Human resource app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van app ontwikkelaar DTT:

 

Zoals gezegd kan het aanschaffen van een human resource app uitkomst bieden voor vele bedrijven. Het versnelt de communicatieprocessen tussen werkgevers en werknemers en tussen werknemers onderling. Zo wordt het voor een bedrijf makkelijker om inzicht te krijgen in haar huidige en toekomstige werknemers. Met dit inzicht kunnen de huidige problemen worden opgelost en kan de werksfeer worden verbeterd. Een aangename sfeer op de werkvloer zorgt tenslotte voor efficiënter en effectiever werkgedrag, doordat werknemers met een goed gevoel naar hun werk gaan. Wij bij DTT weten hier alles van en zijn in staat om ook jouw organisatie te voorzien van een goedwerkende HR-app. Maar wat maakt DTT nou zo’n geschikte partner?

Ruime ervaring met human resource apps ontwikkelen

DTT is een fullservice multimedia bedrijf die opdrachten uitvoert voor klanten uit enorm veel verschillende sectoren. Van onderwijs en bedrijfsapps tot aan games en sportapps, je kunt het zo gek niet bedenken en DTT heeft er al een opdracht voor uitgevoerd. Ook in de human resource sector heeft DTT al veel ervaring op kunnen doen wat er voor gezorgd heeft dat wij snel weten hoe we jouw idee kunnen omtoveren tot een unieke app!

Van concept tot in de app stores

Bij DTT ben je totaal vrij in het bedenken van een aan te leveren concept, een in jou opgekomen idee kan vaak al uitgewerkt worden tot een fantastische app. Heb jij, een in jou ogen goed idee aangeleverd dan gaan wij daar bij DTT gelijk mee aan de slag waarna de app direct beschikbaar zal zijn. Zo zorgen wij er voor dat jouw human resource app na de ontwikkeling direct beschikbaar is in de juiste app store.

Flexibel en meedenkend partner

Bij DTT luisteren we aandachtig naar alle elementen en wensen die jij terug wilt zien in jouw nieuwe human resource app. Hiernaast denken wij mee over jouw idee en geven wij adviezen over hoe jouw app een groot succes wordt. Op deze manier hebben wij al veel klanten een stapje in de juiste richting gegeven waardoor hun app enorm goed bevalt. 

Ruime ervaring in complexe app oplossingen

Omdat DTT beschikt over veel ervaring in de app ontwikkeling, zijn wij in staat jou te garanderen dat wij ook voor jouw probleem een oplossing hebben. Merk je dat het contact tussen jou werknemers stroef verloopt, of dat het werven van nieuwe werknemers redelijk stroef gaat dan kan een human resource app de perfecte uitkomst bieden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Human resource app ontwikkeling

Een human resource app kan u veel werk uit handen nemen. De werving van nieuwe kandidaten voor een vacature vergt doorgaans veel tijd. Een human resource app kan uw bedrijf ondersteunen met de werving van nieuw personeel. Tevens biedt een human resource app de mogelijkheid om personeelszaken te verbeteren. Door een human resource app zal veel tijd en werk bespaard blijven. Daarnaast is een human resource app een innovatieve manier om met uw medewerkers en toekomstig personeel in contact te blijven. Bij DTT weten wij per bedrijf hoe we het design en de ontwikkeling van een human resource app aan moeten pakken. Zo krijgen wij het voor elkaar om een app te produceren die aansluit op de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Maak eens een afspraak bij ons op kantoor en bekijk de mogelijkheden. Wij verbeteren jou human resource afdeling!

Wilt u meer informatie omtrent de ontwikkeling van een human resource app voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In ons kantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam, we bespreken graag met u de mogelijkheden. Als full service app ontwikkelaar staan wij u graag bij in de ontwikkeling van uw human resource app. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.