HR app

Voordelen van een HR app ontwikkelen bij DTT:

 

Het laten ontwikkelen van een HR app bij DTT kent vele voordelen. Om te beginnen kun je rekenen op veel recente en relevante ervaring. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van HR apps. Ook hebben we andere ervaring die interessant is voor jouw app concept. Zo hebben we met succes initiatiefnemers voorgesteld aan investeerders. Ook hebben wij, o.a. door sterke design capaciteit, het talent in huis jouw te ondersteunen bij het uitwerken van jouw HR app concept. We twijfelen er niet aan dat je zelf met een goed idee aanklopt. Echter: vele handen maken licht werk. Wij nemen graag werk voor jou uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor je eigen zaak. Wij pakken dan met liefde onze zaak op: apps ontwikkelen.

Een voorbeeld van een HR app in ontwikkeling waar we graag even bij stil staan is de Smit & Zoon HR oplossing. DTT heeft voor Smit & Zoon een web app ontwikkeld voor de werknemers en managers. Met de app krijgen zij namelijk toegang tot de formulieren die de basis zijn van de gevoerde voortgangsgesprekken. Denk aan persoonlijke en professionele doelstellingen en lange termijn wensen. Er was bestaand papierwerk dat aan de basis lag voor deze ontwikkeling. DTT zet haar schouders wederom onder digitalisering en komt met deze HR app. Binnenkort zelfs beschikbaar in meerdere talen waaronder Chinees. Kortom: ook een internationale HR app ligt bij DTT binnen handbereik.

Meer weten over de mogelijkheden van jouw HR app concept? Wij zijn graag jouw partner in ontwikkeling. Of, in eerder stadium: staan je graag te woord voor jouw startvragen. Met veel ervaring in het opstarten van apps kunnen wij je zeker op gang helpen. Neem daarom snel contact op.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

HR app laten maken

 

Een HR app kan een zal een waardevolle aanvulling zijn op jouw interne communicatiemiddelen. Met een HR app kunnen jouw medewerkers communiceren en meer leren over het bedrijf. Een app is overzichtelijk, laagdrempelig en toegankelijk. Dit zal jouw medewerkers een tevreden gevoel geven en ze kunnen zich betrokken voelen bij het bedrijf. Verder kun je hen informeren over belangrijke zaken en bijvoorbeeld vragen zich voor te bereiden op een meeting of onderwerp. Evenals het doorgeven van de planning en agenda. Een app kan een waardevolle aanvulling of zelfs vervanging zijn van het, toch wel gedateerde, Intranet. Je wil toch zeker niet met de medewerkers blijven communiceren met een enigszins gedateerd medium? Een HR app kan alle moderne oplossingen bieden in de techniek waar jouw medewerkers en jijzelf behoefte aan hebben! 

Twijfel je nog om een HR app te laten maken? Kom dan eens vrijblijvend langs in ons kantoor om mogelijkheden omtrent een HR app te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen. Wij denken graag met je mee omtrent de ontwikkeling van jouw HR app. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.