Catalogus app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen catalogus app laten ontwikkelen door DTT:

 

Bij DTT zijn wij bekend met het ontwikkelproces van A tot Z. Zo weten wij weten welke vraagstukken er initieel van belang zijn. Vragen zoals de keuze voor het platform, de ontwikkeltaal, hoeveelheid functionaliteiten en keuzes binnen het design. Vanaf het eerste moment van contact denken wij met je mee. Denk bijvoorbeeld aan support als het gaat om jouw catalogus app concept. Je zal uiteraard zelf een goed idee hebben. Is het niet dat wij, met onze ervaring, wellicht een bijdrage kunnen leveren aan jouw concept. Wij tillen jouw idee graag gezamenlijk naar een hoger niveau. Wij hebben een volledig team in huis ter ondersteuning van de juiste startkeuzes. Uiteraard blijven we gedurende het proces volledig betrokken en beschikbaar voor ondersteuning.

Gedurende onze samenwerking zullen we bijvoorbeeld raad en daad bieden tijdens de verschillende opleveringen van jouw catalogus app. Deze opleveringen vinden plaats aan de hand van duidelijke afspraken, die onze projectmanagers altijd trouw nakomen. Als onze klant, vinden we jouw mening het allerbelangrijkst. Dat wil zeggen dat jouw verbeterpunten, opmerkingen, suggesties of wijzingen te allen tijde welkom zijn bij ons. Na een oplevering van een eerste versie van een test, zullen wij mondeling of schriftelijk alle tijd voor je nemen. We willen jouw app het paradepaardje van jouw communicatiemiddelen maken. Hier zullen we dan ook full focus onze schouders onder zetten gedurende het ontwikkelproces.

Met een portfolio zoals de onze, kun je er zeker van zijn dat wij ook de laatste stap van het app ontwikkelproces beheersen. Namelijk: hoe wij jouw catalogus app in de app stores plaatsen. Apple en Google Play hebben strikte regels als het gaat om een app in de app store plaatsen. Wij zijn welbekend met deze regels. Zo stralen veel van onze huidige projecten in een van beide of allebei de app stores. Dit zijn zowel apps die wij voor klanten als apps die wij voor onszelf hebben ontwikkeld. Voor allebei geldt: welkom in de app store! Dit kunnen wij ook voor jouw catalogus app betekenen als je contact met ons opneemt. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Catalogus app laten ontwikkelen

 

Wanneer je jouw catalogus app laat ontwikkelen bij DTT kunt u rekenen op een uitstekende samenwerking en service. Door onze ruime expertise op het gebied van app ontwikkeling zijn wij in staat jouw catalogus app opmaat te ontwikkelen. Kijk eens bij catalogus apps zoals GRIP, Blokster en de HG Sales app. Wij verzorgen het gehele traject rondom de ontwikkeling van de app. Denk hierbij aan de uitwerken van het concept, design, ontwikkeling en distributie in de app stores.

Meer conversie met een catalogus app

Met een catalogus app verhoog je de conversie van jouw bedrijf. Bestaande klanten en potentiële klanten zijn d.m.v. een catalogus app in staat uw catalogus in te zien op een mooie en snelle manier. Indien gewenst is het mogelijk om een betaalmodule aan uw catalogus app toe te voegen. Hierdoor kunnen er direct bestellingen geplaatst worden via de app. Daarnaast kun je de catalogus eenvoudig aanpassen en beheren doormiddel van een eigen CMS systeem.

Ook voor vertegenwoordigers van jouw bedrijf kan een catalogus app de verkoop ondersteunen. De binnendienst en buitendienst heeft doormiddel van een catalogus app alle productinformatie altijd bij de hand en direct beschikbaar op elk mobiele apparaat.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een catalogus app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over een catalogus app. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.