkelaar;
 • krijg je alle vrijheid en begeleiding om je verder te ontplooien als app ontwikkelaar;
 • mag je de hele week door gratis lunchen en vrijdagavond mee proosten bij een gezellige borrel.

Apps maken betekend dat je nauwkeurig te werk gaat. We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat iedere actie die je uitvoert het eindresultaat beïnvloed. Toch is het erg belangrijk hierbij stil te staan. Het beste is om fouten te kunnen voorkomen. Mocht er dan toch iets misgegaan zijn moet je precies weten hoe je dit oplost. Het is belangrijk dat we altijd de wensen van de opdrachtgever voor ogen houden en streven naar de hoogste kwaliteit. Daarbij hoort deadlines halen. Tijdens je stage bij DTT leer je dan ook snelheid en kwaliteit leveren te combineren. Hier heb je ook in je latere toekomst echt wat aan! 

Ons ruime en open kantoor bevindt zich in het hartje van de bruisende stad Amsterdam. Met uitkijk over de altijd levendige Nieuwedijk is het een inspirerende omgeving. Je werkt bij ons niet in een hokje maar in een grote, open ruimte. Hierdoor kan iedereen prettig en gemakkelijk samenwerken.

Wat wij van je vragen als toekomstige stagiair:

 • Android ontwikkelaars hebben kennis van programmeertalen als Java;
 • iOS ontwikkelaars hebben kennis van programmeertalen als Objective-C en het liefst ook Swift;
 • je hebt oog voor detail en streeft naar hoge kwaliteit;
 • je kunt goed samenwerken in een team;
 • je hebt een proactieve houding;
 • je kunt omgaan met deadlines en tijdsdruk. 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een gouden ticket voor een baan

 

Tijdens je stageperiode heb je veel geleerd over DTT als bedrijf en je eigen functie daarbinnen. Als je het erg naar je zin hebt gehad is het natuurlijk zonde om te stoppen. Dat geld voor ons natuurlijk hetzelfde. Daarom bieden wij goed presterende stagairs vaak een (bij)baan aan. Op die manier krijg je de functie waar je voor hebt gestudeerd en hebben wij er een top teamlid bij! 

Wist je dat veel collega’s ook zo begonnen zijn? Zij hebben een pagina over hun ervaringen bij DTT voor jou bijgehouden. Wie weet vind je nog bruikbare tips?

Zie jij het al helemaal zitten en voeg jij je graag bij ons team van professionals? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl en kom om te leren apps maken stage lopen bij ons! Bekijk hier al onze vacatures.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.