Coaching app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Coaching app laten maken door DTT:

 

DTT heeft onderhand al vele geweldige apps geproduceerd. Deze projecten leveren vaak goede resultaten op waardoor er een hoop tevreden klanten ontstaan. Het continue bedenken en produceren van apps heeft er voor gezorgd dat DTT ervaring op heeft gedaan in vele verschillende segmenten in de app wereld. Zo zijn wij ook bekend met de ins en outs van apps bedoeld voor coaching. Wij als app specialist weten hierdoor precies welke coaching app geschikt is voor uw bedrijf.

Van concept tot in de app store
Bij DTT stoppen wij in elk project de juiste hoeveelheid tijd en aandacht. Zo zorgt ons team van designers en producers ervoor dat u coaching app van een concept uitgroeit tot een te downloaden app. DTT zorgt er als fullservicebureau voor dat er direct na productie gebruik gemaakt kan worden van uw app. U hoeft daarom geen extra schakels in te zetten.

Flexibel en meedenkend partner
Naast het designen en produceren van u app helpen wij u ook door mee te denken aan u concept. Wij bieden u adviezen aan waardoor u optimaal te werk kunt gaan met uw coaching app. Op deze manier kunt u binnen de kortste keren uw werknemers goede coaching aanbieden via uw nieuwe coaching app.

Ruime ervaring in complexe oplossingen
Doordat DTT al langere tijd mee gaat in de app business heeft het zoals al eerder gezegd veel ervaring op gedaan. Deze ervaring zorgt er dan ook voor dat wij altijd met de juiste oplossing komen. Een oplossing in de vorm van een app die u bedrijf enorm kan verrijken. Met de aanschaf van een coaching app zullen werknemers gegarandeerd stappen maken!

Bekijk ons portfolio eens om te zien wat we in de afgelopen jaren hebben geproduceerd. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Coaching app laten bouwen

 

Met het laten bouwen van een coaching app speelt u in op de laatste digitale revolutie. Steeds meer mensen maken dagelijks gebruik van een mobiel apparaat, het volgen van een training of cursus via de smartphone of tablet is daarmee een reële optie geworden. In de huidige tijd is coaching en training niet meer een kwestie van een simpele training of enkel een gesprek. Vandaag de dag heeft (bijna) iedereen een doel voor ogen en is eigenaar van het proces om dat doel te behalen. Een coaching app is een uiterst geschikt middel om het proces te ondersteunen en te monitoren om zo het uiteindelijke doel te behalen.

DTT denkt graag met u mee bij het ontwikkelen van een coaching app. Met onze ruime expertise op het gebied van app ontwikkeling zijn wij snel in staat een goede inschatting te maken m.b.t. de mogelijkheden van de ontwikkeling van uw coaching app. Daarnaast staan wij u bij in het uitdenken van het concept en het marketingplan. Wilt u een coaching app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden omtrent uw coaching app te bespreken. 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.