Bestel app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom je een bestel app laat maken door DTT

 

Misschien heb je wel een enorm goed idee, een gat in de markt. Dat wil je vervolgens gaan uitbrengen op een app, zodat iedere smartphone, tablet –en computergebruiker daarvan kan profiteren. Bij een app om bestellingen mee te plaatsen is eenvoud en efficiëntie erg belangrijk. Je hebt waarschijnlijk al bedacht wat de consument via jouw toekomstige app kan bestellen, maar een applicatie daadwerkelijk realiseren is een andere tak van sport. Het ontwikkelen lijkt misschien een ingewikkelde klus, maar DTT helpt je erbij.

Ons deskundige team begeleid je van het idee tot het eindproduct. We kijken samen naar het idee, geven goed onderbouwde adviezen en komen met een ontwikkelvoorstel. Hier is marktonderzoek een belangrijk onderdeel van. We hebben ervaringen met verschillende soorten doelgroepen en combinaties en weten daarom uit ervaring hoe we op bepaalde situaties kunnen inspelen aan de hand van onze reeds ontwikkelde apps. Omdat DTT altijd op de hoogte is van de laatste trends en de concurrentie nauwgezet in de gaten houdt, krijgen wij een beter beeld van de huidige markt. Jijzelf trouwens ook. Daar kun je vervolgens de app weer op aanpassen.

In het voorstel komen de volgende componenten aan bod: marktonderzoek, uitwerken UI (een workflow), het totale concept, technische documentatie en een gedetailleerd, modulair opgestelde begroting. Hierdoor weet je altijd wat je kunt verwachten van ons en weten wij waar wij ons de komende tijd op zullen richten. Dit alles om een zo goed mogelijk resultaat na te streven, niet alleen de weg ernaartoe, maar ook de tijd die erna volgt. Hierdoor weet je zeker dat je niet alleen een mooi, werkende app in handen krijgt, maar heb je ook alvast een inzicht op de toekomst met betrekking tot je doelgroep. Uiteraard gaat alles in overleg en word de app helemaal naar jou wens gemaakt, maar wel met toepassingen naar kennis en ervaring van DTT, die bij eerdere projecten zijn opgedaan. 

Dankzij de workflow kun je al een kijkje nemen in de ‘app’. Het is een functioneel ontwerp waarop alle schermen van de app te zien zijn en je alvast het gebruik ervan kunt ervaren. Hier nemen we ruim de tijd voor, zodat de hoogste kwaliteit zoveel mogelijk nagestreefd kan worden. Dankzij de workflow besparen we veel tijd voor het ontwikkelen omdat we hierin alles al tot in detail beschrijven. Eventuele tussentijdse aanpassingen bij het ontwikkelen is dan niet nodig. De app ligt als het ware klaar voor gebruik en hoeft alleen nog gerealiseerd te worden. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Bestel app laten maken in Amsterdam

 

Bij DTT geloven we in open communiceren. Dankzij deze manier van communicatie bouwen we aan goede relaties en daardoor ook fijnere samenwerkingen. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn een belangrijk onderdeel bij het realiseren van het product. Het is voor ons heel belangrijk dat jij als opdrachtgever helemaal tevreden bent en dat niet alleen het eindresultaat, maar ook de samenwerking boven verwachting zal uitpakken.  DTT is dan ook een eerlijke, transparante partner, en geeft dan ook graag eerlijke feedback in de beginfase van de conceptontwikkelingen. Feedback waar beide partijen weer van kunnen leren en profiteren. Alle projecten die wij aangaan worden dan ook met de grootste professionaliteit en kundigheid uitgewerkt. Wij geloven namelijk dat de toekomst hierin ligt.

Waar anders dan in het hartje van de bruisende hoofdstad Amsterdam, vind je een creatief en vooruitstrevend team dat op de hoogte is van alle belangrijke nieuwtjes? Gevestigd in altijd levende Amsterdam is er bijna niet aan nieuwe ideeën en inspiraties te ontkomen. Daarom heeft DTT haar wortels gevestigd in deze stad en is het tegelijkertijd nog een zeer bereikbaar voor bezoekers vanuit heel Nederland en verder…

Zet ook een stap in de toekomst en laat je bestel app maken bij DTT. Via de contactpagina of via de telefoon kom je met ons in contact. Bij ons kun je met een gerust hart je bestel app laten maken

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.