Bestel app maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een bestel app laten maken: De voordelen

 

Door de jaren heen hebben wij verschillende succesvolle bestel apps ontwikkeld. Door middel van het ontwikkelen van deze applicaties hebben wij ruime ervaring opgedaan en veel kennis vergaard met betrekking tot de functionaliteiten. Dankzij deze ervaring kunnen we jouw app tot een groot succes brengen! MKB’ers, multinationals en overheden zijn je al voorgegaan zoals in het is portfolio uitgebeeld.

Voor HG hebben wij verschillende apps ontwikkeld met betrekking tot bestellingen. Zo heeft DTT samen met HG ‘de bestel app II’ ontwikkeld, maar ook de webwinkel

is een van de creaties van DTT.  De webwinkel wordt door gebruikers over de hele wereld bezocht. Een van de USP’s van deze website is de adviesgerichte indeling. Met deze functionaliteit kan de gebruiker informatie inwinnen over de producten die HG verkoopt. De behoefte van de consument wordt hier heel duidelijk gekoppeld aan een product van HG. Uiteraard is de website responsive zodat deze op elk apparaat goed zichtbaar blijft. Een fijne en essentiële functie.

Buiten de website heeft DTT ook de ‘HG Sales app II’ ontwikkeld in samenwerking met HG. Deze app dient als ondersteunende factor van de salesafdeling van HG in geheel Europa. Met deze sales app kunnen vertegenwoordigers via een tablet bestellingen invoeren, afspraken maken over de aflevering van bestelde producten, orders ondertekenen en orders versturen naar het centrale ordersysteem van HG. Deze app kan ook worden gebruikt tijdens een ‘offline-fase’ wanneer de app weer met het internet connect, worden de gegevens met betrekking tot de verkopen gesynchroniseerd met een database.

DTT is gespecialiseerd in maatwerk, welke functie jij ook wilt, wij kunnen het ontwikkelen! Zoals onze eerdere ervaringen laten zien, mogelijkheden genoeg. DTT fungeert niet alleen als ontwikkelaar, maar denkt mee met de klant als een flexibele partner. Ook al heb je een beperkt budget, als transparante partij geven wij aan welke functionaliteiten binnen je budget passen en welke eventueel geschrapt kunnen worden. Nieuwsgierig? Schroom niet om een keer langs te komen om over de mogelijkheden te praten, de koffie zal klaarstaan!

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een bestel app bouwen

 

Ons team staat voor je klaar om jouw bestel app te ontwikkelen. Wij hebben ontwikkelaars voor meerdere platformen: iOS, Android & HTML5. Natuurlijk is ook de optie om een hybride app te ontwikkelen niet uitgesloten. Voor apps voor tablets, iPhones, Android toestellen en HTML5 toepassingen ben je bij ons aan het goede adres.

Door middel van het ontwikkelen van een bestel app maakt kunt u het bestelproces vergemakkelijken, voor welke tak dan ook, een bestel app biedt altijd mogelijkheden. Wil jij je business een flinke boost geven? Probeer het dan op een innovatieve manier; via een bestel app.

Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op via telefoon (020 331 5848), e-mail of kom bij ons op de koffie in ons kantoor in Amsterdam. Wij helpen je graag verder.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.