Enterprise Resource Planning app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een ERP-app bij DTT

Met een Enterprise Resource Planning app kunnen een groot aantal processen (afdelingen) worden ondergebracht in één programma. Zo hoeven bijvoorbeeld gegevens slechts eenmaal ingevoerd te worden, doordat een enkele database wordt gehanteerd. Dit verkleint de kans op inconsistente data en biedt verder ook andere voordelen zoals een efficiëntere manier van werken, kostenreductie, minder administratieve lasten en een betere en gestroomlijnde communicatie. DTT helpt je graag verder met het automatiseren van de processen binnen jouw bedrijf.

Binnen DTT wordt ook gebruik gemaakt van Enterprise Resource Planning. Voor een optimale uitvoering en opvolging van onze projecten, is het essentieel om een overzicht te hebben van voortgang, bestede tijd en deadlines. Daarom hebben wij de DMT web app ontwikkeld. Deze app verzameld real-time data uit onze project managementtool en Google Calendar. De gewerkte uren worden door collega’s bij DTT doorgevoerd per project en er wordt aangegeven of bepaalde onderdelen zijn afgerond. Zo is het voor iedereen direct zichtbaar hoeveel tijd er aan een project is besteed en wat de voortgang is per project.  

Hoe de Enterprise Resource Planning app er voor jouw organisatie eruit zal gaan zien is natuurlijk afhankelijk van de branche en het bedrijf. Iedere branch en bedrijf heeft specifieke en verschillende wensen. Voordat de bouw van de ERP-app van start zal gaan, zal er een vrijblijvend gesprek plaatsvinden. Zodat we de ERP-app echt op maat kunnen maken voor jouw organisatie. Vervolgens zal er een workflow worden gemaakt door ons Designteam. Met een workflow krijg je een goed idee van hoe de ERP-app zal worden vormgegeven, deze weergeeft stap voor stap alle schermen en functies van jouw ERP-app. Nadat deze workflow door beide partijen is goedgekeurd, zal het ontwikkelproces van start gaan. De ontwikkeling van de Enterprise Resource Planning app zal in ons kantoor in Amsterdam gebeuren. Onze developers beschikken over de kennis en techniek om jouw ERP-app voor verschillende platformen te ontwikkelen, zoals iOS, Android of Hybride. Na het ontwikkelen is het testen, testen en nog eens testen. Onze app testers zullen op zoek gaan naar bugs, zodat de Enterprise Resource Planning app bug-vrij kan worden opgeleverd.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw ERP-app bij DTT

DTT is dé ontwikkelaar om jouw Enterprise Resource Planning app te creëren. Een ERP-app die alle processen binnen jouw organisatie zal gaan stroomlijnen, wat op den duur zal zorgen voor een efficiëntere manier van werken, kostenreductie, minder administratieve lasten en een betere communicatie.

Ben je overtuigd en heb je genoeg gehad van verschillende Excel sheets, schema’s en planningen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw Enterprise Resource Planning app te bespreken. Of kom langs bij ons kantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.